Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By shved
#14270 Leverkuzen 2, ovo će odigrat' svi koji se budu večeras kladili na LŠ, znači nema šanse da ne dodje

Takodje Galati - Juve dupla šansa X 1.55 SportPlus.
By joeman
#14276 Pozdrav svima, novi sam ovdje.

Inače pratim profesionalni tenis koji trenutno nije u ponudi i nogomet kojim ću se pozabaviti danas.

Dakle, danas se igra zadnje kolo prve četiri grupe Lige prvaka, od toga bih izdvojio:

Olympiakos - Anderlecht 1 - 1.35
Olympiakos koji je Anderlecht već dobio u Belgiji sa velikih 0:3, danas ide po pobjedu koja će im osigurati prolazak u osminu finala. Anderlecht neće igrati sa Suarezom(11/6), Bruno(18/6) i Deschachtom(10/1). K tome, Anderlecht nije pobijedio u zadnjih 7 utakmica igranih u Ligi prvaka.

Benfica - PSG zbroj žutih kartona više od 3.5 - 1.70

Ukoliko Benfica želi proći dalje, danas mora pobijediti. Siguran sam da im PSG to neće tek tako dopustiti, a uslijed frustracija i nervoze, na terenu bi mogao pasti dobar broj žutih, ako ne i crveni karton. Kratko i jasno. 

I za kraj jedan ne toliko siguran tip, ali nije loša kvota za probati..

Kopenhagen - Real Madrid - gosti daju gol u oba poluvremena - 2.15

Real Madrid je jedna od najpoznatijih ekipa na svijetu koja igra divan nogomet, po utakmici zabiju velik broj golova, stoga mislim da je ovaj tip prolazan. Sad, ovakva kvota je vjerojatno zato jer su oni osigurani prolaz i smatra se da bi mogli odmarati igrače.. ukoliko se to i dogodi, njihova druga postava je također mnogo jača od Kopenhagena.. mislim da će ovdje Real rutinski odigrati i da će ovo biti dobra utakmica s dosta golova.

By kokodril
#14288 Tebe sam cekao ,samo polako mirno i dostojanstveno prvo zene djeca starci i nemocni.
Koje lige pratis,na sta se najvise kladis pobjede,oba daju,zbroj golova...
Skupljas li salvete
Volis li sve sto vole mladi
Mijenjas li samoljepljive slicice
Da li ti je omiljena grupa EAST17 ili TAKE THAT
Predstavi nam se
By bukefal123
#14290 evo dečki da prenesem samo kak ti takozvanu dojavu xd al nek se nađe :P za sitno vrijedi odigrat ali eto ko voli nek izvoli... Newport.Peterborough x-2(znači u 1.pol x na kraju 2) u sS je koef 4.50
By shacal
kokodril said
Tebe sam cekao ,samo polako mirno i dostojanstveno prvo zene djeca starci i nemocni.
Koje lige pratis,na sta se najvise kladis pobjede,oba daju,zbroj golova...
Skupljas li salvete
Volis li sve sto vole mladi
Mijenjas li samoljepljive slicice
Da li ti je omiljena grupa EAST17 ili TAKE THAT
Predstavi nam se

Hahaha zaboravio je dodat da stoji na trepavicama i da je inače zidar. Znači igra Walla svaku tekmu i pada zajedno sa nama :D  

peace
By joeman

joeman said
Olympiakos - Anderlecht 1 - 1.35 - 3:1 - WIN
Benfica - PSG zbroj žutih kartona više od 3.5 - 1.70 - 5 - WIN
Kopenhagen - Real Madrid - gosti daju gol u oba poluvremena - 2.15 - 0:2(0:1) - WIN

+ Dodao sam i Leverkusen koji je naveo već član foruma koji je postao prije mene i tiket kvote 9 je prošao. Uspješan dan!
By larsson777
joeman said
Pozdrav svima, novi sam ovdje.

Inače pratim profesionalni tenis koji trenutno nije u ponudi i nogomet kojim ću se pozabaviti danas.

Dakle, danas se igra zadnje kolo prve četiri grupe Lige prvaka, od toga bih izdvojio:

Olympiakos - Anderlecht 1 - 1.35
Olympiakos koji je Anderlecht već dobio u Belgiji sa velikih 0:3, danas ide po pobjedu koja će im osigurati prolazak u osminu finala. Anderlecht neće igrati sa Suarezom(11/6), Bruno(18/6) i Deschachtom(10/1). K tome, Anderlecht nije pobijedio u zadnjih 7 utakmica igranih u Ligi prvaka.

Benfica - PSG zbroj žutih kartona više od 3.5 - 1.70

Ukoliko Benfica želi proći dalje, danas mora pobijediti. Siguran sam da im PSG to neće tek tako dopustiti, a uslijed frustracija i nervoze, na terenu bi mogao pasti dobar broj žutih, ako ne i crveni karton. Kratko i jasno. 

I za kraj jedan ne toliko siguran tip, ali nije loša kvota za probati..

Kopenhagen - Real Madrid - gosti daju gol u oba poluvremena - 2.15

Real Madrid je jedna od najpoznatijih ekipa na svijetu koja igra divan nogomet, po utakmici zabiju velik broj golova, stoga mislim da je ovaj tip prolazan. Sad, ovakva kvota je vjerojatno zato jer su oni osigurani prolaz i smatra se da bi mogli odmarati igrače.. ukoliko se to i dogodi, njihova druga postava je također mnogo jača od Kopenhagena.. mislim da će ovdje Real rutinski odigrati i da će ovo biti dobra utakmica s dosta golova.

Svaka cast!

By kokodril
joeman said
joeman said
Olympiakos - Anderlecht 1 - 1.35 - 3:1 - WIN
Benfica - PSG zbroj žutih kartona više od 3.5 - 1.70 - 5 - WIN
Kopenhagen - Real Madrid - gosti daju gol u oba poluvremena - 2.15 - 0:2(0:1) - WIN

+ Dodao sam i Leverkusen koji je naveo već član foruma koji je postao prije mene i tiket kvote 9 je prošao. Uspješan dan!

Kao što sam i rekao ,njega smo čekali

daj za vikend koji par, sub+ned

By joeman
#14426 Evo za danas mi se ponuda baš i ne sviđa kao jučer, ali se našlo nešto:

Marseille - Borussia Dortmund 2 - 1.45

Marseille koji je zadnji na tablici ove grupe igra ovu utakmicu samo zato jer je na rasporedu. Dortmundu treba što uvjerljivija pobjeda i trener Klopp je najavio da će odmah od početka ići napadački. O Dortmundu se sve zna, igraju jedan od najboljih nogometa svijeta pored Reala i Bayerna. Atraktivan, napadački, puno golova. U zadnje vrijeme su u maloj krizi, ali mislim da to danas neće bitno utjecati na rezultat, naprotiv. Usudio bih se reći F2 po 2.15, ali ipak ću odigrati čistu dvojku.

Napoli - Arsenal - Napoli daje gol - 1.25

Napoli danas ide na sve ili ništa, za prolazak im je potrebno čudo, velikih 3:0 protiv Arsenala koji ove godine igra odlično i predvodi ljestvicu Premiershipa. Usprkos jačini Arsenala, siguran sam da će Inler, Higuain, Hamšik, Callejon i ostali zabiti barem jedan zgoditak.

Schalke - Basel - poluvrijeme ili kraj X - 1.70

Ovo je utakmica na kojoj se obje momčadi bore za prolazak, mislim da će biti tijesna makar je favorit Schalke. Schalke koji zna pružiti odlične partije, isto tako zna i pasti i biti neprepoznatljiv. Basel je dvaput pobijedio najjačeg u skupini, Chelsea. Mislim da je to velika mentalna prednost Basela i da će se boriti do zadnje minute. Sve u svemu, tijesno.

Atletico Madrid - Porto - oba daju gol - 1.70

Atletico Madrid koji trenutno dijeli prvo mjesto u Primeri s velikom Barcelonom, posljednji put nije zabio gol kod kuće 26.05.2013. Osigurao je prolaz za razliku od Porta koji treba pobijediti ako želi proći. Porto nije tako učinkovit što se tiče gostujućih partija i golova u gostima, ali danas moraju stisnuti i nadam se da će postići zgoditak. 

Sretno svima koji igraju!

P.S. Parove za vikend staviti ću za vikend, pokušati ću odabrati što bolje! Pozdrav

By joeman

Marseille - Borussia Dortmund 2 - 1.45 - 1:2 - WIN

Napoli - Arsenal - Napoli daje gol - 1.25 - 2:0 - WIN

Schalke - Basel - poluvrijeme ili kraj X - 1.70 - 2:0(0:0) - WIN

Atletico Madrid - Porto - oba daju gol - 1.70 - 2:0 - LOSE

Puno sreće za ove parove koji su prošli, ali zato i ogromna nesreća za par koji nije prošao. Kad sam vidio promašen penal u 28' minuti mogao sam pretpostaviti da će ishod biti kakav i je.. no na kraju utakmice koju nisam osobno gledao, saznao sam da su gosti pogodili dvaput i stativu i prečku. Dakle 5 ogromnih šansi... današnji dan ipak gubitak, šteta.

Do sutra..