Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
User avatar
By forza
#153520
kokolo50 wrote:U potpunosti se slažem sa Rovinjezom za Riveru. Ukoliko bude izvodio penale kako treba onda ide u over. Zadnji put kada su igrali (9.mjesec prošle godine) slavio je Vezsprem 28-24 gdje je Valero zabio 4 gola. Zabio je prvi pa fulao drugi sedmerac i onda je Kiro preuzeo.U zadnje vrijeme je precizan,a bude li i danas tako onda ide lagano u over.

Johanes Golla (3.5) over 1.85 SS

Flensburg u Johannesenu,Gottfridssonu i Rodu te Mensahu ima strašnu vanjsku liniju. Još je jači na krilima s Wanneom i "labudom" Hansenom. I to je ono što če "zatvarati" Aalborg danas na tekmi. Svi iz vanjske linije imaju odličnu komunikaciju u igri "dva na dva" sa Gollom,naročito Gottfridsson pa očekujem danas dosta lopti na crtu. Na toj poziciji igraju još Simon Jensen,ali on igra 99% obranu i njega bi igrao isključenja 1.5 over.Doduše njemu če biti i posebni doživljaj jer je do 2018 igrao za Aalborg. Treči pivot je Domen Pelko koji nije loš ali teško če do minuta preko iskusnog Golle.Itturiza iz Porta im je utrpao 14 golova u dve tekme(8 i 6),mislim da može i Golla 4 danas.

Iz te tekme bi još probao "stup" obrane Aalborga super iskusnog Henrika Mollgaarda jer če sigurno morati potegnuti kao i u tekmama kontra Porta,a 2.5 mi je taman margina da ga probam za over.


Kakav Pelko,napustio flens otisao u francusku ja msm negdje.. treci pivot je heinl koji je vec duze vrijeme odsutan.. u uzvratu treba napasti ovaj over opet,nema sanse da ne prodje..
User avatar
By kokolo50
#153550 H.Pekeller (2.5) over 1.75 SS

Ne znam šta izvodi Supersport,ali imaju Wienceka u ponudi na 2.5. Vjerojatno misle da če mu za 7 dana zacijeliti puknuta noga!? i da će biti spreman za tekmu. Očekujem Pekija bar gol više do sutra ujutro i zato igram ovo već večeras. U prvoj tekmi 4/4 očekujem ga i danas na barem 3.Pažnja če biti vani prema Duvnjaku,Reinkindu ali i Sagosenu koji je odigrao tekmu kontra Ballingena (nije igrao prvu kontra PSG-a) tako da očekujem lopte Pekiju na crtu.

J.Golla (3.5) over 1.85 SS

Ponovit ču Gollu kontra Aalborga.Zabio je 2 gola u prvoj tekmi od 5 šuteva,s tim da mu je Aggefors skinuo 3 čista zicera.Ne vjerujem da može Aalborg 2x odigrati onakvu obranu i očekujem da Flensburg zabije puno više od 21 gola iz prve tekme,a Gollu da bude precizniji.Lopte na crtu če doći,minute će imati,i očekujem da zabije barem 4 gola na utakmici.

Flensburg (-3.5) - Aalborg 1 1.95

Švedski dvojac Claar i Sandell su zabili 16/26 golova u prvoj tekmi. Burić je uspio zaustaviti Aalborgova krila,ali vanjska linija (uz 4 gajbe Moolgaarda) je iznjela tekmu za Aalborg. Kada imate tako malo raspoloženih igrača,na ovoj razini,to uglavnom nije dosta za pobjedu,ali očajna igra cijelog Flensburga i fenomenalni Aggefors na golu su donjeli pobjedu na kraju.Jednostavno ne očekujem da Aalborg odigra u gostima takvu tekmu kao doma,dok Flensburg može odigrati ako ne i 50% bolje od tekme u Danskoj i očekujem da sustignu tih -5 iz prve tekme,a samim time i pokriju ovaj hendi.

