Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
User avatar
By Darko1987
#153403 LaMelo Ball (CHA) 18,5 Under @1,85 Maxbet

Četvrta tekma u zadnjih 5 dana za Charlotte, sigurno je došlo do zamora startera. LaMelo iako se očekivalo da propušta ostatak sezone ipak se oporavio i od kako se vratio na teren vrti se na oko 30 minuta prosječno, na 6 tekmi 3 puta over, 3 puta under na ovu granicu.

Graham se vraća večeras i sigurno da će mu otkinuti koji minut. Monk i Wanamaker takođe aktivni večeras plus Terry, 5 bekova u rotaciji, ja vjerujem da na ovako gust raspored zadnjih 5 dana i ovu širinu u rotaciji bekova Ball ne bi trebao imati više od 27-28 min. Očekujem da mu i broj šuteva drastično opadne.

Na sve to matchup je Facu, za mene lično odličan defender, zna itekako biti agresivan na loptu, mislim da će se LaMelo morati opasno pomučiti za svaki poen, na sve ove okolnosti po meni under na 18,5 ima itekako vrijednost.

Devonte' Graham (knee) available to play Tuesday.
User avatar
By yoldza
#153407 Aleskej Pokusevski over 3.5 ast betway 2.3 kvota 4.00h

Pokušaću Pokusevskog over ast 3.5 pre svega jer je proslu protiv Sac orvi out u nba karijeri strotvao kao play maker i to je cak bila vijest jer decko ima preko 2.10 tačnije 2.13
Jos se vidi da mu fali kila da igra ispod kosa pa se dosta izvaci i trazi sut sa distance i za tri poena ali za svoju visinu ima veoma dobru kontrolu lopte i tehniku zadnju utak protov Sac je imao cak 5 ast volio sam ga igrati u toku sezone over ast jer kma dobar pregled igre nerijetko zna da nadje igraca u uglu skorz preko cijele duzine terena...Sac igra brz pace ako ne bude problema sa minutazom jer je staklen igrac ovo bi trebao da predje...

5/10 sam ga ja uzeo