Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By kokolo50
#150660 Tipovi daleko od sigurnih,ali ja ču ih probati na narodni danas.

Olympiacos - Marseille X2 1.60 SS 11 - 8 :cry:

Jučer sam pisao da Marseille pobjedom protiv Spandaua osigurava plasman na Final8 LEN Lige prvaka,a današnjim remijem osigurava i broj 3. Olympiacos pobjedom dolazi na poziciju broj 3,tako da Marseilleu odgovara i remi.Tekma u sezoni je završila pobjedom Marseilla 9-8,tako da mislim da danas mogu barem do boda.Ovo igram iz razloga na Marseille jer mi se čine u boljoj formi trenutno,a protivnici ova dva kluba na Final8 u Beogradu če biti Ferencvarosi ili Barceloneta,a možda čak i Brescia. Dakle pobjeda bi mogla donjeti ipak nešto lakšeg protivnika u 1/4Finala,iako je i Brescia jako dobra ekipa,ali trenutno po formi ipak za nijansu slabija od Barcelonete ili ekipe Ferencvarosia.

Ferencvarosi - Barceloneta 1 2.20 SS 10 - 9 :D

Barceloneta 21,Ferencvarosi 18,Brescia 18. To je trenutni poredak skupine iz Budimpešte,a kako pobjeda donosi 3 boda,a Brescia igra ranije kontra Jadrana iz Herceg Novog gdje se očekuje lagana pobjeda,onda bi prije ovog dvoboja Brescia bila 2.jer je iako bi imala 21 bod kao i Barceloneta bila slabija zbog međusobnog omjera. Dobije li danas Ferncvarosi Barcelonetu onda bi se stvorio krug od 3 ekipe sa 21 bodom a Barceloneta ima 2 pobjede kontra Brescie,Brescia 2 kontra Fernecvarosia a Mađari bi imali dvije pobjede kontra Španjolaca. Jedino me brine malo kalkuliranja ekipa,jer znati če se rezultat tekme Marseille - Olympiacos i poredak skupine iz Italije tako da če si Barceloneta i Ferncvarosi moči "birati" protivnika za Final8. Igraju se tri tekme u tri dana,Barceloneta je jučer odigrala tešku tekmu kontra Brescie (gubili na poluvremenu -3 pa dobili zadnje 2 četvrtine 6-2),pa očekujem da i umor bude jedan od činjenika.Ja ču probati 1 na Ferencvarosi ali na narodni listić.
Last edited by kokolo50 on 22 Apr 2021, 23:23, edited 1 time in total.
By kokolo50
#151017 Porto - Guimaraes 1 1.30 / 1-0 :D
Sporting je jučer kiksao,odigrao remi sa Belenensesom. Porto je i dalje 7 bodova iza Sportinga i pobjedom dolazi na -4.Drugo mjesto su vjerojatno osigurali,a ostalo im je jedino prvenstvo pa če pokušat doči do naslova.

Atletico M. - Huesca 1 1.45 / 2-0 :D
Prošlo kolo 5 komada protiv Eibara (bez Suareza). Real se izjednačio na ljestvici i doslovce svaka tekma je bitna u borbi za naslov.

Barcelona - Getafe 1 1.25 / 5-2 :D
Barca je trenutno 5 bodova iza Reala i Atletica,ali ima 2 tekme manje od Reala i tekmu manje od Atletica,tako da su i oni itekako u igri za naslov.Ne igraju više LP,kup su uzeli, i sada su sve snage usmjerene na borbu za naslov.

Melsungen - Kiel 2 1.25 / 26-32 :D
Mrtva utrka u Bundesligi između Flensburga i Kiela.Nema doigravanja pa svaki poraz znači gubitak bitke za naslov.

