Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By Rudy5
#126337 Pratio sam Wawrinku jucer u 3.setu...izvukao se kao i na US Openu 2016te kad ga je osvojio protiv istog protivnika u ranoj fazi.Bilo je kriticnih situacija u sredini 3.seta kada je spasavao 3 vezane bl,te jos par bl..vecinom ih je spasio servis winerima ili su to bile pogreske Evansa koji je odigrao dobar mec.
Ma kakav Querrey ,otkad je se lani ozenio covik se raspada na turnirima.
By RussellWestbrook
#126341 Meni je zanimljivo kako se rudy neki dan kleo u kverija protiv iznera i govorio kako je u nekoj zoni i da ce izbaciti iznera,a danas skroz druga prica kako se kveri raspada na turnirima,mijenja se misljenje kako sunce hoda
By Rudy5
#126345 Ti si jedan obicni provokator.Nikad se ja nisam kleo u debelog Querreya ,samo sam ga odigrao jednom ove godine ,napisao sam da je to jedan od turnira na kojima se najbolje osjeca, preuzeo odredeni rizik i da je tiket na manji ulog.
Sta je uradio Minaur 6-1 2-0 potpuna kontrola meca,i onda se covik raspadne na faktore protiv lika koji je slucajno dosao na turnir.Uzivo je bio 1.01 ,rijetko se vidja da to pada ali ovaj put je tako.
By V_K
#126346 Ajde samo da ovo ne krene ko nba tema. Mozda cak i bolje da se ne daju parovi nego samo informacije. Ja recimo da jucer nisam vidio kako je vjetar otpuhao zeljezo koje drzi mrezu bi igrao na Berdycha, ali bi bacio oko na grupu i vidio ovo sto je Rudy stavio i odustao. Ok on je igrao, ali neke kao mene bi odvratilo jer je ista stvar bila u Dubaiju gdje je bio kaos zbog vjetra na nekim mecevima
By Rudy5
#126352 Dobar mec Karlo-Coric ,ovo se isplati pogledat.Vidim da je sad Jaziri trazio mto,nesto su mu ruku zavili.
By Chief
Chief wrote:Pitinceva Babos 2 0 u setovima za Putincevu 2.65 maxbet
Babos u mnogo losoj formi ove sezone ne moze nikog da dobije.
Pitinceva je slaba na servisu jedino me ti brine tip inace u razmenama je mnogo dobra i ocekujem da sve vraca i da Babos dsota gresi a kako je u losoj formi probam 2 0 u setovima.

Ovo lagano proslo 6 1 6 3
Samo se gresio kaze se Putinceva pravilno greska u kucanju
Last edited by Chief on 10 Mar 2019, 00:09, edited 2 times in total.
By Chief
Chief wrote:Kveri Raonic taj brejk prvi set 2.20 soker kladionica
Dva jaka servera brza podloka na riternu su slabi oboje tako da ovo po ovoj kvoti vredi probati.
I ovde sam nesto da bi pre odigrao 2.90 na Kverija nego 1.45 na Raonica

I ovo lagano momci dok se vi svadjate oko kvota 1.20