Vildoza stao na granici,ertel na 7p,a rodrigez samo 3p
A efes sve zivo pogodio ocajna igra barse,mada protiv ovakvog efesa veceras nema odbrane
ClutchTime14 wrote:Ante Tomic 11,5 Over
Bet365 @1.83 ,
Adam Hanga 1,5 Asistencija Over
BalkanBet @1.70
Za nizi ulog
Beaubois 8,5 Under
Moerman 11,5 Over
Huertas 4,5 Ast Over
Brad wrote:ClutchTime14 wrote:Ante Tomic 11,5 Over
Bet365 @1.83 ,
Adam Hanga 1,5 Asistencija Over
BalkanBet @1.70
Za nizi ulog
Beaubois 8,5 Under
Moerman 11,5 Over
Huertas 4,5 Ast Over
Samo Tomic syeba na kraju, steta .
ClutchTime14 wrote:Luigi Datome 8,5 Over
Betfair @1.80
Kalinic je upitan za danas zbog povrede ramena u proslom mecu i cisto sumnjam da ce ga Zoc danas forsirati sto otvara dosta prostora za Lugija koji ce pokrivati obe pozicije krila. Zalgiris odlicno puni reket u poslednja dva meca i ostavlja svestan rizik na sutu za 3 gde je Datome cesto sam u korneru pa se nadam da ce danas imas nesto bolje procente uz 10-tak suteva i poneko slobodno. Uz Sloukasa se najvise isplati igrati ga over jel su oni igraci koji su najpouzdaniji kad su ovakvi mecevi u pitanju.
Iz gore navedenog i Kalinic bi mogao 8,5 under da se proba.
Rocchi wrote:ClutchTime14 wrote:Luigi Datome 8,5 Over
Betfair @1.80
Kalinic je upitan za danas zbog povrede ramena u proslom mecu i cisto sumnjam da ce ga Zoc danas forsirati sto otvara dosta prostora za Lugija koji ce pokrivati obe pozicije krila. Zalgiris odlicno puni reket u poslednja dva meca i ostavlja svestan rizik na sutu za 3 gde je Datome cesto sam u korneru pa se nadam da ce danas imas nesto bolje procente uz 10-tak suteva i poneko slobodno. Uz Sloukasa se najvise isplati igrati ga over jel su oni igraci koji su najpouzdaniji kad su ovakvi mecevi u pitanju.
Iz gore navedenog i Kalinic bi mogao 8,5 under da se proba.
Sta je sa skokovima na Datome?
bet365 ima 3.5 granicu dok kambi(Unibet itd) ima 5.5. Ima li kakav info za Kalinica novi , jer ako raste Datomu minutaza onda su ova 3.5 skoka povoljna za preko.
Phoenix vs Charlotte alternative game totals 234,[…]
A.Davis over 28.5 @1,74 2u ❌ Gledao sam Embiida[…]
L. Dončić triple double - yes - 2,50 / 2 units ❌[…]
Claxton 11,5+ 2 UNITA kv. 1.86 2 UNITA ❌ Reko s[…]
Caleb Martin (MIA) over 17.5 (pts+rb) @1.86 bet36[…]
NO Pelicans vs HO Rockets 225.5+ @1.90 unit 2 ❌[…]
K. Kuzma 25.5- @1.76 unit 2 ✅✅ Kuzma lose igra […]
Paolo Banchero Rebounds 6.5 +@1.86 / unit 2 ✅✅ […]