Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By celavi_stvor
#1504 Evo jedno jutarnje razmišljanje koje u dosta slučajeva zna biti i najbolje i tačnije nego kad čitav dan razmišljam ovom glupom i ćelavom glavom i na kraju profulam..
Mislim da Netsi i Lakersi pokrivaju ove hendikepe... Netsi su dobri na svim pozicijama.. dolaskom novog trenera konacno je i Teletović pokazao šta zna i to je fantastično napravio... Miami može dobiti Indianu a Lakersi protiv Houstona... uhhhh...ti Lakersi kod njih se nikad ne zna... ispuše na domaćem terenu, pa u gostima razvale neku dobru ekipu... jebiga ja ću odigrati ovaj tiket na high pa ako ko prepiše nek nam je sa srećom...

Philadel(h-7,5)-BrookNets 2 @ 1,30
Indiana Pacers-Miami Heat X2 @1,50
Houston(h-11,5)-L.A.Lakers 2 @ 1,30
-------------------------------------------------------
visoki ulog @ 2.54

pored ovoga ću odigrati singlove
Lakerse @ 3.00
Brooklyn @ 2.05
By hardek
#1511 ja razmišljam šta sa Kirilenkom, ima netko info dali će igrati Rubio i Peković danas?

Šta mislite za Milwaukee? po meni je to kec ko kuća!
By Pipo
#1514 Nikola Pekovic didn’t participate in practice on Monday as a precautionary measure regarding his left hip strain suffered on Saturday, but he is expected to play against the Hawks on Tuesday night.
Rubio, who hasn’t played since Dec. 26 due to back spasms, is pain-free and looking forward to getting back on the court, young point guard’s game minutes are yet to be determined.
By mestar_10
#1515 Kobe Bryant Broj poena igrača 31,5 tip: više Bwin

Ovdje nema nekakve pretjerane filozofije. Lakersi su u Houston došli bez Howarda, Hilla i Gasola, zapravo jedinih koji se i izbore za pokoji šut pored Bryanta. Malo karikiram, ali nisam ni daleko. U obranu Bryanta ide to da igra fenomenalno, najbolje u posljednjih nekoliko godina. Vodeći je strijelac lige s 30,5 poena u prosjeku uz više nego dobre postotke šuta, a posebno je bio inspiriran u prosincu kada je bilježio 33,79 poena po utakmici uz 5,57 skokova i 4,64 asistencija što su mu najbolji prosjeci tijekom jednoga mjeseca u njegovoj NBA karijeri. U zadnjih 17 utakmica samo je šest puta ostao ispod ove granice (26, 2x 29, 2x30, 31). Rocketsi u sastavu nemaju čovjeka koji bi mu predstavljao ikakvu prepreku i smatram kako ovo može pasti samo u slučaju katastrofe Lakersa. Ukoliko se to ne dogodi ne bi me začudilo da Bryanta vidimo i preko 50 poena
By iggidala
#1516 Da ne duljim , pobjede na Atlantu , Brooklyn Nets , Miami , Milvoki !! 5 Tekma moze overi Bryant,Nash od LA , ova 2 prolaze 80 % ! Od Houstona bi izdvojio Hardena jel ga nema tko cuvati, ulaziti ce pod kus danas stalno, forsirati i iznudivati slobodne..