cipi cips said
Matya said
Prošle mi dvije analize Oklahome i Kyle, al ovo šta nam je svima Westbrook napravio je tragedija.
CIGAN.daj nesto i za veceras
Igraj tenis onaj kaj sam napisao već.
cipi cips said
Matya said
Prošle mi dvije analize Oklahome i Kyle, al ovo šta nam je svima Westbrook napravio je tragedija.
CIGAN.daj nesto i za veceras
Matya said
Za večeras laganini bez analiza jer su mi oči pune suze zbog Wesa hahaha:
Scola UNDER 15,5 i Iguodala OVER 13,5
cipi cips said
Matya said
Oduzea mi je 10 godina zivota,e tenis bi mogao ubaciti
Matya said
cipi cips said
Matya said
Oduzea mi je 10 godina zivota,e tenis bi mogao ubaciti
ubaci tricu reko jebeno još samo jedan poen i sljedeci napad krene u prodor i vec je pod košem, obrambeni na njemu i on umjesto da ide na polaganje gdje bi mu zvali faul 90%, on ide dodat perkinsu, ovaj zakuca, time out i gotovo.
SpiGo17 said
Kako su svi sigurni u pobjedu Lakersa, bilo bi dobro da pobjede ali nije istina da su kompletni. Denver je dobar ako nista bolje stoji na tabeli..zadnjih 14 utakmica od toga je islo 8 pobjeda lakersima i 6 denveru znaci ipak to nije samo tako..uostalom Howard upitan, Jordan HILL upitan, Steve Blacke upitan, Metta World Peace upitan..bit ce zanimljiv meč..ne zanima me konacni ishod nego samo howard manje od 17 kosa
ElLoco7 said
Pozdrav ljudi, vec neko vrijeme pratim forum pa evo odlucih da se i ja prikljucim. Sve pohvale za forum i admina.
Evo moj neki rani listic za ovaj prvi mec:
Lowri 15,5 under - cuvace ga Westbrook koji je svakom playu dosad uspio spustit prosjek poena
Ibaka 14,5 over - Ibaka je odlaskom hardena najvise profitirao jer je popravio svoj prosjek poena, odlicno igra, Toronto se slabo brani pod kosem, jos im fale Bargnani i Valanciunas
Durant 29,5 under - ocekujem da se nece previse trositi veceras a mogao bi se desiti i blowout
ovo ide na neki manji ulog..
Sretno svima!
mjordan23 said
danas jedan divlji listic zbog ponude kladionica, normalno na mali ulog:
1)lebron (27,5) vise - igram zbog koeficijenta 2,20, a nije nemoguce. on ce svojih 20 prec, to je "sigurno", a koeficijent je ovakav jer svi ocekuju blowout jer su ih prosli put ubili 102-72. e pa to ne znaci da ce opet bit, washington im je isto tako ove sezone nanijeo poraz i jos miami steka u zadnje vrijeme pa ako danas ne bude blowouta, lebron lako moze preko 27. jos protiv washingtona moze birat oce zabit 50 ili ic na triple-double ili sta god drugo mu padne napamet. muci me samo njegova nesebicnost jer da je kao kobe, imao bi prosjek poena od 40.
la lakersi (-9,5) 1 - da ce dobit sa 10 razlike ili vise, isto zbog koeficijenta 3,00. denver je sinoc imao utakmicu, isto kao sto su je imali i prosli put ove sezone prije utakmice s lakersima. tad su izgubili 19 razlike
la lakers (106,5) vise - u dvije utakmice s denverom ove sezone zabili 122 i 114. 1,70 (vec je sruseno sa 1,85).
ne tvrdim da ce ista od ovoga proci, ali prihvacam rizik na mali ulog ciji gubitak mogu podnijet, a nije nemoguc listic. kasnije dolazim s "normalnim" parovima.
Private Lady In Your Town - No Selfie - Anonymous […]
Phoenix vs Charlotte alternative game totals 234,[…]
A.Davis over 28.5 @1,74 2u ❌ Gledao sam Embiida[…]
L. Dončić triple double - yes - 2,50 / 2 units ❌[…]
Claxton 11,5+ 2 UNITA kv. 1.86 2 UNITA ❌ Reko s[…]
Caleb Martin (MIA) over 17.5 (pts+rb) @1.86 bet36[…]
NO Pelicans vs HO Rockets 225.5+ @1.90 unit 2 ❌[…]
K. Kuzma 25.5- @1.76 unit 2 ✅✅ Kuzma lose igra […]