Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By Teo
MasterMind wrote:Ne. Ostanu ovakvi kao Učenik jer su željni nekakve pažnje i dokazivanja kako su oni najpametniji i sve znaju o NBA, košarci itd. A o njihovom znanju ne treba pisati puno.. samo klikneš na njihov profil i vidiš prolaznost tipova. Da su tipovi dobri sigurno bi bilo i drugih ljudi na forumu koji bi možda prepisali neki par.

ajde sine opet procitaj sta si napisao pa rastumaci,nista ne kontam.zbog takvih ko sto si ti forum je pao na niske grane,dodjes posle meca i nasladjivas se necijim promasajima ali nije problem do tebe vec do moderatora koji ne mogu prepoznati ko je stetan forumu a ko nije.Ovo ti je drugi,treci put da zapocinjes svadju sa ucenikom i onda ti on nesto opsuje i yoda njega banuju,slicno je i sa yoldzom,isprovociraju ga a onda on ospe po svima i dobije ban.Sve vise sam siguran da su pojedinci ubaceni da provociraju,da bi nastetili forumu a time donijeli korist nekom drugom.
By UcenikBGD
Teo wrote:
MasterMind wrote:Ne. Ostanu ovakvi kao Učenik jer su željni nekakve pažnje i dokazivanja kako su oni najpametniji i sve znaju o NBA, košarci itd. A o njihovom znanju ne treba pisati puno.. samo klikneš na njihov profil i vidiš prolaznost tipova. Da su tipovi dobri sigurno bi bilo i drugih ljudi na forumu koji bi možda prepisali neki par.

ajde sine opet procitaj sta si napisao pa rastumaci,nista ne kontam.zbog takvih ko sto si ti forum je pao na niske grane,dodjes posle meca i nasladjivas se necijim promasajima ali nije problem do tebe vec do moderatora koji ne mogu prepoznati ko je stetan forumu a ko nije.Ovo ti je drugi,treci put da zapocinjes svadju sa ucenikom i onda ti on nesto opsuje i yoda njega banuju,slicno je i sa yoldzom,isprovociraju ga a onda on ospe po svima i dobije ban.Sve vise sam siguran da su pojedinci ubaceni da provociraju,da bi nastetili forumu a time donijeli korist nekom drugom.

U pravu si TEO!!!
To su te jedigovne, kao ovaj gore, koji nikad ništa korisno nije uradio za Forum,ali za kladionice jeste, da otera tipstere sa Foruma i pomogne kladionicama tako!!!
Nije mu smetao Učenik ili neki Yoldža ili bilo ko drugi od tipstera i ljudi koji su pokretali Forum, dok su banovani, dok ne pišu itd. ali čim krenu tipovi da se ostavljaju, oni se zakače i provociraju. AKo je tip prošao, onda je jedva prošao ili na sreću, ako padne onda se proziva onaj koji je tip ostavio, a daje se podrška onim likovima, koji su se poput najezde skakavaca odjednom bili pojavili u ono vreme kad je Forum bio dosta aktivan i dobar ove sezone, i jedni druge kao gotive i podržavaju u pljuvanju tipstera, Učenika ili nekog trećeg dok ga ne oteraju. I sada kad na Forumu nema Yoldže, Učenika ili bilo kog drugog da im "smeta" kako su pričali, onda više nema ni njih??? Baš čudno. Ako su bili tu za dobrobit Foruma, ljudi i kladioničara zašto više nisu aktivni? Jednostavno kao botovi stranke na vlasti, pojave se iznenada na neku vest ispljuju opoziciju, nahvale precednika i nestanu. Tako nešto slično i ovde bi.
I onda posle 3 nedelje ja dođem napišem tip Tobi Heris, prođem svi ćute, jedan se javi kao na sreću prošao posle nekih cigli sa trojke, onda drugi post ostavim sa singlom i dublom, singl prođe, dubl padne, odmah kreću botovi jedigovne da kritikuju i prozivaju!!! Providno baš
By Alexey35
#126893 Ne moze forum mnogo da osteti kladionice. Ljudi koji znaju da igraju ovu igru nemaju potrebu da dodju ovde i prepisuju od nekog nesto, eventualno ponekad kad se ne uhvate sve informacije pa se ovde procita nesto kvalitetno.

