Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By SergioRodriguez
#144426 18:45 Solstad 3.5 over 1.85
18:45 Fabregas 3.5 over 1.70
Supersport/Lutrija/Psk

1.5/10 zbog manje vaznosti utakmice

Neki dan sam igrao Solstada na 2.5 i to mi je bio bas odlican par. Nadao sam se i danas istoj granici ali bilo je realno ocekivati da kladare nece opet pogrijesiti, pogotovo nakon odlicne partije Solstada u prvoj utakmici.

Ocekuje se utakmica na velik broj golova, brz rukomet bez puno obrane i taktiziranja obziron da je sve rjeseno u prvom susretu gdje je Barcelona pokazala da je 5 koplja iznad danasnjeg protivnika.

Solstad je imao u toj utakmici 6/6 te jos jedno pokazao kakav je realizator.Osim toga, Barcelona nastavlja sa losim branjenjem pivota i ocito im je to boljka koju ne mogu rjesiti.
Da se ne ponavljam previse nekoliko postova iznad ima detaljnija analiza za Solstada pa tko zeli moze procitati.
Granica malo losija nego prosli put, ali utakmica totalno opustena i nadam se da ce ponoviti partiju od neki dan kada je glatko presao ovih 3.5 gola.

S druge strane terena nas ceka Fabregas, takoder pivot kao i Solstad i po mom misljenju sigurno u 3 najbolja pivota svijeta, po mnogima i najbolji.
On je u prvoj utakmici zabio 4/8 te sigurno da moze puno bolju realizaciju od toga pokazati.

Razlog zasto igram Fabregasa je taj da Everlum isto kao i Barcelona kriminalno brani crtu i.pivoti ih pune kako tko stigne.

Kielce 12 ( karalek,tournat)
Vardar 8 ( stoilov, kalarash)
Vardar 5 (stolilov, kalarash)
Psg 7 ( spyrzak, karabatic)
Porto 3 ( salina)
Barca 5 ( Fabregas,Frade)

Ocekuje se utakmica na jako velik broj golova, sama Barcelona po kladarama ima granicu od 38.5 sto je ogroman broj.

Jedini minus ovom tipu je siguran prolaz Barcelone i rotacije Fabregas/Soraindo/Frade ali Barcelona je jako dominantna u domacem prvenstvu te se jednostavno nemaju za sto cuvati. Fabregas ce dobiti svoje minute a nadam se i lopti kao u prvom susretu a onda 4 gola nebi smjela biti u pitanju.
By kokolo50
#144437 @Sergio,evo taman da ču pisati Solstada over kad vidim da si ga ti postavio :D

Jedino iz Barcelone neču nikoga dirati,jer je pitanje kakva će biti minutaža igrača. Mogao bi danas Sorhaindo,pa čak i Pietrus dobiti priliku na crti. Imat će Fabregas svoje minute sigurno i Barca će utrpati blizu 40 golova,ali mislim da će se tu Barcina krila danas nazabijati. Za Solstada sam siguran da će imati i lopti i minuta.

Čekam da vidim šta će Rovinjez postaviti sa tekme FMP - Mornar pa spojiti u double,a rukomet ćemo jače napasti u srijedu i četvrtak. ;)
By kokolo50
#144677 Solstad je dijelio minute,Langaas je počeo utakmicu. Cijela ekipa je odigrala kriminalno loše,jedino je Mahte imao šut 6/8 a zanimljivosti radi u prvoj tekmi 2/11.

U srijedu Aalborg - Porto ,Kielce - Nantes, Kiel - Szeged i u četvrtak Meshkov - Motor. Tu če biti igrača za odigrati,jedino mislim da kod Kiela više nečemo vidjeti Sagosena na 4.5,a treba vidjeti da li se vrača Pekeller pa možda Wienceka probati.
By SergioRodriguez
#145302 20:45 Moryto 2.5 over 1.70 SS/PSK/LUTRIJA

Moryto 2.5 over

Jako niska granica na Moryta koju jednostavno moram uzeti iako trener Kielecea radi cudesa na klupi, zato granica i je tako niska.

Moryto je odlicno desno krilo kapaciteta da zabija 5 6 golova svaku utakmicu, uz to cesto izvodi i 7m te na prvu ovo izgleda kao veliki zicer.

