Alpla Hard - Krems 52.5 under + GOG (-2.5) - Sonderjyske 1 ---- double prošao
Fredericia - Lemvig over prošao,jedino Mors - Ribe Esbjerg nije,očito je Esbjerg išao po onih 75000 Kruna o kojima sam pisao zadnji put pa je "stisnuo" obranu u drugom dijelu. GOG je imao i plus 10 u jednom trenutku i biti če zanimljivo kada dođu u polufinale a tamo Aalborg ili Holstebro.
Valjda je vrijeme da se dobre igre iz prosle i ove sezone naplate osvajanjem mastersa
RussellWestbrook wrote:Cicipas - Rublev 2
Valjda je vrijeme da se dobre igre iz prosle i ove sezone naplate osvajanjem mastersa
Gledao sam ga dva sad zadnja mećo protiv Nadala brutalno igrao, brutalno, kontra Ruuda malo lošije, e sad ako ponovi igru kakvu je imao s nadalom uzet će
Milan - Genoa 1 1.50
Nema Ibrahimovića,navodno će Manđo zaigrati u drugom poluvremenu.Danas igraju Atalanta - Juvntus i Napoli - Inter. "Najlakši" meč od TOP 5 ekipa ima upravo Milan,i ako želi u LP ovo mora dobiti.
Atletico Madrid - Eibar 1 1.45
Real im je došao na bod,igraju danas u gostima kod neugodnog Getafea ,a Barcelona je na dva boda zaostatka. Barcelona je jučer uzela kup,ispali su iz LP i sad samo čekaju kiks Atletica da napadnu i naslov.
PSG - St.Ettiene 1 1.30
Dočekali su napokon kiks Lillea i pobjedom im dolaze na gol razlike.Nema danas Neymara zbog crvenog kartona,fale uz njega još neki igrači,ali PSG je uz Mbappea i ostale dovoljno jak da ovo riješi u svoju korist.
Nacional - Porto 2 1.40
Nacional je na začelju i grčevito se bori za ostanak. Porto je ispao iz LP,iako su po igri bili bolja ekipa od Chelsea u dvije tekme.Ostalo im je samo prvenstvo,Sporting ima velikih +9 ali je jučer Benfica kiksala doma porazom od Gil Vicentea. Pobjeda Porta danas donosi bijeg na 6 razlike od Benfice i moguču LP dogodine te nastavak lova na Sporting.
Cedevita - C.Zvezda 1 2.10 / 1X 1.85
Košarakaši ovo znaju puno bolje.Zvezda je u TOP4 nakon pobjede o onoj infarktnoj završnici upravo kontra Cedevite prošli tjedan.Mogu biti puno opušteniji danas i to ih čini jako opasnima.Cedevita je u must winu danas tak oda će kod njih biti vjerojatno dosta grča u igri.Imaju bod i tekmu manje od Mornara koji danas igra doma kontra Budučnosti.Kiksa li Cedevita a Mornar dobije onda je vjerojatno sve gotovo.Cedevita ovo mora dobiti jer ukoliko Mornar i pobijedi imaju priliku otiči na Final4. Jedino je pitanje kakve če biti rotacije u ekipi Zvezde.Budučnost kontra Mornara ima motiv jer se em radi o Crnogorskom derbiju,em pobjedom osiguravaju domači parket prije polufinala doigravanja.Povreda Whiteheada kontra Cedevite je veliki minus danas za Mornar,tako da Cedevita danas ima veliku šansu za ulazak u TOP 4 dva kola prije kraja.
Dijon nema jos pobjede doma u toj sezoni. Kvota 4,33
Jeffrey wrote:RussellWestbrook wrote:Cicipas - Rublev 2
Gledao sam ga dva sad zadnja mećo protiv Nadala brutalno igrao, brutalno, kontra Ruuda malo lošije, e sad ako ponovi igru kakvu je imao s nadalom uzet će
Igra dobro ali mu nesto fali, prosle sezone je igrao odlicno na 500 turnirima, ove sezone opet dobar ali izgubi polufinale od hurkaca a mislio sam da konacno uzima i masters
2.02 Lutrija
Danas mi se jako svida listic sa 3 zicera i ispratit cu to sa malo jacim ulogom.
Sve 3 ekipe su velikani u svojim zemljama te igracki najjace momcadi u ligi.
PSG se doveo u nezgodnu situaciju vise svojom nonsalancijom ali siguran sam da ce do kraja maksimalno dati gasa.
Imaju problema sa sastavom, u svakoj liniji im fali po minimalno jedna bitna karika.Nema Navasa,Marqinosa,Verratija,Neymara itd itd...
Koliko su siroki dovoljno pokazuje da svejedno izvode odlican sastav na celu s Mbapeom i ocekujem sigurnu pobjedu Parizana.
Dinamo takoder danas ocekujemo sa nekoliko promjena u sastavu, ali onaj posljednji na Dinamovoj klupi je kvalitetniji od bilo kojeg Istrinog igraca. Osijek je dobio Hajduka i danas Dinamo ima imperativ pobjede da se ne dovedu u jako nezgodnu situaciju pred gostovanje u Osijeku u srijedu.
Porto ne odustaje od lova za Sportingom i poceli su polako stizati veliku prednost momcadi iz Lisabona. U ligi orvaka su se pokazali kao odlicna ekipa, nadam se da nisu jako umorni ali i sa pola gasa bi trebali pobjediti najlosiju momcad lige. Nacional je zadnke 2 utakmice dobio po 5 komada od Santa Clare i Portimonensea te ne vidim kako mogu Portu napraviti problem veceras
Sto se ostatka ponude tice, Atletico je takoder pod imperativom ali ga preskacem zbog odsustva Suareza i Felixa...
Prvo kolo su kiksali kontra Skandeborga doma,ali ta je tekma došla par dana nakon one pobjede nad Portom i plasmanom u 1/4 finale LP.Trenutno su treči na tablici,iza Holstebra i Skandeborga,a samo dvije ekipe idu u polufinale doigravanja. Kod Danaca se gleda gol razlika,tako da očekujem danas pobjedu Aalborga 5+ golova i zato igram ovaj hendi. Igrao sam ga na narodni,jer ponuda danas nije za odigrati jači ulog,osim ako se traži par manjih koeficijenata za duplanje uloga.
Igrao bih i Holstebro kontra Skandeborga ali ozljedio im se kapetan Christoffer Cicshoz,inače pivot,koji im je ne toliko u napadu,ali u obrani maltene ključni igrač. Skandeborg je dobio Aalborga prvo kolo i pokazao koliko su neugodni.Napad nije problem kod Holstebra,pitanje je jedino kako če obrana "štimati". Ali ipak sam ih probao na narodnom koef.je 1.50.Uz njih sam probao i Magdeburg 1.30 ali to je sve vezano još uz neki nogomet.