Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By Agronom
#126752 Oprez za Kemanovica, prosao je akademiju u Majamiju kod Bolitijerija, to mu je "druga kuca". Gulbis ne moze da se sastavi. Preskocio bi to.
By Rudy5
#126806 Što se tiče Davida Ferrera, znamo da ide u mirovinu za koji tjedan, a početkom sezone je rekao ovo 'I am not playing bad. The problem is that I can’t play more than two matches. My fitness is not the same; I have big pain. It’s for that my ranking is not there.' Tako da po njegovim riječima, igra sa bolovima, ali valjda jedan meč može odigrati 'pristojno', pa već drugi u nizu je problem. Treba vidjeti ako prođe dalje (pobjednik ide na Zvereva, tu ionako nije favorit)

Zverev brani finale od lani,na proslom turniru ga je mucila temperatura,vjerojatno ce ga rutinski dobit
By V_K
#126812 4,5 je hendikep na Zvereva po 2,00 na betu. To bi se isplatilo cekat i vidjet ako Zverev otvara sa servisom.
By Rudy5
#126815 Ma bit ce tu dosta brejkova,sporija je podloga.Ima zanimljivih meceva danas al necu dirat nista.Lopez je jedva rekreativno prosao u 2.kolo ,na Grigoru je 1.65..po meni bi to bila lagana metla ,samo je upitno u kakvom je stanju Griša buduci da je imao manjih problema sa povredama.Anderson je isto dosta upitan u kakvom ce se izdanju pojaviti,buduci da i njega muce ozljede.Zverev mi je jedini siguran.Treba vidjeti dok prodje ovo kolo,jer pola nositelja tek danas igra svoj prvi mec,pa ce neke stvari biti malo jasnije.
By V_K
#126826 Triple od mene:
Thompson-Kachanov -1
Medvedev-Mannarino (+6,5) - 2
Zverev (-2,5) - Ferrer - 1

Po jedno od svega, ishod, kontrahendikep i hendikep. Bet 365 na 2,00
By V_K
V_K wrote:Triple od mene:
Thompson-Kachanov -1
Medvedev-Mannarino (+6,5) - 2
Zverev (-2,5) - Ferrer - 1

Po jedno od svega, ishod, kontrahendikep i hendikep. Bet 365 na 2,00

Jednom rijecju: Debakl
By Chief
#126851 Izner Ramos 2 4.50
Raonic Edmund 2 2.35
Probam ova dva iznendjenja danas sporija podloga u Majamiju tamo je uvek bila najsporija podloga a ove godine kazu jos sporija i onda igram na igrace koji se bolje snalaze u tim uslovima od svojih protivnika.Izner brani ovde titulu ili finale kako se secam tako da tu probam sa manjim ulogom i plus on voli da igra pred domacom publikom ali mislim da Ramos ima male neke sanse danas....dok Edmund ima dobre sanse on voli da igra kad su sporiji uslovi.