Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By ottorinator
kokolo50 wrote:Gledam gdje je nestao čovjek...

I onda Areia od 43 do 54 minute "uvali" 4 gola...

Itturiza i Wiencek su također u overu (obojica po 6 golova)

Ajmo dalje...

Ali Portu to sve ništa ne znači. Areia je fulao penal u 58 minuti i na kraju 27-24 za Aalborg. Prva tekma 32-29 za Porto i zbog više golova u gostima Danci idu dalje.

Bravo majstore sve si za sada poskidao danas...ja odigrao double Areia i Moryto, vidjeti cemo sta ce biti...ja upalio zadnji napad pogledati i Areia sa krila puca za prolaz i ni blizu gola nije pogodio...Portugalci kako su prosli na OI tako su danas ispali.
By ottorinator
#145452 Uf sretno prošlo...bucko odlično brani,...svaka cast na parovima danas decki. Dushebaev nije normalan, nekada 3 sedmerca pucaju 3 igraca a danas na srecu 5 zaredom dao Morytu. Volim odigrati rukomet, ali vi ste dosta strucniji u tome od mene. Nadam se i sutra nekim parovima :)
By Rovinjez
#145456 bravo bravo, zna li tko mozda sta je bilo sa vailupauom prvu utakmicu, nije mi jasno kako je baranau igrao i dao nekih 9 golova a on nista jer nazalost nisam stigao to pogledati, na 4,5 mi vailupau djeluje jako dobro za sutra naravno pod uvjetom da igra gotovo citavu utakmicu i sutira penale ko inace