Svi tečajevi su iz Supersporta a ukupni tečaj je 2.9.
By ottorinator
#151270 Kokolo vidim da si dosta usamljen ovdje pa sam naletio da ti pruzim podrsku :D ...odlican listic jucer, steta sto nisam ispratio ali zaboravim na ovaj topic. Vracam se kad krenu igraci u rukometu a ti i dalje nastavi pisati jer su ti analize jako dobre. Sretno!
By kokolo50
#151273 Meni je realno 1.25 kada odigram u rukometu nebrojeno puta sigurnije nego 1.25 u košarci. Evo ti primjer Barcelone i Cedevite u košarci i jednog Kiela u rukometu. Ja sam jučer recimo odigrao Micića i Thompkinsa over,i to onako reda radi na osnovu prve tekme i sezone. I kaj je najbolje došli obojica 15.5 Micić i 13.5 Thompkins,i to na guzove u 4/4. Ali nisam stavljao parove u EU košarka forum jer sam ja to onako laički odigrao na neki feeling za osječaj.
By Jeffrey
#151274 Huesca over 1,5 cards
Getafe over 1,5 cards
2 pol over 0,5 cards bilo koga
nadal pobjeda
stake 4/10 koef 1,73 b365 betbuilder
Getafe-Huesca borba na začelju, svaki bod bitan, a kad se bore ekipe koje su blizu jedna druge na tablici tu pobjeda vrijedi dvostruko. Ono što je bitno za ovaj pick Getafe najgrublja momčad prosjek 3,5 po tekmi što se tiče kartona, Huesca 1,85 prosjek ali oni nemaju šta čekati i njima je ova tekma must winn , jer svaki bod bitan do kraja. Ono što je dobro za pik sljedeće kolo oba dva kluba teške protivnike di bodove teško da će uzet i moglo bi doći do čišćenje kartona u ovoj tekmi ( na 5 kartonu u špa se odmara sljedeće kolo) tak da kraj sezone ne bude opterećenje od toga. Sudac je Munuera niti smrdi niti miriši što se tiče kartona, prosjek ove sezone 4,64, sudio je ove sezone sudio je Getafe već 3 puta ove sezone i dao im 10ž1c, ali redovito on podijeli svakoj ekipi po dva kartona u meću tak da ne vidim razloga da ne bude i u nedjelju tako 2-2 u kartonima . ( a od 4 jedan će biti u 2pol to je sigurno)
Nadal da digne kvotu, igra danas i ovo mora uzet, a i sam koeficijent sve govori.
By kokolo50
#151616 PSV - Groningen 1 1.30 / (betbuilder) 1 i 2.5 over 1.88 SS
Ajax če biti prvak,možda već i nakon ovog kola. 2.mjesto vodi u doigravanje za LP,a trenutno su PSV i Groningen poravnati na tablici.Do kraja je 5.kola i svaki kiks, naročito onaj domači,može biti koban.Pobjeda PSV-a ili 1 i 2.5 golova over koje mi se također sviđa.

Metz - PSG 2 1.30 :D / 2 i 2.5 over 1.85 :D SS (1-3)
PSG je prošlo kolo uzeo sva tri boda nakon one infarktne završnice kod Saint Etiennea. Lille je kiksao i PSG je sada na bod zaostatka. Minus ovom tipu je isto kao i kod Reala činjenica da već u srijedu igraju 1.tekmu 1/2 finala sa Manchester Cityem. Ali činjenica da su napokon sustigli Lille,kao i ta da Lille sutra gostuje kod Lyona,navodi me da če PSG danas krenuti punom snagom. Lille 70,PSG 69,Monaco 68,Lyon 67. Velika je gužva, ne samo za naslov već i za LP iduče sezone i očekujem PSG u punoj snazi danas. I za razliku od Saint Etiennea tekma se ne igra u 13 i 30 već u 18 i 30 a ni to nije nebitni podatak.Hrabriji neka pokušaju sa hedikepom jer PSG je u zadnje dve tekme zabio 8 golova tako da je i opcija 2 i 2.5 over golova na tekmi realna.

Real Madrid - Betis 1 ? 1.55 SS
Nastavlja se lov za Atleticom Reala i Barcelone. Atletico ima tri boda više a Barca bod manje od Reala. U ovom kolu Atletico gostuje na uvijek neugodnom terenu za Madrižane kod Atletic Bilbaa (Baskija),dok Barcelona ide na noge neugodnom Villarealu.Betis je trenutno 6. a ove sezone je Real slavio u Sevilli 3-2 nakon što je bilo 2-1 za Betis na polunevremenu. Minusi kod ovog tipa su što je zadnje 2 tekme Betis neporažen u Madridu, remi i pobjeda,a pitanje je i s kakvom če ekipom Real istrčati jer več u utorak igraju 1/4 finale LP kontra Chelsea.Pošto su i dalje u utrci za naslov ja očekujem pobjedu Reala,ali ovo če mi ipak na narodni.
Last edited by kokolo50 on 24 Apr 2021, 19:59, edited 1 time in total.
By ottorinator
#151854 @Jeffrey nemam bet365, izgubio lozinku od skrilla tako da sam ograničen na ss....morati cu se malo pomuciti dok sve opet aktiviram....jel koristis ti vpn zbog ovih nasih klosara...uzeo sam over 5,5 zutih, zajebana granica ali vidjeti cemo...ocekujem klaonicu u Huesci nedjeljom u 2 :D....dobar tip sve u svemu, borba za goli zivot 6 kola do kraja, nece mi biti zao ako profulam.

edit: da ti nisi nešta previdio, sada gledam da Munuera ove sezone ima samo 2,71 žutih po utakmici, a ne 4,64...možda ovo i nije bio najbolji izbor...ali nema veze, nema u ovom dijelu sezone labavo, očekuju se žestoki startovi na svaku loptu.

https://www.whoscored.com/Referees/2404 ... ra-Montero

@Kokolo pajdo ako imas vremena daj vidi sta da se odigra na PSG-Nantes igrace...gledam ponudu, ali nista pametno ja tu ne vidim....najradje bi odigrao h2 -5,5, Psg je maltene prvak, i jedni i drugi igraju dalje europu, ne bi trebali previse zapinjati....ne vjerujem da ce ih bas razvaliti.