18:45 Fabregas 3.5 over 1.70
Supersport/Lutrija/Psk
1.5/10 zbog manje vaznosti utakmice
Neki dan sam igrao Solstada na 2.5 i to mi je bio bas odlican par. Nadao sam se i danas istoj granici ali bilo je realno ocekivati da kladare nece opet pogrijesiti, pogotovo nakon odlicne partije Solstada u prvoj utakmici.
Ocekuje se utakmica na velik broj golova, brz rukomet bez puno obrane i taktiziranja obziron da je sve rjeseno u prvom susretu gdje je Barcelona pokazala da je 5 koplja iznad danasnjeg protivnika.
Solstad je imao u toj utakmici 6/6 te jos jedno pokazao kakav je realizator.Osim toga, Barcelona nastavlja sa losim branjenjem pivota i ocito im je to boljka koju ne mogu rjesiti.
Da se ne ponavljam previse nekoliko postova iznad ima detaljnija analiza za Solstada pa tko zeli moze procitati.
Granica malo losija nego prosli put, ali utakmica totalno opustena i nadam se da ce ponoviti partiju od neki dan kada je glatko presao ovih 3.5 gola.
S druge strane terena nas ceka Fabregas, takoder pivot kao i Solstad i po mom misljenju sigurno u 3 najbolja pivota svijeta, po mnogima i najbolji.
On je u prvoj utakmici zabio 4/8 te sigurno da moze puno bolju realizaciju od toga pokazati.
Razlog zasto igram Fabregasa je taj da Everlum isto kao i Barcelona kriminalno brani crtu i.pivoti ih pune kako tko stigne.
Kielce 12 ( karalek,tournat)
Vardar 8 ( stoilov, kalarash)
Vardar 5 (stolilov, kalarash)
Psg 7 ( spyrzak, karabatic)
Porto 3 ( salina)
Barca 5 ( Fabregas,Frade)
Ocekuje se utakmica na jako velik broj golova, sama Barcelona po kladarama ima granicu od 38.5 sto je ogroman broj.
Jedini minus ovom tipu je siguran prolaz Barcelone i rotacije Fabregas/Soraindo/Frade ali Barcelona je jako dominantna u domacem prvenstvu te se jednostavno nemaju za sto cuvati. Fabregas ce dobiti svoje minute a nadam se i lopti kao u prvom susretu a onda 4 gola nebi smjela biti u pitanju.