Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By V_K
V_K wrote:Berdych (-5,5) - Schwartzman - 1

Mislim da ce tu presudit razlika na servisu, s kojom schwartzman nije prijetnja nikome zbog ocitog hendikepa visine. Berdych je odlicno usao u sezonu, prosle godine je bilo dosta ozlijeda tako da je i renking trpio ali izgleda da se polako vraca. Dosad na AO je dao samo jednu brejk loptu Edmundu, koju je i spasio. Haase nije imao ni deuce tako da uzimam ovo za danas. Podloga naginje prema brzoj tako da i to ide u prilog kojem besplatnom poenu na servi.

Edit: Jos mislim da se isplati probat uzet Tiafoea kontra Seppija - mec je 50-50 ali ako se oduzi tiafoe bi mogao proc dalje jer seppi igra sedmi mec u 10 dana, što sa 34 godine nije bas jednostavno.

Sretno

Palo za gem. Vecinom zbog prvog seta gdje se berdych nije mogao sastat sa poenom na drugoj servi, a jos manje na reternu
By mali_slave
RussellWestbrook wrote:Valjda ce ovaj bautista zabudalit ko u prva dva meca i da kacanov ovo okrene mada tesko,ali ima brejk u 3 setu

Primjetio sam da bas mnogo ljudi ovde forsiraju protiv Bautiste. Pa kad pogledam vidim da je u formi,nije bitno sto su mecevi na 5 setova,on dobija to. Dobio je decko Djokovica,sto je veliki plus na sve. I evo upravo vraca brejk sad i mislim da ovo ide 3-0 sad. Mnogo ga podcijenjujete.
By Gurovic15
mali_slave wrote:
RussellWestbrook wrote:Valjda ce ovaj bautista zabudalit ko u prva dva meca i da kacanov ovo okrene mada tesko,ali ima brejk u 3 setu

Primjetio sam da bas mnogo ljudi ovde forsiraju protiv Bautiste. Pa kad pogledam vidim da je u formi,nije bitno sto su mecevi na 5 setova,on dobija to. Dobio je decko Djokovica,sto je veliki plus na sve. I evo upravo vraca brejk sad i mislim da ovo ide 3-0 sad. Mnogo ga podcijenjujete.

citam i ne verujem...pa sto nisi onda napisao ljudima da ne igraju na Kachanova.nego u toku meca gde on ima jedva 50% prvog servisa naravno da ce gubiti posto mu je to jedna od najbitnijih stavki u igri
By RussellWestbrook
#122252 Ne forsiramo mi poraz bautiste bez razloga,vjerovatno igramo zato sto znamo njegove mogucnosti,njemu je najbolji rezultat na svim GS osmina finala,to znaci da u prva 3 kola dobije neke lakse protivnike i onda u cetvrtom kad dodje neko malo tezi on izgubi,to sto je dobio djokovica nije ni bitno toliko jer djokovic nije bio na 100%,da se sastanu sad bilo bi lagano 3 0 za novaka
I evo dobio je 3 0,a iduce kolo vjerovstno gubi od cilica,samo ne znam u kakvom je stanju cilic posto je na pripremama govorio da je malo zahrdjao
By mali_slave
#122253 Da ne bude da samo pricam,nisam igrao cistu dvojku na RBA ali bio sam uvjeren da ce otkinuti 2 seta. Mentalno je mnogo jaci i to se i vidjelo na kraju. Ne pravim se general poslije bitke nego samo iznosim svoje misljenje.
Image

EDIT: Tiket je prosao.
Last edited by mali_slave on 18 Jan 2019, 14:55, edited 1 time in total.
By Gurovic15
#122255 E upravo zbog toga je za mene tenis jedan od najnezahvalnijih sportova za kladjenje jer kvota 1,30 je ustvari kvota 3 jer je sve moguce...mogao bih i ja sad napisati da mi je cudno da niko nije uzeo hendikep na nadala koji igra sa onim kretenom de minarom,a kladionice na pobedu Nadala dale 1,13 smesno....svaka cast vama koji postavljate ali evo od primer 5-6 parova gde gadjate neke hedikepe,iznenadjenja koji prolaze padne vam tiket na kon ishod gde su svi tipovali na gubitnika...svaka cast i onom liku sto je stavio 100hillj na tenis i to u mecu gde je igrao Karlovic protiv Nisikorija koji nema mogucnost odbrane od onog diva ako ga servis ide
By V_K
#122257 Svi su oni naceti nekim ozlijedama pa na kraju prolaze dosta daleko. Nadal je otkazao sydney jer ima kronicnih problema sa nogom a sad melje malog koji je prosle godine drzao cilica u sahu dva i pol seta. Te njihove ozlijede su gore nego one u nba. Game time i onda utrpa 40 komada
By mali_slave
mali_slave wrote:Ja sam probao ovo. Zene definitivno izbjegavam jer njima nikad ne znas.
Image

Steta za tiket. Khacanov usrao sve i ako je imao brejk prednosti u 3 setu.