Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By UcenikBGD
#150015 Zion,kako sliku da prebacim u lap top? Moram da slikam tiket mobilnim pa da je prebacim u lap top pa da onda postavim na net,to mi koplikovano a i ne znam taj screen kako se radi,ovo samo kopiras ovu sifru u status tiketa na maxbet sajtu i vidis tiket
By UcenikBGD
#150039 Volim te Portugalce2 da igram gg prvo,kvote preko 6 skoro uvek, i italijane1 isto ali tu su manje kvote oko 4 gore dole zavisi.
Juce su se prelazima sluzili maksimalno zabari, ja uhvatio samo bratske Sasuolo Firenzza 2-1 i u France Lorijen koji stalno radi prelaze sa Marsejom i PSGom.
By UcenikBGD
#150044 Igram ja prelaze u japan2 Mito kvota 38 mi dosla juce ujutro,i Hravtsku2 tu igram pdg2 kraj kec i prelaz. Uhvati neki dan DubravKu hajduk split2 pr1 i pre toga Dinamozg2 isto prvi primili gol pa pobedili,kvota 14 a na Dubravku 11 bila, juce takodje Kroatija Zmijavci okrenuli 4-2(0-1)
By UcenikBGD
Teo wrote:bravo generale

Hvala zastavniche, :D
Glupo je ostavljati nesto kao prelaz kvota 30 kusur , posle neko misli da znam nesto ili da su neke dojave,uvek igram neke moje ekipe dok ih ne upecam, jurim krugove i slicno,imas po Italiji koliko oces ako pratis mozes da ih nahvatas ako pratis.
Recimo Torino radi prelaze sa Rimljanima, torino lazzio 3-4(2-1), danas sa Romom,hvatao sam ga sa Sasuolom itd, prosle godine bilo preko 30 prelaza u serijiA,ove su malo stali ali ovo kolo 4. NAravno cim su rekli u Srbiji se namesta itd odma Cigijneri okrenuli Surdulicu u inat Fifi, ha ha