Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By OT
#1331 Nakon Horforda i Bucksa danas igram lagano nešto..

Miami Heat H1 13,5

James je izgleda shvatio ozbiljnost situacije i non šalantnog odnosa njegovih suigrača prema igri i prema utakmicama kojih je Miami za svoj standard izgubio malo previše i to od ekipa od kojih su realno za klasu jači i sazvao je sastanak ekipe dvije su teme sastanka : jako loše zatvaranje skoka,previše dozvoljenih ofanzivnih skokova protivniku i druga je bila odnos njegove ekipe prema utakmicama i igri u opće.Kako sam pročitao bilo je dosta burno i mislim da kada James drži ders to ozbiljno svi shvate znači da je voda do guše došla i da je vrijeme da se nešto uradi.Miami je mašina ali mašina koja je zaribala čisto radi nedostatka motiva i zato nakon svega očekujem da se večeras zvijer probudi i samelje Wizardse kojima su održali ders prije nekoliko sedmica.Bosh će sigurno mnogo više da se trudi u fazi skoka kako ofanzivnog tako i defanzivnog,Wade će isto da zagrize i zatvori Jordana Crafworda.Kako god da se okrene sposltrina mašina večeras ide na jednu pobjedu za dizanje samopuzadanja i treniranja strogoće..

Uz ovo igram Nene 14,5 UNDER I J.Crafword 17,5 UNDER ...

Ulog lagani samo da se malo isprati..

http://i47.tinypic.com/1zc32pz.png

Utakmicu Toronto-Oklahoma preskačem ne igram ali evo neko moje mišljenje čisto ako može nekom pomoći ko će igrati neki rani tiket..

Oklahoma City Thunder H2 6,5

Ja bih igrao h2 na Oklahomu,Toronto može da igra sa nekim fildžan ekipama ali razarač Bismarck mislim da večeras ima da raznese Toronota.Oklahomu u narednom periodu očekuje dosta gostovanja tako da sigurno neće puno da se zamaraju sa Torontom ići će se što prije da se riješi sve tako da mogu starteri na klupu.Moje je mišljenje je da Raptorsima kao i Wizardsima ne gine sudbina Phile od zadnje dvije utakmice..Oklahoma je strašna i očekujem da Bismarck na čelu sa kapetanom Durantom razori Toronto...

Uz ovo DeRozan 18,5 UNDER I K.Lowry 15,5 UNDER ...

Ovo ne igram jer nemam vremena da pratim uzeo sam Miami tako da mogu sa ćeifom večeras da pregledam ko bude igrao sretno...
By Stockton to Malone
#1333 već prva utakmica u 19h nam nudi par mogućnosti za odigrati.

Toronto(ki)-OklahomC 2
Jako solidan koef koji se isplati odigrati, ovo ki zbog sigurnosti, može i dvoznak jer se u NBA nikad ne zna.
Oklahoma nema ozlijeđenih, Torontu nedostaju Bargnani, Valanciunas i Kleiza je upitan, al čini se da im to u zadnje vrijeme ne smeta previše jer igraju dosta dobro.

Toro/Okla(102,5)-OklahomC
Malo više od 25 poena po četvrtini nije puno za Oklahomu. Igraju brzu, imaju odlične akcije i Martina, Wesa i Duranta koji mogu svima zabiti 20-ak, nadodaju se Ibaka i Collison, te Sefolosha sa ponekom tricom. Toronto nema neke posebno dobre defndere pojedinačno, možda samo DeRozan, obrana im je u najmanju ruku upitne kvalitete, u reketu su propuh sa i bez Bargnanija, tu imaju tupine poput Ed Davisa i Amira Johnsona koji nemaju mekoću i inteligenciju kao npr KG pri obrani painta već suludo ulaze u kontakte i rade bespotrebne faulove. To bi mogli lako iskoristiti Westbrook i Durant ulazima pod obruč i iznuđivanjem penala.

DeRozan D.(-19,5+)-Tor-Okl manje
Čuvat će ga Thabo Sefolosha koji je po meni top defender. On se ne štedi, napadački nije previše koristan, osim ako nema otvoren šut i zato sve od sebe daje u obrani protiv najopasnijih protivničkih igrača. Iako očekujem da DeRozana čuva Sefolosha, možda će ga čuvati i Durant, ali ni za to se ne brinem jer je Durant također odličan obrambeni igrač. vrlo pokretljiv i skočan. DeRozan živi od ulaza u paint, a tu kod Thundera caruje Ibaka iliti Iblocka! Naravno ne treba zaboraviti i Perkinsa. Dakle Thabo za perimetar, Ibaka za paint i neće DeRozan daleko. Ne zaboravimo da Demaru lopte uzimaju Calderon, Lowry, Anderson, Ross, Pietrus...