Medutim ima nekoliko stvari koje nam ne idu u prilog ali na ovu granicu ja cu bez problema preuzeti rizik.
Prva stvar je to sto Moryto puca sedmerce ali trener rotira izvodace bez nekog reda i plana pa se nezna tko kada puca. Nerijetko se dogodi da Moryto puca prva dva sedmerca i zabije, pa promjene izvodaca..

Osim toga i Moryto nema 60 minuta na krilu nego se rotira sa Gudjonsonom.

Unatoc svemu, Moryto je extra kvaliteta, sedmerac dva bi trebao dobiti sigurno i 1 2 suta s krila nama vise nego dovoljno.

U zadnjih 7 utakmica ima 6 overa na ovu granicu i jedan under protiv Psga i to zbog crvenog kartona u prvom poluvremenu, lopta u glavu.

Prije nekoliko dana je zabio 3/4 u medusobnoj utakmici. Danas se odlucuje tko prolazi pa ocekujem da ipak Moryto dobije vise lopti i paznje.

Na 2.5 riskiram i uzimam
By kokolo50
#145309 Antonio Rodriguez (3.5) over 1.75 SS

Pod ovim se krije Areia,desno krilo Porta. U prvoj tekmi su dominirali Portovi pivoti Itturiza i Salinas te zabili 12 od 32 gola Porta. Areia igra maltene 50 minuta po tekm i što je najvažnije - puca penale. U prvoj tekmi 7/9 (3/4 sa penala te 4/5 iz igre). Porto je Portugalska repka u malom i puno akcija ide na Areiu na krilo tako da ga,uz penale i poneku kontru očekujem over.

Ferlach (+3.5) - Aon Fivers 2 1.85 SS

Nebitno što je prva tekma početkom ožujka završila 45 - 17 za Fiverse. Ferlach uz koronu muku muči s ozljedama. Uz već ozljeđene Golčara,Jovanovića i Gonzalesa,u tekmi kontra Alpla Harda pukao je mišić i lijevom vanjskom Deanu Pomorisacu. Aon Fiversi su nakon 14 dnevnog izlaska iz karantene izgubili doma od Alpla Harda (igrao sam tad kontrahendi na Hard) te im je svaki bod sada bitan.Imaju bod prednosti u ligi za prvaka ispred Harda,Tirola i Kremsa,te im trebaju sve tri pobjede do kraja da zadrže 1.mjesto i prednost domačeg terena prije doigravanja.Uz sve probleme Ferlacha očekujem danas 5-6 razlike za Fiverse.

Za narodni listić

Itturiza (3.5) over 1.85 SS - prva tekma 8/13,dijeli minute sa Salinasom,ali Porto zna odigrati i 7na6,i to jako dobro a onda su obojica u igri.

Morito (2.5) over 1.70 SS - Sergio je sve objasnio.

Wiencek (3.5) over 1.85 SS - prvu tekmu 5/6. Pekkeler se oporavio,nije na 100% a sumnjam da če ga Jicha ez potrebe koristiti,naročito jer iduče kolo,ako prođe, Kiel če igrati kontra PSG-a. Tekma u kojoj Wienceka očekujem u punoj minutaži u napadu te na minimum 4 gola na kraju.

Harden55... Kiro može bez problema otiči preko 3.5 jer Kiro je - Kiro. Prvu tekmu nije zabio 7,već 5 golova uz šut 5/7 od toga 3/4 sa sedam metara. A pucao je sedmerce zato što je Rivera mašio prvi. Rivera je prva opcija za sedmerce kod Nantesa i ukoliko on opet krene i bude precizan onda Kiri ostaje šut iz igre. Očekujem da bude puno više od 49 golova u ovoj tekmi,moguče i 60-ak,te da Kiro potegne više od 3 lopte iz igre a onda je samo u pitanju realizacija. Kiro je po meni 50/50.
By kokolo50
#145422 Gledam gdje je nestao čovjek...

I onda Areia od 43 do 54 minute "uvali" 4 gola...

Itturiza i Wiencek su također u overu (obojica po 6 golova)

Ajmo dalje...

Ali Portu to sve ništa ne znači. Areia je fulao penal u 58 minuti i na kraju 27-24 za Aalborg. Prva tekma 32-29 za Porto i zbog više golova u gostima Danci idu dalje.