lovac wrote:i sad će ovaj panj da bude drugi igrač u ekipi
Možda bude i osmi,ali on ide 23pts +16 rebs sinoć!!!
Pre toga je imao isto neke brutalne partije, Juti je npr dao 16+13 !!! Sa sve Goberom, tako da onda ne čudi što je bOOraniji na centru tipa BrOOklin 33pts+20 rebs, Woshy 20+15, Sacramento 17+13 trpao i prelazio granicu 10,5 11,5 13,5 koja je bila i sa Lebronom u ekipi,a ovih 16,5 je sada realnost koliko god ga smatrali panjom lik ima solidne predispozicije za vrhunskog igrača,ako izuzmemo mozak koji negde zaturio odavno i ne nosi ga više sa sobom !!!
baja papaja wrote:Kakve predispozicije za vrhuksog igracalik je jedan od gorih centara u ligi, i ja bih sa 1.90 pokupio 10 skokova kad svi drugi obezbedjuju a ja skacem, poene iskljucivo na tu visinu ubacuje, sut van reketa ne postoji a na sve to ima 31god pa mu i vreme polako prolazi. Pogledaj samo na yt onaj njegov hook shoot to je sramota, i Musli je bolje gadjao u vremenu kad je igrao za Partizan. Kad se pogleda statistika stvarno covek pomisli da taj nesto zna, utakmice Lejkersa ove sezone se igraju lezerno i bez odbrane, taj u po ne bi 4 poena prelazio.
Hm.. ne bih rekao da je jedan od gorih u ligi, moje mišljenje, imao sam ga u timu fantasy i pratio ga još dok je bio u Wasingtonu i prvi bloker kad je bio sa 2,5 blk po meču. Pogledaj kako lagano zakuca sa slobodnog bacanja u kontri npr, i slične stvari, ima po meni dobro telo za basket,na to sam mislio kad sam rekao predispozicije, ali nema glavu. nisu ni neki DeAndrei, Dramondi i slični centri neki spektakularni šuteri pa rade posao koji mogu, kao i ovaj. E sad tu priču I JA BI SA TOM VISINOM RADIO TO I TO, sam čuo milion puta,e sad jbga ima jedna mala sitnica, on ima 213cm jok ti, on igra u NBA i zarađuje milione a jok ti, i naravno kladionice kad na nekog "panja" daju 16,5 granicu a on u karijeri ima 7 ili 8 pts prosek i u sezoni isto, mora da nešto znači, jbga tako je trenutno
I da je davao 6,5 poena u proseku u plej offu,ali za oko 10 minuta na parketu. Jbga nije on centar kao Embiid svestan je svako ko imalo prati nba ali milion ipo dolara godišnju platu ima, za nekog ko nema mozak, not bad !!!
UcenikBGD wrote:lovac wrote:i sad će ovaj panj da bude drugi igrač u ekipi
Možda bude i osmi,ali on ide 23pts +16 rebs sinoć!!!
Pre toga je imao isto neke brutalne partije, Juti je npr dao 16+13 !!! Sa sve Goberom, tako da onda ne čudi što je bOOraniji na centru tipa BrOOklin 33pts+20 rebs, Woshy 20+15, Sacramento 17+13 trpao i prelazio granicu 10,5 11,5 13,5 koja je bila i sa Lebronom u ekipi,a ovih 16,5 je sada realnost koliko god ga smatrali panjom lik ima solidne predispozicije za vrhunskog igrača,ako izuzmemo mozak koji negde zaturio odavno i ne nosi ga više sa sobom !!!
Sve to što pišeš bi imalo svrhu da si pisao prije početka meča.Mislim čisto oko klade jer iskreno da je kojim slucajem ostao ispod mislim da se ne bi pisalo ništa.
Dajte neke tipove da se ne sprdamo ovde, danas bi konobar trebao preko 15.5 bez problema, ima dovoljno prostora da radi sta najvise voli-da sutira, utakmica bitna, jure pobedu.
Kemba under 24.5 idu na jutu, sarlot u rasulu, svi su nezainteresovani, za njih je sezona zavrsena, juta juri sto bolju poziciju i ovo bi trebali ocistiti na brzinu.
Wigins over 18.5 pinakl, dosta dobro igra, granica izuzetno povoljna, bacice svoje suteve i verujem da ide preko 20p ovde iako je tekma nebitna skroz za njih i dalje igraju.
Cedo Osman over 4.5reb tekma izuzetno brza, napadi kratki, procenti suta slabi, Osman se vek gura na skok iako su sada tu i Love i Nens i TT, njemu pada u ruke svaka koja se malo jace odbije, statistika na nasoj strani, trebao bi na 5 6 skokova da bude.
Sexton o21.5 pinakl opet kazem tekma bez znacaja i odbrane, on to voli imali su bas teske utakmice prethodni mesec, veceras bi mogao biti show.
Mislim da Niksi racunaju na njega ozbiljno za buducnost. Forsirace ga do kraja maksimalno. 30+ sigurnih minuta. Kad god dobije vecu minutazu vrati dobrom partijom. Protiv Cikaga rekreativna utakmica, bez ikakvih odbrana. Ocekujem jak dabl dabl ( 15+/ 15+ )