Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By Lillard #0
#148905 [quote="NikadNikomIzvini"]@lilard #0 pogledaj molim te sta je covek uspeo da promasi 70 i neki min[/quote
Morao sam pogledat,ono je cirkus.I to im je jedan od boljih Holandjanin imao solidnu karijeru ali momak promasi citav go :shock: :shock:
By kokolo50
#149003 Graz 30-26 - prošao hendikep
Boavista 2-0
Ovaj double je prošao,lakše nego "kakti" ziceri.

Fiversi su izgubili ,a Lille gubi na poluvremenu 0-1.Ako izgubi od Montpelliera onda odmah danas odigrati PSG za nedjelju, makar je 1.30 pa spojiti s nečim,ili spojiti u nedjelju s golom Mbappea jer nema Neymara zbog crvenog kartona.

Alpla Hard - Krems sutra. Onaj tko dobije je ziher broj 1,a izgubljeni broj 4 u doigravanju.Tirol je broj 2 a Fiversi broj 3. Ukoliko bude X onda je Krems broj 1,Tirol broj 2,Hard broj 3 a Fiversi broj 4. Dakle Tirol je pobjedom danas osigurao broj 2 a ostale pozicije se sutra slažu.
By kokolo50
#149188 Ja mislim da će im ovaj kiks biti još veći motiv,jer sada pobjedom dolaze na -1 i onda stvaraju Lilleu još veći pritisak. Po meni probati hendikep + Mbappe gol,ali treba vidjeti koeficijent. Ja sam ga već odigrao po 1.30 uz još neki rukomet za vikend.
By kokolo50
#149348 Double koji ču danas odigrati.

Alpla Hard - Krems (52.5) under 1.85 SS

Tekma u kojoj eventualni pobjednik uzima broj 1. prije 1/4 finala i play offa.Jučer je Tirol pobjedom nad Fiversima osigurao broj 2,a Fiversi čekaju današnji meč da saznaju poziciju.Pobjednik je broj 1. a poraženi broj 4. U slučaju remija Krems je prvi dok je Alpla Hard na 3.mjestu.U studenom prošle godine bilo je 29-27 za Hard,ali 4 tekme prije ove, uključujuči obje dvorane nisu završavale niti sa 50 golova. S obzirom da današnja utakmica puno donosi pobjedniku očekujem tekmu oko 50-ak golova i under.

GOG (-2.5) - Sonderyiske 1 1.70 SS

Grupa 1. doigravanja Danske 1.lige. GOG je vodeći sa 4.boda,Bjerringbro ima 3, Sonderyiske 2 a Kolding je bez bodova. U 1/2 finale idu dvije prvoplasirane ekipe. GOG je lakočom dobio prvo kolo Kolding u gostima,dok je Sonderyiske iznenadio Bjerringbro na njihovom terenu. Jučer je Bjerringbro dobio Koldinga tako da bi se GOG porazom ovdje doveo u tešku situaciju prije dvije tekme sa Bjerringbrom.Pobjedom bi otišao na 6 bodova i puno lakše bi ušao u nastavak.GOG je u utorak dobio na domačem parketu Wislu 30-27 u 1/4 finalu EHF kupa,a već u utorak se igra uzvrat u Poljskoj. Dobar rezultat i pobjeda ovdje bi dodatno digli sampouzdanje domačinima.Pobjeda je čistih 1.30,igrao sam i nju na jednom lističu,ali ja ču u doubleu odigrati hendi na GOG.

Od oš dvije tekme koje sam stavio na narodni listić su overi golova na tekme play outa Danske lige ,jer je tamo bankrotom Aarhusa sve riješeno što se tiče ispadanja,pa očekujem više run and gun tekme,nego neke (pre)jake obrane.

Fredericia - Lemvig (59.5) over Germania
Mors - Ribe Esbjerg (54.5) over Germania

Danas planiram dosta toga odigrat live,i to na poluvremenima,nakon što odgledam kako ekipe "dišu" nakon prvog dijela.
By kokolo50
#149434 Alpla Hard - Krems 26 - 26

Dakle prođe under 52.5.

Vodio je Krems cijelo vrijeme,imao i pobjedu u rukama,i onda 40 sekundi prije kraja Alpla Hard izjednači. I Krems se dodava jedno 30-ak sekundi,nema pasiva i 7 sekundi prije kraja zovu time out. I krenu u napad i dodavaju se tih 7 sekundi i lik opali reda radi laganini pol metra iznad gola. I na kraju se vesele jedni i drugii ovi iz Harda čestitaju igračima Kremsa. Zašto? Da je Krems pobjedio onda je Hard broj 4. Ovako uz remi krems je broj 1 a Hard broj 3. Kak bi rekli ljudi pred kraj tekme "bumo se već nekaj dogovorili !".