Iz tekme Flensburg - Aalborg želim još izdvojiti

Mads Mensah (2.5) over 1.85

4/9 u prvoj utakmici.Vidjelo se koliko slabu rotaciju Flensburg ima na vanjskoj poziciji. Magnus Rod je šepajuči izašao čini mi se još u 1.pol.(odigrao je sada kontra Cobburga) ali "deda" Petterson je bio nevidljiv kao zamjena,tako da je Johanessen odigrao večinu drugog poluvremena na desnom vanjskom. Uz spomenuti dvojac (jer Pettersena ne računam za ozbiljne minute) Flensburg na vanjskim pozicijama vuku Gottfridsson i Mads Mensah. U prvoj tekmi je dosta pokušavao,imao čini mi se 3 grede ili stative te šut 4/9. U tekmi kontra Cobburga je imao šut 4/5.Očekujem ga i u ovoj tekmi na poziciji lijevog i srednjeg vanjskog uz nekih 50-ak minuta na terenu i barem 3 gola na kraju. Po meni fulana margina za gol i zato ču probati na narodni.

Iz tekme PSG - Kiel

Dylan Nahi (3.5) over 1.85

Moram ga probati zbog - forme. U četvrtom mjesecu u LP je na prosjeku od 8 golova po utakmici,s tim da e u prvoj tekmi u Kielu zabio 8. U finalu Francuskog kupa u pobjedi PSG-a nad Montpellierom 30-26 Nahi je uz Hansena bio najbolji strijelac sa 7 golova na utakmici.Dečko je u stvarno odličnoj formi i očekujem da danas protiv Kiela zabije barem 4 gola na tekmi.

Zanimljivo je da Supersport nema ni Claara ni Molegarda u ponudi iako če obojica igrati danas.Da li čekaju do sutra da postave margine,ili ih neče ni stavljati,ali Molegard na 2.5 i Claar na 3.5 su za over.
User avatar
By Jeffrey
#153562 Za danas ovako
Psg-Kiel tip 1x
Hansen over 6.5 gola
Dinamo-Istra tip 1
Burney- Liverpool tip 2
Stake 1/10 koef 4.44 ss
- Psg ganja -2 protiv Kiela igrali su dobro u Njemačkoj ali pred kraj utakmice jednostavno pali, istina da je Kiel jači ovaj susret jer vrača se Sagosen koji nije igrao prvi meč ali ozljedio se odličan obrambeni Wiencenk tak da je to tu negdje, i očekujem bar x od psg ako ne i pobjedu.
Hansen je jedini izvođač sedmeraca u PSG u njemačkoj 5/5 , i jedan gol iz igre, e sada računam da iz igre ovog puta zabije 2-3 komada a ostalo će sa linije sedam metara, bez njegove dobre role psg sigurno neće proči dalje.
Dinamo je svemirski brod za Istru i 100% osvajaju kup, tak da nevidim istru ni blizu šanse da uzmu kup.
Liverpool ako želi vidjeti LP sljedeće sezone mora dobiti večeras Burnley i doma Crystal Palaca, sigurno su se psihički digli nakon onog gola Alisona tak da je to ogroman plus, vode mrtvu trku sa Leicester koji je sinoć kiksao, i koji im bježi +3boda i +1 gol, u Engleskoj se gleda gol razlika pa nebi se čudio da Liverpool ide po uvjerljivu pobjedu večeras bar sa 2+ razlike, i prestigne Leicester na tabeli, ali eto ja idem na sigurno i čistu pobjedu.
User avatar
By kokolo50
#153578 Projde Golla - 9 golova
Projde Nahi - 6 golova
Projde Mensah - 3 gola
Projde hendi na Flensburg 33 - 29

Jedino tutleki iz Kiela dodali čak 1 loptu Pekiju na crtu. Da su više možda bi i prošli dallje...

Al ajde 4/5 na kraju je dobro prošlo za danas.