Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By kokolo50
#145457 I evo što sam danas napisao,nadam se da je Harden55 odusto od Kire. Penale puca Rivera
i to 5/5 i ima 7 golova. Kiro šut iz igre 1/7,mogao je i on realno 4 zabiti. Ima Kiro šuteva,ali očito su ga godine stigle. Da je Rivera fulao,onda možda da uz 7 metara.
By ottorinator
Rovinjez wrote:bravo bravo, zna li tko mozda sta je bilo sa vailupauom prvu utakmicu, nije mi jasno kako je baranau igrao i dao nekih 9 golova a on nista jer nazalost nisam stigao to pogledati, na 4,5 mi vailupau djeluje jako dobro za sutra naravno pod uvjetom da igra gotovo citavu utakmicu i sutira penale ko inace

Ja sam gledao i Vailupau je igrao negdje do pola prvog pol. i dobio 2 minute iskljucenje, do tada nije bilo lopti za njega ni sedmeraca. Onda usao Baranau i poceo trpati i trener nije htio mijenjati. Mislim da nije nikakva ozljeda bila u pitanju, ali treba provjeriti. Ne znam sta bi mislio o tome paru sutra. Sada gledam supersport stavio samo tu utakmicu u ponudu jer su druge dvije bile razbijanje.
By kokolo50
#145461 Rovinjez,nemrem nigdje nači zašto je Baranau više igrao,ali vidim da je u videu prije tekme sa njim razgovor o utakmici. Nikad ne znaš,možda opet počne on,a možda i Mikita. Ti igrači koji imaju kvalitetne zamjene na svojoj poziciji mi nikad nisu za over,naročito po tako velikim marginama.

Evo sad vidim da ti je otto odgovorio.
By kokolo50
#145464 Meni od igrača sutra,kao i zadnji puta,Pukhouski. Deda Barys je uvijek tu negdje,u zadnjih 5 tekmi 4 puta u overu. Dok je margina 3.5 moram ga probati over,jer imati će ziher nekakvih 7-8 ako ne i više šuteva.

Za sutra savjet. Odigrajte live,i to na golove tekme Vezsprema i PSG-a. Ja ču probati nakon poluvremena one veče margine golova,jesu riješene obje još u prvim tekmama,ali očekujem da če se u drugim poluvremenima skroz opustiti i biti teški "run and gun" u obje tekme.
Last edited by kokolo50 on 07 Apr 2021, 22:25, edited 1 time in total.
By ottorinator
kokolo50 wrote:Meni od igrača sutra,kao i zadnji puta,Pukhouski. Deda Barys je uvijek tu negdje,u zadnjih 5 tekmi 4 puta u overu. Dok je margina 3.5 moram ga probati over,jer imati će ziher nekakvih 7-8 ako ne i više šuteva.

Ja proslu igrao Malasinskasa over 4,5 i dosao je dosta lagano. Prvu je bilo 1,85 a sutra je 1,70 tako da necu dirati. Prednost u odnosu na Pukhouskog je da puca sedmerce, ali i Barys bi trebao doci. Pukhouski koliko se sjecam proslu nije igrao prvih 15 minuta, ali onda je usao i do kraja opalio svoju porciju suteva. Sretno!
By SergioRodriguez
#145693 18:45 Malasinskas 4.5 over 1.70 lokali

Motor i Meshkov danas ceka jako bitna utakmica i ocekuje se da obje momcadi izvade svoje najjace adute, ulog je jako velik, prolazak u cetvrtfinale i nagrada u vidu duela sa Barcelonom.

Meshkov je favorit u ovom duelu ali Motor ima 2 gola prednosti iz prvog susreta i sigurno se nece tek tako predati.

Danas igramo Malasinskasa koji je glavni igrac ove ekipe, odlican srednji vanjski te se od njega i Puhovskog ocekuje maksinalno preuzimanje odgovornosti u bitnim trenucima susreta.

Prvi susret je Malasinskas zavrsio sa 7/9 od cega 4/4 sa 7m. Prvi izbor na crti 7m i igrac koji ce sigurno uzeti 4,5 suteva iz igre minimalno. Nadam se da ce biti siguran sa 7m a onda prolaz para nebi trebao doci u pitanje.

Gore se spominje Puho vise od 3.5 sto je takoder jako dobar tip, ali ja radije uzimam Malasinskasa jer je gol razlike granica a 7m jako puno pomaze ukoliko bude precizan.

Velika minutaza, dosta suteva iz vana te nekoliko sedmeraca bi trebalo biti dovoljno da prolaz i 5 golova na kontu naseg junaka

Sto se tice Vailupaua njega nebi dirao, odlicna partija Baranaua se ne moze zanemariti iako ocekujem Nikitu opet u glavnoj ulozi. Ipak preskok zbog odlicne utakmice Baranaua pa je moguce da mu trener opet da priliku ukoliko Vailupau ude u nekoliko pogresaka.
By kokolo50
#145696 Barys Pukhouski 3.5 over 1.85

U prvoj tekmi 4/7. Kako je već napomenuo ottorinator,Barys je ušao nakon 15-ak minuta prvog poluvremena i otišao u over. Prosjek mu je negdje 7-8 šuteva po tekmi,a znalo je biti i više naročito kada su ovako bitne tekme.

Malasinskas je bio na 4.5 te je također prošao uz šut 7/9 (4/4 iz penala). I danas je Malasinskas na 4.5,ali u prvoj tekmi je u over došao tek u 53 minuti. Naime u zadnjih 7 minuta je zabio 3 gola iz isto toliko penala,dok je prije toga u drugom poluvremenu bio na šutu 0/2 uz 2 minute isključenja. Bez obzira na penale može i on opaliti 10-ak šuteva po tekmi,ali ako se Pešiću slučajno omakne pa mu skine penal moglo bi biti škakljivo,a naročito nije isplativ po margini 1.70 za over. Isto je kod Vailupaua kod Bresta,koji bi gledajući sezonu trebao uz penale u over,ali u prvoj tekmi je Baranau pucao penale i utrpao 9 komada,pa je upitno tko će danas igrati,a naročito margina 4.5 po 1.70. Napisao sam da ne volim igrati igrače na velike margine koji imaju kvalitetne zamjene na svojim pozicijama.Jučer možemo samo zahvaliti Talantu što je dao Morytu da on puca penale.

Čekam rovinjeza i njegov prijedlog za košarku da spojim sa Barysom. :D