Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By Teo
#122215 Pa ja ne vidim nacin da Svarcman pobjedi Berdiha,prosto ne znam sta treba da se desi,da ovaj mali svrco dobije.Ja ne znam ni kako je dobio Kudlu,frajer samo prebacuje ko kakvo dijete nema ni jedan ozbiljan udarac,jos se pored toga veoma slabo kretao sto mu je glavna odlika,ne izgleda fizicki spreman,ako Berdih servirao kao do sada ocekujem 30.Ali u sportu je sve moguce
By V_K
#122217 Inace, fedeks je poslije meca izjavio da kad gleda evansa kao da gleda sebe. E sad tko je tu lud ja vise ne znam. On ili ja koji sam ga igrao na under gemova.
By Deuce
#122218 Ovo za Fedju trebas znat brate da je lik u godinama,a posto je toliko iskusan on cuva energiju na takvim "lijevim" mecevima.
Normalno,iznenadjenje je uvijek mogucnost,ali gledao sam intervju,rekao je da se fantasticno osjeca,tako da stvarno sumnkam da fritz tu nesto moze
By Deuce
#122219 Nisam gledao shwartzmana,lik je u losoj formi,a berdych u vrhunskoj,ali prosle godine u AO je igrao odlican tenis,btw,schwartzman je tip igraca koji digne razinu tenisa kad igra protiv dobrih igraca i obrnuto,ma da mislim da ce berdych to uzet,meni je svejedno to ipak malo mala kvota,realno mi je 1.4-1.45
By V_K
#122229 I jos jedna informacija za cilica. Cesto ponavlja u zadnje vrijeme da ima problema sa desnim koljenom. Navodno vuce ozlijedu od RGa i sve je kao pod kontrolom, ali cim on to toliko spominje u zadnjih par dana nesto mi je sumnjivo. Tako da oprez s njim ovih dana.
By Shabaras
V_K wrote:I jos jedna informacija za cilica. Cesto ponavlja u zadnje vrijeme da ima problema sa desnim koljenom. Navodno vuce ozlijedu od RGa i sve je kao pod kontrolom, ali cim on to toliko spominje u zadnjih par dana nesto mi je sumnjivo. Tako da oprez s njim ovih dana.

Neki kažu, da je Verdaco ponovo pronašo svoj modjo ili kako se reče na ovim prostorima, muda su mu opet na mjestu.. ;) :mrgreen:
By Shabaras
Shabaras wrote:(Trebalo bi..) Pobjede, setovi:
Aryna Sabalenka - 1,45 [0:2 LOST]
Caroline Garcia - 1,35 [0:2 LOST]
Petra Kvitova - 1,25 [2:0 WIN]
Anastazija Pavljučenko osvaja set - 1,45 [0:2 WIN]
Petra Martić osvaja set - 1,80 [0:2 LOST]
Marija Šarapova osvaja set - 1,45 [2:1 WIN]
Klepač / Martinez Sanchez - 1,45 [2:0 WIN]
Melichar / Peschke - 1,40 [2:0 WIN]

Moguća podjela setova (over 2,5 sets = kv. uvijek 2+..):
Marija Šarapova - Carolina Wozniacki - 2,37 [2:1 WIN]
Danielle Collins - Caroline Garcia - 2,62 [2:0 LOST]
Sloanne Stephens - Petra Martić - 2,62 [2:0 LOST]

Moguća iznenadjenja (čitaj: anomalije u kvotama, navlekuše,itd.. - igrati set ili +/- games..):
Aliaksandra Sasnovich - Anastazija Pavljučenko - 2,10 [0:2 WIN]
Ashleigh Barty - Maria Sakkari - 4,33 [2:0 LOST]
Sloanne Stephens - Petra Martić - 3,20 [2:0 LOST]

Sretno, ko prati ! :mrgreen:
Last edited by Shabaras on 18 Jan 2019, 11:23, edited 1 time in total.