Mislim da Netsi i Lakersi pokrivaju ove hendikepe... Netsi su dobri na svim pozicijama.. dolaskom novog trenera konacno je i Teletović pokazao šta zna i to je fantastično napravio... Miami može dobiti Indianu a Lakersi protiv Houstona... uhhhh...ti Lakersi kod njih se nikad ne zna... ispuše na domaćem terenu, pa u gostima razvale neku dobru ekipu... jebiga ja ću odigrati ovaj tiket na high pa ako ko prepiše nek nam je sa srećom...
Philadel(h-7,5)-BrookNets 2 @ 1,30
Indiana Pacers-Miami Heat X2 @1,50
Houston(h-11,5)-L.A.Lakers 2 @ 1,30
-------------------------------------------------------
visoki ulog @ 2.54
pored ovoga ću odigrati singlove
Lakerse @ 3.00
Brooklyn @ 2.05
OT said
Večeras za Lakerse Howard,Gasol,Jordan Hill svi OUT!
Ja sam već odigrao...
Šta mislite za Milwaukee? po meni je to kec ko kuća!
OT said
Večeras za Lakerse Howard,Gasol,Jordan Hill svi OUT!
Ako ovi ne igraju onda će Bryant zabiti 40 komada
Rubio, who hasn’t played since Dec. 26 due to back spasms, is pain-free and looking forward to getting back on the court, young point guard’s game minutes are yet to be determined.
Ovdje nema nekakve pretjerane filozofije. Lakersi su u Houston došli bez Howarda, Hilla i Gasola, zapravo jedinih koji se i izbore za pokoji šut pored Bryanta. Malo karikiram, ali nisam ni daleko. U obranu Bryanta ide to da igra fenomenalno, najbolje u posljednjih nekoliko godina. Vodeći je strijelac lige s 30,5 poena u prosjeku uz više nego dobre postotke šuta, a posebno je bio inspiriran u prosincu kada je bilježio 33,79 poena po utakmici uz 5,57 skokova i 4,64 asistencija što su mu najbolji prosjeci tijekom jednoga mjeseca u njegovoj NBA karijeri. U zadnjih 17 utakmica samo je šest puta ostao ispod ove granice (26, 2x 29, 2x30, 31). Rocketsi u sastavu nemaju čovjeka koji bi mu predstavljao ikakvu prepreku i smatram kako ovo može pasti samo u slučaju katastrofe Lakersa. Ukoliko se to ne dogodi ne bi me začudilo da Bryanta vidimo i preko 50 poena