Ljudi koji dolaze ovde po neki dobar tip ce uvek dodati jos dva tri svoja igraca i staviti par eura na tiket i to ce proci dva puta u sezoni.
By baja papaja
#126894 Ja sam licno na ovom forumu dosta stvari skapirao kad je kladjenje u pitanju, skapirao bih sve to svakako ali trebalo bi mi dosta vise vremena, naravno i dosta se para zaradilo. Velika steta sto je propalo sve ovo, bilo je i korisno a i dobra zeza. Ne vidim da ima smisla bilo sta pisati kada niko od iskusnih igraca vise i ne dolazi ovde pa samim tim i nema razmene informacija a te likove koji pljuju bilo ciji rad oni to verovatno rade i u realnom zivotu i takvima pomoci nema,
By VC15
UcenikBGD wrote:
Teo wrote:

U pravu si TEO!!!
To su te jedigovne, kao ovaj gore, koji nikad ništa korisno nije uradio za Forum,ali za kladionice jeste, da otera tipstere sa Foruma i pomogne kladionicama tako!!!
Nije mu smetao Učenik ili neki Yoldža ili bilo ko drugi od tipstera i ljudi koji su pokretali Forum, dok su banovani, dok ne pišu itd. ali čim krenu tipovi da se ostavljaju, oni se zakače i provociraju. AKo je tip prošao, onda je jedva prošao ili na sreću, ako padne onda se proziva onaj koji je tip ostavio, a daje se podrška onim likovima, koji su se poput najezde skakavaca odjednom bili pojavili u ono vreme kad je Forum bio dosta aktivan i dobar ove sezone, i jedni druge kao gotive i podržavaju u pljuvanju tipstera, Učenika ili nekog trećeg dok ga ne oteraju. I sada kad na Forumu nema Yoldže, Učenika ili bilo kog drugog da im "smeta" kako su pričali, onda više nema ni njih??? Baš čudno. Ako su bili tu za dobrobit Foruma, ljudi i kladioničara zašto više nisu aktivni? Jednostavno kao botovi stranke na vlasti, pojave se iznenada na neku vest ispljuju opoziciju, nahvale precednika i nestanu. Tako nešto slično i ovde bi.
I onda posle 3 nedelje ja dođem napišem tip Tobi Heris, prođem svi ćute, jedan se javi kao na sreću prošao posle nekih cigli sa trojke, onda drugi post ostavim sa singlom i dublom, singl prođe, dubl padne, odmah kreću botovi jedigovne da kritikuju i prozivaju!!! Providno baš

Ja sam napisao za Herisa jer sam ga prepisao od tebe i samo prokomentarisao da smo imali sreće. Dobio je loptu za bacanja i prolaz iako su Redik i Batler sigurno bili prve 2 opcije, a što se trojki tiče lik je 3 puta omašio ceo obruč, pa mi je zbog toga još nerealnije da smo prošli. Ne znam što si to doživeo kao neki napad na tebe, upravo ti izmišljeni napadi liče na demagogiju preCednika.
By brada13
#126897 Harden 35,5+
Antetokoumpo 27,5+
moram ih uzeti jednostavno veceras međusobni dvoboj 2 najizglednija kandidata za MVP nagradu.Mislim da je to i vise nego dovoljno motiva za dodatno dokazivanje i potvrdu kvalitete.Ocekujem i Bradu i antu na 40+ cak veceras.Uz to neizvjesna utakmica tesko da ce biti blowout znaci i mnostvo minuta za njih i zadnje minue odluke lopta ce dodatno u njihove ruke
By UcenikBGD
#126902 Nek crknu dušmani nek crknu dušmani ja i dalje volim ceo svet, volim par dubleta da odigram jako i lakoČ

Antekumpo over28,5 i Midli under19,5 !!!
Ro Lopez under13,5pts i under 6,5 rebs!!!
Kapela over11,5 rebs i Bruk LO under 5,5 rebs!!!
Willy over 7,5 rebs i Dramy over14,5 rebs ( ovaj sam siguran da neće doći večeras,ali su mi doneli par puta tako dobru kintu da ih moram za staru slavu odigrati )!!!

Jedigovne nek se jave pre početka i nek kažu šta im smeta a ne za dva dana da dođu, nađu šta nije došlo i onda jedu govna i pametuju!!!
By UcenikBGD
vintage1978 wrote:Meni se sviđaju ova prva tri double-a...za WCS ne mogu rec puno jer slabo pratim NBA scenu od 03h pa nadalje :D

Ma prošlu protiv Dalasa sam ga čekao over rebs za ozbiljnu lovu i napravio je 18 !!! pre nekoliko dana.
Ali sada zbog Baglija ima manje minuta po 17,18 zadnje dve ali prošli meč i za tako malo minuta imao 9 rebsa. Ako bude imao normalnu minutažu oko 25 minuta ide over7,5 a Drummond mi je donosio pare over rebs i na 16,5 i 17,5 lagano išao po 19,20+ rebsa, ali čim ga spuste na 14.5 i prošlu imao sao 10 ili 11 rebsa, plaši me malo ali... neka probam pa šta bude