Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By kokolo50
#151884 Villareal - Barcelona 2 1.70 (1-2) :D
Angers - Monaco 2 1.45 (0-1) :D
Melsungen - Flensburg 2 1.35 (30-32) :D

Svi koeficijenti su iz Supersporta.

Real je jučer kiksao i za Barcelonu je sve jasno.Sve pobjede do kraja,uključujući i protiv Atletico Madrida za tri kola na Camp Nou,donose Barceloni naslov.Moguč je i kiks Atletica u Baskiji kod Bilbaa večeras,ali i bez toga za Barcelonu je računica jasna.S obzirom na formu te 4 gola u zadnje 2 tekme,isplati se igrati i Messi daje gol po 1.80. Villareal je dobra ekipa,ali u četvrtak igraju 1/2 finale Evropske lige kontra Arsenala a, bez obzira na Barcelonu,to im je bitnija tekma pa možda nekoga i odmore danas.

PSG je jučer pobijedio i preuzeo vodstvo u Francuskoj,dok se večeras igra derbi kola između Lyona i Lillea.Monaco je u odličnoj formi u zadnje vrijeme i danas bi trebao doči do sva tri boda protiv Angersa (koji je 95% siguran u ostanak) naročito jer Monaco sljedeče kolo dočekuje Lyon na svom travnjaku.

Nastavlja se "mrtva" utrka između Flensburga i Kiela u Bundesligi i svaki kiks bi mogao biti presudan.Kiel je prošlo kolo "neokrznut" prošao Melsungen,koji je zaheban upravo protiv jakih ekipa,a Julius Kuhn i Kai Hafner mogu itekako načeti Flensburg.Igram na bolju obranu gostiju u ovoj tekmi,a na narodni možda +2.5 na Melsungen ili 56.5 under na tekmu.

KH je prošao ali under nije,ali ionako mi je pao narodni pa nije ni bitno.

@Ottorinator,na tekmi PSG - Nantes mi najviše "pije vodu" 60.5 over,ali isto za neki narodni listić.

Evo Ottorinator bolje si ti tu"osjetio" KH na Nantes,a od overa ni O.

Ja sam odigrao još jučer double Barcelona 2 1.70 + Monaco 2 1.60 a danas ču neki narodni složiti. :D
By SergioRodriguez
#151902 20:00 Dinamo-Hajduk 1 1.55
20:45 Atalanta-Bologna 1 1.30

@2

Dinamo je jednostavno razina iznad Hajduka, danas imaju priliku pobjedom jos malo pobjeci Osijeku te vjerujem da ju nece propustiti. Derbi je uvijek derbi, nekad je bilo nezamislivo igrati derbi po 1.55 ali trenutno smatram da je to jako dobra kvota obzirom na kvalitetu ekipa. Hajduk bez Livaje koji je pola ekipe doslovno te bez Todorovica kojeg na boku mjenja Jairo i iskreno me strah kako ce to u obrambenom dijelu izgledati.
Dinamo bez Orsica,Ristovskog i Teophila u prvih 11 ali sa dovoljno aduta za sigurnu pobjedu.

Atalanta vija ligu prvaka u napetoj zavrsnici talijanskog prvenstva. Odlicna Gasperinijeva druzina te su u posljednjih 5 utakmica ekipa u najboljoj formi u Italiji. Liga prvaka nosi puno novca, Atalanta je zadnje 2 sezone digla letvicu visoko i ovdje moraju do bodova. Bologna dolazi rasterecena, puno su bolja ekipa kod kuce a kod Atalante redovno gube. Kec ko vrata po meni
By Jazavac
#152110 Nisam pisao fudbal mesecima mozda cak i pola god.
Lazio-Milan gg3+ 1,85 kv - ocekujem golove ovde prosli duel ove sezone 3-2 za Milan. Strah mr je jedino od onog ponzatog Ialijanskog 1-1, mada ne bi trebalo.
Leicester 1 i 2+ kv 1,7 - veliki su favoriti i mislim da nece imati problema vcrs. Odlicna kvots na 1-1 2+ u Sokeru mislim da je 2,45. Hteo sam to staviti ali rekoh ajde nisam mesecima pratio fudbal pa da ne budem pohlepan. Bice dobro i ovo ako izadje.
Ukupna kv. 3,2 cini mi se.
By kokolo50
#152220 Real Madrid - Chelsea (2.5 golova) under 1.65 SS :D

Prva tekma polufinala LP.Real je kiksao kontra Betisa iako je igrao s kompletnim prvim sastavom,i sada če teško do naslova.Jedino mu igra nekakav remi na tekmi Barceone sa Atleticom na Camp Nou da se vrati u igru.Po meni je jedina prilika za "kantu" Realu ove sezone ako osvoji onu LP. Chesea se u Premiershipu bori za LP,a veliki posao su napravili prošlo kolo kada su u gostima pobijedili izravnog konkurenza West Ham 1-0. U zadnje 4 tekme Chelsea je pobijedila West Ham i Manchester City sa po 1-0,dok je istim rezultatom izgubila od Porta.Sa Brightonom su doma odigrali 0-0.Real je u zadnje 4 tekme odigrao 3 utakice rezultatom 0-0,dok je jedino slabašni Cadiz pobijedio 3-0. Chelsea je čvrsta ekipa koja je pokazala kontra Porta u LP da,iako su bili slabija ekipa,znaju odigrati na rezultat. Isto su pokazali u jakim tekmama kontra West Hama i Citya te su ukupno gledajući primili samo jedan gol u zadnje 4 tekme.Real muku muči s napadom kada dođe neki jači protivnik,tako da očekujem da večeras i jedni i drugi odigraju opreznije. Naravno da može biti i 5-5 pošto je ovo LP,ali forma i važnost tekme me navode da probam manje od 2.5 golova na tekmi.

