Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
User avatar
By Darko1987
#153411 Utah Jazz vs Portland Trail Blazers 2 @2,38 Mozzart

Ovo je must win tekma za Portland ako žele da u playoff-u idu na Denver a ne na LAC, s ubijeđen sam da to hoće. Po meni ovo je 50-50 tekma, možda čak malo mi naginje na stranu gostiju najviše iz razloga što su Mitchell i Conley večeras out.

Portland kompletan, Anthony nije igrao par zadnjih tekmi al’ večeras se i on vraća u akciju gotovo sigurno. Utah ove sezone 2x lagano izašla na kraj sa Blazers-ima al’ u oba meča sa znatno jačim sastavom jer su igrali Mitchell i Conley.

Nemam ovde šta mnogo pametovati, najvažnija tekma u sezoni za Portland sigurno, u dobroj su formi, na zadnjih 9 tekmi 8 su dobili, ja očekujem da večeras zapnu kao da je playoff. Ako dobiju ovo imaju sve u svojim rukama jer imaju bolji međusobni omjer u odnosu na Dallas tako da se oni pitaju. Raspored im ne ide na ruku jer pored ove tekme imaju još PHO i zadnju tekmu dolazi im Denver na noge kog takođe moraju dobiti. Dallas ima dosta lakši raspored, NOP, TOR i MIN.

Utah može malo rasterećenije da odigra, ima 2 trijumfa prednosti u odnosu na PHO a zadnja 2 meča su OKC I SAC, realno to su ziceri sa kojima će potvrditi prvu poziciju i prednost domaćeg terena kroz čitav playoff.
User avatar
By Darko1987
#153428 Luka Dončić (DAL) 28,5 Under @1,80 Bet365

B2B tekma za Dallas, Porzingis se vraća u petorku, NOP sa rezervama, sve mi mirise na under. Luka u zadnje vrijeme uopšte ne forsira, 5 tekmi u nizu nije prebacio 25pts, ruku na srce većinom je to bilo zbog kraće minutaže jer Dallas ili dobija 20+ ili gubi -20.

Tim se opasno upalio, redovno ide 20+, Porzi će sigurno uzeti svoju porciju suteva večeras, samo JJ Redick je out, vjerujem da će i ostatak tima biti na nivou te da Luka neće morati mnogo da forsira.