Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By mhkladionicar
#1517 pozdrav

ja cu za veceras tripl odigrati u kladionici sportplus gdje su postavili male granice na kirilenka i nasha

K.Bryant over 32.5 1.65 ovdje necu puno pisati svi cemo ga veceras igrati i nadati se da ce preci ovo

A.Kirilenko over 13.5 1.85 ovo je zaista mala granica za kirilenku koji dobro igra ove godine ima svoju minutazu oko 35min i u prosjeku zabija 13poena,veceras su jos upitni i pekovic,love i rubio tako da bi trebao preci ovo bez problema zadnje dvije je zabio 15 i 14 poena,

S.Nash over 10.5 1.85 i ovdje je mala granica na nasha realna je sigurno 12.5 on ce uz kobea danas morati voditi momcad,i moze preci bez problema ovu granicu,prelazio je on ovu granicu vise puta protiv houstona,ove godine je 5 puta presao ovu granicu 4 puta je isao manje,veceras bi sigurno mogao imati oko 10tak suteva nadam se da ce ga ici sut imat ce on i koje slobodno a i sut za tri mu ide solidno ove godine
By hardek
#1518 Molim pomoć :D

Ne mogu sam odlučit pa nek mi neko pomogne, Nash over 12,5 ili konačni ishod na milwaukee?
By beecko
iggidala said

Mil. ti zicer plafon ! Ma oboje.

Za sada kako stvari stoje i po svemu sudeci trebalo bi doci,,
kobe,nash,harden,kirlenko over i još milvoki..
sto mislite o tome ??
By cipi cips
#1522 Sto mislite o ovome paru? C.Bosh 17,5 -UNDER.Ocekuje se veceras tijesna utakmica,Indiana igra odlicnu obranu i primaju malo koseva.Miami nista posebno u gostima ove sezone,zadnjih 6 utakmica jako lose,izuzev pobjede nad slabim Washingtonom.Nekako kao da se izgubila timska igra u zadnje vrijeme u Heatu,sve neki individualni pokusaji.LeBron se podredio vise momcadi ali i on je u love na rekord 20+ poena.Veceras se ocekuje tvrda i neizvjesna utakmica do samog kraja,vjerovatno s malo poena na obje strane.U tom slucaju ce sigurno vise forsirati James pa i Wade sto Boshu ne ide u prilog ali ide ovome paru.Bosh je proslu utakmicu prebacio granicu 16,5 zabivsi 17 poena(15 vec pocetkom druge).Danas ce imati tezak posao u reketu protiv odlicnih defendera,Hibberta i gromade Westa.Uz smanjen broj lopti te tvrdu tekmu ne vjerujem da moze zabiti 18+.
Slobodno moze komentar.
By iggidala
#1523 Mene brine sto otprilike svi imamo ista razmisljanja :D da nebi bilo da na kraju svi popadamo zbog toga.. :D ali trebalo bi ovo da proci.
By iggidala
#1525 Pa nema ti tu sta reci. Gledas koji je igrac koja pozicija u timovima i oni se medusobno cuvaju. :D Koja te momcad zanima ?
By lajn777
#1526 da to me zanima znam da pozicija cuva poziciju ...al npr koji guard cuva kojeg guarda?
zanima me tekma brooklyn protiv phile...tko cuva holidaya?