- 17 Apr 2021, 12:41
Double koji ču danas odigrati.
Alpla Hard - Krems (52.5) under 1.85 SS
Tekma u kojoj eventualni pobjednik uzima broj 1. prije 1/4 finala i play offa.Jučer je Tirol pobjedom nad Fiversima osigurao broj 2,a Fiversi čekaju današnji meč da saznaju poziciju.Pobjednik je broj 1. a poraženi broj 4. U slučaju remija Krems je prvi dok je Alpla Hard na 3.mjestu.U studenom prošle godine bilo je 29-27 za Hard,ali 4 tekme prije ove, uključujuči obje dvorane nisu završavale niti sa 50 golova. S obzirom da današnja utakmica puno donosi pobjedniku očekujem tekmu oko 50-ak golova i under.
GOG (-2.5) - Sonderyiske 1 1.70 SS
Grupa 1. doigravanja Danske 1.lige. GOG je vodeći sa 4.boda,Bjerringbro ima 3, Sonderyiske 2 a Kolding je bez bodova. U 1/2 finale idu dvije prvoplasirane ekipe. GOG je lakočom dobio prvo kolo Kolding u gostima,dok je Sonderyiske iznenadio Bjerringbro na njihovom terenu. Jučer je Bjerringbro dobio Koldinga tako da bi se GOG porazom ovdje doveo u tešku situaciju prije dvije tekme sa Bjerringbrom.Pobjedom bi otišao na 6 bodova i puno lakše bi ušao u nastavak.GOG je u utorak dobio na domačem parketu Wislu 30-27 u 1/4 finalu EHF kupa,a već u utorak se igra uzvrat u Poljskoj. Dobar rezultat i pobjeda ovdje bi dodatno digli sampouzdanje domačinima.Pobjeda je čistih 1.30,igrao sam i nju na jednom lističu,ali ja ču u doubleu odigrati hendi na GOG.
Od oš dvije tekme koje sam stavio na narodni listić su overi golova na tekme play outa Danske lige ,jer je tamo bankrotom Aarhusa sve riješeno što se tiče ispadanja,pa očekujem više run and gun tekme,nego neke (pre)jake obrane.
Fredericia - Lemvig (59.5) over Germania
Mors - Ribe Esbjerg (54.5) over Germania
Danas planiram dosta toga odigrat live,i to na poluvremenima,nakon što odgledam kako ekipe "dišu" nakon prvog dijela.