Je tema za košarku,ali vezat ču sa Real - Chelsea under.

Igokea (12.5) - Mornar 1 1.30 SS :D

Je da treba pobjeda Mornaru da osigura Final4,ali isto tako pobjedom idu 3.mjesto i na Budučnst a Igokea pada na 4.mjesto i ide na Zvezdu. Ne vjerujem da će se Igokea tek tak predati danas i mislim da bi mogla biti knap tekma. Hendiep +6.5 na Igokeu mi se čini jako izgledan,a čisto sumnjam u poraz d 13 koševa razlike.

Od rukometnih kvala danas se ništa ne isplati igrati. Tko treba za uslov neka odigra 2 na Island koji je otputovao u punom sastavu u Izrael (za razliku od Litve prije 2 dana.) Ovo je druga tekma u 3 dana za Izraelce,pa možda neki over golova 57.5 jer Island nije odigrao reprezentativnu tekmu od sijećnja i SP-a u Egiptu. Ali to samo na neki "lijevi" narodni odigrati.
By kokolo50
#152389 Ukrajina - Češka (53.5) under 1.85 Germania (26-28) :cry:

Dvostruki dvoboj ekipa Ukrajine i Češke donijet će nam uz Rusiju drugog putnika na EP iz grupe 3.ovih kvala. Ukrajina ima 6 bodova nakon 4 tekme,a Česi 5 ali nakon 3 tekme, a kako očekujem pobjedu Češke kontra Farskih otoka,realno stanje je Češka 6 a Ukrajina 5.Izgube li Ukrajinci ovdje danas tekma za 7 dana u Brnu će biti revijalnog karaktera.Dobiju li danas Ukrajinci,Česima još ostaje prilika da doma pobjedom osiguraju EP mada će zasigurno pokušati danas sve riješiti.Česi će danas nakon dugo vremena igrati pred publikom,jer kako smo vidjeli na tekmama LP Motora Zaporzhja tamo je publika dozvoljena.Pošto su i LP i ove kvale pod ingurencijom EHF-a,ne vidim zašto danas publike ne bi bilo. I u kvalama za prošlo EP ove dve repke su bile u istoj skupini i tada su Česi dobili u Ukrajini 23-19.Tri godine prije toga ukrajinci su dobili doma 26-23. S obzirom da je ovo itekako bitna tekma za obje ekipe,ne očekujem nikakav run and gun,več prije svega "rovovsku bitku" gdje će prije svega glavnu rijeć voditi obrane.U jednoj takvoj tekmi očekujem maksimalno 25-26 golova od pobjednika (ako ga bude) a samim time i under 53.5 golova na tekmi.

Mislio sam igrati Rusija 30.5 over kontra Farskih otoka(isto Germanija a u SS je recimo 31.5 margina) jer ta tekma donosi Rusima plasman na EP,ali s obzirom da je zadnja tekma Rusima u gostima također kod Farskih otoka, bojim se Ruskih "igrica" kod ovakvih tekmi. Dobit će vjerojatno obje a zasigurno im neće biti potrebno 30 golova za pobjede.Mogu oni danas zabiti i 40,pa ču igrati taj over,ali ide vjerojatno u kombinaciju 2 od 3.Inače tu kombinaciju volim igrati kod ovakvih tekmi (koeficijent mora biti minimum 1.85) kad si nisam ziher,jer mi 2 pogotka vračaju ulog a sva 3 ga utrostruče.

Pobjeda Makedonaca kod Finske od 1.20,a hendi eventualno ako nađete +3.5. Dobiju li Danci danas Švicarsku u gostima,Makedonija i Danska su na EP,tako da i 1.20 na Dance treba proči.

Rusija 30.5 over :D
Danska 2 :D (na teške guzove)
Makedonija 2 + (-4.5) jedva ali :D - nisam nigdje našao - 3.5
By kokolo50
#152551 Poljska - Slovenija 1X 1.70 SS (27 - 26) :D

Stanje u grupi nakon 4.kola je sljedeče. 1.Slovenija 7 bodova,2.Niskozemska 5 bodova, 3.Poljska 4 boda,4.Turska 0 bodova.Niskozemci danas igraju u gostima sa Turskom i realno bi trebali dobiti,pa ih možemo gledati na 7 bodova kao i Slovenci.
U slučaju poraza Poljske danas,Poljaci ne mogu nikako do pozicija 1 ili 2,te se moraju nadati da če spadati među najbolje 3-plasirane repke za prolaz na EP. Ukoliko pobjede,svejedno če im trebati pobjeda u Niskozemskoj zadnje kolo. Slovenci i sa X-om osiguravaju plasman,a kako zadnje kolo igraju doma sa slabašnim Turcima, njima ni poraz ne bi bio prestrašan. Poljska je neočekivano izgubila prošlo kolo doma od Nizozemaca 27-26 i tako se dovela u ovu situaciju. Dobili danas Slovence ili odigrali remi svejedno im treba pobjeda zadnje kolo u Niskozemskoj. Kako Slovencima paše remi odigrati ću 1X,a za one koji vole ovakve oklade poput @Nasira neka probaju X.

P.S. Iako bi Nizozemska danas trebala dobiti Tursku trebalo bi pričekati tu tekmu jer se igra u 18:00 a ova u 20:00. Ukoliko Niskozemci remiziraju ili izgube u Turskoj onda Poljaci mogu i uz poraz dalje uz uvjet da dobiju zadnju tekmu u Niskozemskoj. Dakle 1x je "must" za Poljake jedino u slučaju pobjede Niskozemaca.
Last edited by kokolo50 on 29 Apr 2021, 21:34, edited 1 time in total.