Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By Teletovic33
#1439 Evo jedan meni jako interesantan par iz Turske lige:
Anadolu EFES - Fenerbahce Ulker (154.5) VIŠE (Veliki derbi Turske lige.. Obe ekipe imaju predobre sastave i mislim da ni jedna ni druga ekipa po imenima nikad nisu bili jači.... EFES: Farmar, Vujačić, Savanović, Barač, Erden, Tunceri..... FENER: McCalebb, M.Batiste, Bogdanović, Bremer, Onan, Sato , D.Andersen.... Mislim da će i KRCATA SINAN ERDEM ARENA podići ritam ove utakmice i da će ovo otići lagano preko 154 :) ) Ja ovo igram na jači ulog !!!
By kokodril
ttominac said

Dns igram na;

Buzera više 15,5 - Premda sam svaki puta skeptik kaj se tiče Buzera (čisto zbog minutaže jer frajer više od 60% uzetih šuteva pogodi) ove godine nisam pao na njemu. jednom over i jednom under pogođen i to over protiv NY Knicksa kad je i bilo teško očekivati da može maestralno odigrati i vodit ekipu sa 20+ poena. Smatram da kao što i svi kažu, Klivlendov reket jednostavno ne može takvog bika držati pa čak i uz Varejaoa tako da uz nekih 30-ak minuta ovih 16 poena nebi smio nikako biti problem. J
Mejđo više 14,5 - Lik jednostavno nemrem nanizat 10 loši tekmi sa šutom kao robert jari desnicom. Još uvijek mu je omjer 18,4 poena po tekmi. Minutaža mu ne pada tj. ista mu je pa ne vidim razloga zašto dns ne bi pogodio 3 trice i par ubačaja s linije slobodnih bacanja što bi ga bacilo na 15poena čak do poluvremena. Svakako ovu marginu uzimam danas.
Pirs više 19,5 - Pirs zadnju tekmu unatoč lošem šutu za 2 došao do 26 poena. Danas je takav potreban Bostonu ak hoće dobiti Knickse. Rondo vs Kidd i tu bi se Rajon trebao pozabaviti razigravanjem momčadi više nego individualnom šuterskom djelu igre. Kevina i ostali dio "visoke" ekipe čeka pakao u reketu protiv Čendlera, Kembija a i povratnika Stadija. To je razlog zašto mislim da dns Paul mora uzimati puno šuteva a samim time smatram da bi trebao danas ubaciti puno viši postotak trica nego inače jer ipak Karmelo je poprilično jak u obrani pa bi bilo lakše razigravanjem ostaviti prazan prostor za Paula koji će nadam se to iskoristiti.Isto tako bitno je za naglasiti da Pierce prošle sezone ima nevjerovatan avriđ protiv Knicksa od 35,7 peona u međusobnim omjerima što je najveći postotak Pierca protiv bilo koje druge momčadi u NBA što nam može reći da mu Knicksi jako jako dobro leže. Ove godine im je ovo prva međusobna tekma.

Sretno!

Sa mi je jasno od koga je Vuk Karadzic ucio,
Svaka cast
By madrid.bett
#1443 Thundersi 2 Zadnji protiv prvog valjda je dovoljno za pobjedu :D
Durant under 28,5 Durant protiv ovih zadnjih ekipa ima manju minutažu i daje manje poena, samo je Hornetsima zabio 35 poena i Phoenixu 30, protiv zadnjih 6 na ljestvici osim te dvije utakmice svaka under ( 6 ih je bilo under:D)
By x__eko__x
Teletovic33 said

Evo jedan meni jako interesantan par iz Turske lige:
Anadolu EFES - Fenerbahce Ulker (154.5) VIŠE (Veliki derbi Turske lige.. Obe ekipe imaju predobre sastave i mislim da ni jedna ni druga ekipa po imenima nikad nisu bili jači.... EFES: Farmar, Vujačić, Savanović, Barač, Erden, Tunceri..... FENER: McCalebb, M.Batiste, Bogdanović, Bremer, Onan, Sato , D.Andersen.... Mislim da će i KRCATA SINAN ERDEM ARENA podići ritam ove utakmice i da će ovo otići lagano preko 154 http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_smile.gif ) Ja ovo igram na jači ulog !!!

granica je 151.5 kod SS

Boozer over 14.5 kod WWina -pick dana!
By celavi_stvor
x__eko__x said

Teletovic33 said

Evo jedan meni jako interesantan par iz Turske lige:
Anadolu EFES - Fenerbahce Ulker (154.5) VIŠE (Veliki derbi Turske lige.. Obe ekipe imaju predobre sastave i mislim da ni jedna ni druga ekipa po imenima nikad nisu bili jači.... EFES: Farmar, Vujačić, Savanović, Barač, Erden, Tunceri..... FENER: McCalebb, M.Batiste, Bogdanović, Bremer, Onan, Sato , D.Andersen.... Mislim da će i KRCATA SINAN ERDEM ARENA podići ritam ove utakmice i da će ovo otići lagano preko 154 http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_smile.gif ) Ja ovo igram na jači ulog !!!

granica je 151.5 kod SS

Boozer over 14.5 kod WWina -pick dana!

u wwin-u nemožeš singlirati samo jednog igrača... traže minimalno 3. para... looopoviii
By kokodril
bedblueboys said

ma dobija tu memfis,i to vam je najsigurnije.batalite ove undre/overe.to je cista lutrija

Igrajte Miami pa onda pisite kako vas nije sram,lijepse je kad padnes na 1.2 nego na 1.85 ,pa naravno.

Salu na stranu,znam da nemas u ponudi igrace i da si samim time ogranicen,ali mi imamo i biramo ono sta mislimo da je najsigurnije to ti je badblueboy 10/10.
By cipi cips
#1448 D.Cousins - 18,5 UNDER.Sacramento veceras protiv odlicnog memphisa.U momcad Kingsa se vraca Tyreke Evans nakon ozljede sto znaci manje lopti za problematicnog Demarcusa.Dok nije bilo Evansa i Thortona,Kingsi su svoju igru forsirali preko njega,a on je prelazio zadane granice(proslu jedva,18 poena) i trenutno je najbolji strijelac svoje momcadi.Veceras ga ocekuje teska bitka pod kosem protiv Z-Boa i M.Gasola kraj kojih se nitko nije naigrao i koji su predobri u obrani reketa kao i cijela momcad Memphisa u obrani koju igraju odlicno ove sezone.Cousinsu je granica zbog odlicnih izdanja u zadnje vrijeme skocila sa 16,5 na 18,5,medutim veceras ce tesko prijeci ovu granicu.Kako je Memphis jak u paintu ocekuje se da potegnu spoljni igraci sto ide u prilog ovome paru kao i povratak Evansa koji je zasigurno zeljan igre i uzet ce dosta suteva veceras.Memphisu je b2b utakmica ali mislim da to nece puno utjecati,ipak su to najbolje atlete svijeta.
By baki21
#1449 šta mislite o new orleans- sas više od 193.5 koša. Spursi zabivaju redovito priko 100poena a hornetsi su napokon kompletni i mislin da mogu ubacit bar 95poena ?