Ukljucio sam se taman na pocetak Tsitsipasa. Stvarno je bio odlican mec, ali to mijenjanje tenisice mi nije jasno. Jos ga sudac gleda, a on lagano jos sprema tenisice u vrecicu pa ih i u torbu stavlja, a sudac ne trza. Trebao mu je tu udarit time violation cisto reda radi. Bas sam navijao u prvom setu za Hurkacza da ga uzme pa da vidim kako ce se Fedeks cupat, ovako ispada da je bio blizu, a na kraju je izgubio sa 2-0. Ali igra mu je bila odlicna, uspio ga je odgurat daleko od crte i jako je malo grijesio. Je da je Federer imao preko 35 neforsiranih, ali to njegovo bacanje cistih lopti van mi vise nije neko iznenađenje, tko zna - mozda kopira Cilica
Corica sam uzeo na 3,40 - sad lagano vec psuje i prica sam sa sobom tako da ima sanse za prolaz. Sve u svemu fin tecaj
Tsitsipas cesto ima nekakve ispade i definitivno nije korektan sportas.Zadnji put mu se nesto slicno dogodilo u Rotterdamu kada je izgubio od Dzumhura.Na kraju tog meca je izjavio nesto u stilu da nije izgubio protiv ovog lika koji nema pojma,koji samo pribacuje ,vec je sam sebe pobjedio.
Coric ima izuzetnu mentalnu snagu a malo je takvih tenisera,nije ga briga sto izgubi set 6 1 odma to zaboravi i izadje kao da je mec tek poceo
Sutra protiv federera ce biti zanimljivo,igrali su 4 puta,zadnja dva je dobio coric,a imo je svoje sanse i u polufinalu indijan velsa ali ih nije iskoristio,nece biti iznenadjenje ako ga borna sutra dobije
Prije Corica sam spojio jos tvoju Baskoniu i Zvereva tako da ako i to ude bit ce vrlo dobar dan.
Wawrinka-Kyrgios 1 i vise gemova 23.5
Mozzart
Djere-Jaziri 1
Coric-Basilasvili 21.5 vise
Mozzart
3/4 juce
Za danas
Mayer-Garin 21.5 vise
Dva tenisera koja najvise vole igrati na sljaci i mislim da ce biti velika borba i da prelaze ovu granicu,ja mislim da bi ovo garin mogo dobiti iako je mayer favorit
Zverev-Norie 1
Zverev igra odlicno citav turnir sva tri meca je dobio po 2:0 i ovo bi trebo dobiti i ima velike sanse da osvoji ovaj turnir
Edmund-Maden 1
Edmund je ove sezone odigro brizbejn i austalijan open i ispo u prvom kolu na oba turnira,posle toga je pauziro zbog povrede ja mislim i igra ovaj celendzer da povrati formu i da spreman doceka indijan vels,prva dva meca je dobio rutinski i veceras bi ovo trebo dobiti
Mozzart
Najboli tip je svakako Zverev ,igra odlicno na turniru,lagano rjesava protivnike,servira odlicno,u 2/3 meca nije dozvolio suparniku bl,sto je najvaznije kod njeg nema tu mentalnu barijeru(kao u 3.kolima GS) na ovim ATP500 jer ima iskustvo osvajanja ovakvih turnira,protivnik mu je idealan da ga brejkne par puta.Ispratio sam Norrie-a u dva meca ,sve upucuje da je ovo tesko razbijanje od strane Zvereva.Pobjeda jasno nece doci u pitanje a vrlo vjerojatno je to hendikep.
Htio sam nesto napomenut za Ruuda jos prosli tjedan i nikako da se sjetim preko dana, pa eto sad: Negdje od sredine prosle godine je poceo trenirat na Rafinoj akademiji tako da ocito poduzima neke konkretne stvari da bi napredovao u igri na zemlji. Munar, koji je isto produkt te akademije, izrasta u finog prasinara tako da bi se i od Ruuda mogle ocekivat neke nove stvari i neki zapazeniji rezultati u nadolazecoj zemljanoj sezoni.
Edit:
Federer (-2,5) - uzimam da ce pokrit ovaj hendikep u mecu. Tsitsipas ima 9 meceva u 11 dana, umoran je sigurno. Ne ocekujem bas neko prebijanje kao danas sa Coricem, ali 3 gema bi trebao pokrit. Idem malo na rizik s obzirom na Federerovu ne bas najbolju igru na reternu ovih dana, ali mislim da se isplati uzet po 1,80 jer Federer mu bas nece davat break sanse, dok jedan break s njegove strane znaci gotovo siguran prolaz.