Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By nikolalfc
#122419 Aa jao, da li je moguće da ću pasti samo na Karenja Bustu 2 i G+ , na narodnjaku znači odigrao 11 parova tenisa atp i wta i sad čekam još Pliškovu i Puia ako dobiju(a lepo ide) padam samo na Bustu plus gemove za 200 eura... i to je dobio 3-1 i opet je došlo manje od 38, 36 gemova je bilo... :roll: :|
By RussellWestbrook
nikolalfc wrote:Aa jao, da li je moguće da ću pasti samo na Karenja Bustu 2 i G+ , na narodnjaku znači odigrao 11 parova tenisa atp i wta i sad čekam još Pliškovu i Puia ako dobiju(a lepo ide) padam samo na Bustu plus gemove za 200 eura... i to je dobio 3-1 i opet je došlo manje od 38, 36 gemova je bilo... :roll: :|

E jbg steta,igrali su ko zene 14 brejkova je bilo
By V_K
#122515 Zene bas ne pratim tako da za to nemam nista. Nadal gazi sve po redu tako da mi je to malo rizicno na over 33. Sumnjam da ce mu berdych otkinut set, tako da bi ovo trebala bit dva tba kako bi proslo. Ostalo mi se cini ok.

Edit: Takoder, mislim da imas i boljih granica u ponudi od 33,5. Npr bet365 je na 35.5 sto je odlicno ako racunas na tri seta
By RussellWestbrook
#122520 Berdih igra odlicno na pocetku sezone ali poznavajuci njegovu psihu i medjusobni skor protiv top 10 tenisera mogo bi lako puci 3 0, a rafa je odigro strasna 3 meca

Sarapovu sam i ja igro,kerber bi trebala al kod zena se nikad ne zna

Cilic Agut moze,Dimitrov bi isto trebo dobiti al nece biti lako
By V_K
#122529 Ja cu uzet nadala under 35,5 i sharapovu. Spominje se kao zicer pa da vidimo :) S cilicem nikad ne znas na cemu si tako da cu se radije kockat sa zenama nego s njim. Dimitrov bi trebao proc iako je zadnjih godinu dana uzasno nekonstantan i nepouzdan. Problem je sto tiafoe u ovom mecu nema sto izgubit tako da ga na ovom tecaju preskacem jer tu moze bit svega.
By sniper07
#122531 Ne znam sto ste svi navalili na Sarapovu, meni je tu Barty vise za igru, najvjerovatnije 3 seta

Nadal 3-0, Tiafoe uzima set, Cilic vise 3.5 seta
By jopa7
#122533 Sharapova uzima set @1.45
Nadal 3:0 @2.00
Federer 3:0 @2.00
Cilic - Agut over 3.5 seta @1.50
Kvitova 1 @1.55
Stephens 1 @1.55

Kvota 21.

Cisto da bude zanimljivije pratiti :mrgreen: