- 04 Apr 2021, 12:53
15:30 Kolding - Lemvig 2 1.60
Lemvig je prije 3 kola protiv Ringsteda napravio prvi korak,kolo nakon toga je izgubio a Ringsted slavio u gostima kog Koldinga,da bi prošlo kolo Ringsted očekivano izgubio od Aalborga a Lemvig pobijedio protiv Fredericije. Zašto pišem sve ovo? Zato jer kolo prije kraja Lemvig ima 10 a Ringsted 9 bodova,a posljednje mjesto vodi direktno u 2.ligu,a predzadnje u doigravanje za ostanak.Lemvig ima možda jednostavnijeg protivnika kontra sebe,jer Kolding je 8. a ne može ni gore ni dolje,dok Ringsted gostuje kod Ribe Esbjerga koji želi poziciju broj 1.prije doigravanja za ostanak.Lemvig ne želi čekati tekmu u Esbjergu za potvrdu pa če danas krenuti na pobjedu od prve minute i zato igram 2. I jedna napomena. Od jučer su se koeficijenti okrenuli,bilo je 1.60 na pobjedu Koldinga,a danas je obrnuto.
Još dve tekme koje igram danas su:
Fredericia - GOG Svendborg 64.5 over 1.85
Zadnja prije 14 dana je završila 37-30 za GOG,i jedni i drugi igraju brzo pa očekujem i danas golijadu.GOG-u je tekma bitna da potvrdi broj 1.prije play offa,ali pošto im je to 5 tekma u 14 dana,osjetit će se umor,prije svega u obrani.
Aon Fivers (-3.5) - Alpla Hard 2 1.85
Ovo jednostvano moram probati. Aon Fivers je otputovao na uzvrat EHF kupa protiv Fuchsea u Berlin,da bi tamo jedan igrač bio pozitivan na testu za koronu.Vratili su se nazad u Beč i od tada su svi u kučnoj samoizolaciji. Pošto su igrači negatvni na zadnja 2 PCR testa,danas mogu igrati tekmu kontra Alpla Harda.Fiversi bi bili favoriti,jesu i danas,ali Alpla Hard je dobra ekipa i nedostatak treninga bi se mogao osjetit kod Fiversa.Negdje je hendi već 2.5 a ja ovaj 3.5 moram odigrati kontra.
A tekma Magdeburg - Flensburg... pa pošto sam ovo naškrabao idem se zavaliti i na miru uživati u derbiju

,gdje sam razočaran što nigdje nema ponude igrača

,a igraju po meni sva tri znaka
Sretan Uskrs svima koji ga danas slave