Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By jaxteller
#133508 NHL
Winnipeng Jets-Ottawa Senators 1 @1.65 mozzart
Toronto Maple Leafs-Montreal Canadiens 1(RT+OT+PEN) @1.54 mozzart
Za večeras sam izabrao ovaj dubl zbog nešto manjih kvota. Ukupna kvota na ova dva meča je 2.54 O duelu Džetsa i Otave sam već pisao, pa se ne bih ponavljao, a drugi duel je pravi derbi i biće odličan meč. Lifsi su prvi na tabeli i siguran sam da će u ovako važnom meču uložiti veliki napor da se dodatno odlepe od Montreala. Biram sigurniju varijantu jer kao što kažem, derbi je, i ne isključujem mogućnost da ih gosti namuče iako su Lifsi kvalitetniji.
EDIT: ko je iz Srbije, u Admiralu nešto bolja kvota, tek sad vidim..
By jaxteller
jaxteller wrote:NHL
Winnipeng Jets-Ottawa Senators 1 @1.65 mozzart
Toronto Maple Leafs-Montreal Canadiens 1(RT+OT+PEN) @1.54 mozzart
Za večeras sam izabrao ovaj dubl zbog nešto manjih kvota. Ukupna kvota na ova dva meča je 2.54 O duelu Džetsa i Otave sam već pisao, pa se ne bih ponavljao, a drugi duel je pravi derbi i biće odličan meč. Lifsi su prvi na tabeli i siguran sam da će u ovako važnom meču uložiti veliki napor da se dodatno odlepe od Montreala. Biram sigurniju varijantu jer kao što kažem, derbi je, i ne isključujem mogućnost da ih gosti namuče iako su Lifsi kvalitetniji.
EDIT: ko je iz Srbije, u Admiralu nešto bolja kvota, tek sad vidim..

Auh :lol: obe 1:2 RT
By jaxteller
#133618 NHL
Toronto Maple Leafs-Ottawa Senators 1&5+ @1.75 mozzart
Dužni su mi od prošlog kola oba tima. Toronto dolazi iz poraza protiv Montreala i time su ispustili važne bodove za nastavak. Verujem da ovde neće biti taktiziranja i imaju najbolju moguću priliku da se vrate. Otava je u prošlom kolu pobedila Džetse u jako čudnom meču. Iskreno, nisam se tome nadao, čak sam i igrao na Džetse. Otava je realno loša i ako pristup Lifsa bude dobar od samog starta, trebalo bi ovo proći bez problema.