WestbrookR(-23,5+)-Tor-Okl više
Ne volim ovog igrača kao igrača, al za kladionicu je ko suho zlato. Mislim da smo prodrli u njegov mentalni sklop. Totalno je napaljen u obrani na dobre playeve koje zato treba igrati under. Over večeras: 1. spomenuo sam da je paint Toronta propuh. 2. čuvat će ga Lowry i Calderon. Za mene u NBA ligi ne postoji lošiji obrambeni duo PG-ova. Calderon je loš sam od sebe u obrani, spor, tanak, nizak. Lowry ipak više misli o napadu i ne kida se u obrani. Svakako mislim da Westbrook ovakvu dvojicu defendera može pojesti i lagano ubacit 25-26.
Prošle sezone Westbrook je Calderonu za 26 min ubacio 20, ali to je puno manja minutaža nego što uobičajeno igrao. Lowryju za 35 min 26 poena. Ne očekujem blowout večeras pa bi Westbrook trebao odigrati 40-ak min.

Miam/Wash(102,5)-Miami više
Miami bi se trebao malo uozbiljiti i početi igrati, imaju premoćnu ekipu i svima mogu ubaciti 120. Igraju brzo, malo manje efikasno u zadnje vrijeme, ali i dalje sigurno mogu zabiti oko 25-26 po četvrtini. Washington je kriminalna momčad, sa kriminalnom obranom, sa kriminalnim bekovima Bealom i Crawfordom koji se natječu koji će više lopti šutnut a obranu ni ne igraju. Zato može i Wade D(-21,5+)-Mia-Was više, iako bih ga ja ipak zaobišao zbog mogućeg blowouta, jer mislim da su u Miamiju ljuti i iskompleksirani od rezultata u posljednje vrijeme. Ali Heat gotovo redovito doma u overu.

Phoenix(ki)-Memphis 2
Phoenix ih je dobio zadnju doma, al koef od 1.47 mi se čini sasvim solidan i uzet ću ga. Memphisu se vjerojatno vraća Zach Randolph, a poznato je da Phoenix jako loše brani reket, što mi je jako Čudno jer je Gortat solidan obrambeni igrač, al eto, očito en može sam sve pokriti. Zato se može pokušati i Gasol M.(-12,5+)-Pho-Mem više. Jako mala margina za njega u utakmici protiv Phoenixa. Dobro puca penale, ima mekanu ruku, jak je ko bik, problem može biti samo mogućnost rotacije gdje Hollins može Gasola mijenjati sa solidnim Speightsom ili Arthurom.
By ElLoco7
#1334 Pozdrav ljudi, vec neko vrijeme pratim forum pa evo odlucih da se i ja prikljucim. Sve pohvale za forum i admina.

Evo moj neki rani listic za ovaj prvi mec:

Lowri 15,5 under - cuvace ga Westbrook koji je svakom playu dosad uspio spustit prosjek poena
Ibaka 14,5 over - Ibaka je odlaskom hardena najvise profitirao jer je popravio svoj prosjek poena, odlicno igra, Toronto se slabo brani pod kosem, jos im fale Bargnani i Valanciunas
Durant 29,5 under - ocekujem da se nece previse trositi veceras a mogao bi se desiti i blowout

ovo ide na neki manji ulog..

Sretno svima!
By dr.Mas
#1339 Niko nije spomenuo LaL.-Denver..Tu bi odigrao broj koseva vise od 211.5-poslednje dve je bilo mnogo preko te granice(240 i 225).Takodje bi igrao Iguodala A. 14.5-vise kao i pobedu na Lejkerse.. Sta vi mislite?-ako moze neki komentar..
By mjordan23
#1342 ja sam vec stavio na oklahomu ki2 i na derozana (19,5) manje i covjeka dobro cuvaju zasad, ima los sut, ali 2 kontre i eto ga vec na 6 poena. sinoc na jednom curry zakazao, na jednom rondo zabio poen vise, na jednom jr.smith falio mu 1 kos, na jednom parkeru falio 1 poen - blowout. prema toj logici, derozan danas zabija 20 poena. mora se danas vratit malo srece, nadam se da ce bit ispod 20.