Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By kokolo50
#153585 Danas laganini,jer ču malo jače napasti EHF Cup Final4 u subotu.

Veszprem(P) - Nantes 1 1.85 SS

Zanimljivost Nantesa je da bolje partije pruža u gostima nego doma.U 1/8 finala su izgubili doma od Kielcea i onda ih dobili u gostima.Ovaj put su odigrali sjajnu tekmu kontra Veszprema doma,imali i 7 golova razlike,ali je na kraju Coralles i kvaliteta Veszprema uspijela to spustiti na -4 (da se nije Marguč preračunao s vremenom u onoj zadnjoj kontri bilo bi -3). Emil Nielsen je briljirao na vratima Nantesa,ali nije mu ni Corrales ostao dužan te su obojica skupila 15 obrana.Potpuno je podbacila vanjska linija Veszprema uz šut 11/28 a posebno je katastrofalno odigrala vanjska desna strana napada (Yahia,Maqueda)sa šutem 1/6. Jedine svijetle točke su bili Marguc sa šutem 8/8 (od toga 4/4 iz penala) i pivoti Nilssen (6/8) i Morraes (1/2) sa crte. Nisam priznajem pratio šta je sa Štrlekom,ali vidim da je lijevo krilo odigrao vjerojatno Kentin Mahe koji je i počeo karijeru na toj poziciji a onda kasnije silom prilika počeo igrati i srednjega. Veszprem će nakon dugo vremena imati gledatelje na svojoj tekmi,pa če i to biti dodatni vjetar u leđa za domačine. Prva će im stvar biti zadržati Nantes ispod 28 golova,jer je prva tekma završila 32-28 za Nantes. U tom slučaju bi im bila potrebna pobjeda od +4,a pošto mislim da će se to i dogoditi zato igram na prolaz Veszprema. Hendikep -3.5 je 1.75,ali to je vjerojatno pod uvjetom pobjede uz Nantes preko 28 golova. Zato se ista stvar,jer treba im +4 za prolaz nudi po margini 1.85 ukoliko uspiju zadržati Francuze ispod 28 golova.

Za narodni listić...

Andreas Nillsen (3.5) over 1.85 SS

Nilssen je ove sezone,uz Petra Nenadića najbolji strijelac Veszprema u LP.Ono što mi je kod njega izuzetno dojmljivo je način na koji se postavlja u napadu.197 cm i 110 kg uz nisko težište čini ga gotovo nemogučim za čuvati.Kad se postavi i izbaci bok imam osječaj da protivnika izgura na 9 metara.Može primiti visoku loptu,ali i nisku od poda i time je još nezgodniji za čuvanje.U prvoj tekmi je zabio 1/2 u prvom poluvremenu,a onda 5/6 u drugom.Nantes je u prvoj tekmi dosta izlazio na vanjsku liniju Veszprema i to im se na kraju isplatilo. Mislim da će radije "istrpiti" Nilssena sa crte,nego da im se Nenadić,Borozan,Yahia ili Maqueda raspucaju izvana,tako da očekujem da opet izlaze na vanjske pucače a samim time i dosta lopti za Nielssena na crtu,koji je odličan realizator te da zabije barem 4 gola danas.

David Balaguer (2.5) over 1.85

Desno krilo Nantesa,zabio je 4/7 u prvoj utakmici,pa ga i danas očekujem na barem 3 gola.U prvoj tekmi je prešao ovu granicu do prvog poluvremena,zabio 3 gola,da bi u drugom zabio 1 gol.Ono što je plus za ovaj par je činjenica da je Entrerios izrotirao 11 igrača u prvoj tekmi,ali jedino desno krilo je bio Balaguer. Vjerujem da če i danas dobiti,ako ne 60 onda sigurno 50-ak minuta,a na toj minutaži i ovoj margini ga moram probati odigrati over.

I jedan par nevezano za rukomet...

Pro Recco - Brescia 1 1.40

Finale doigravanja za prvaka Italije,igra se na 3 dobivene,gdje Brescia vodi 1-0. Brescia je prije nepunih 7 dana nanjela prvi poraz Pro Reccu u svim natjecanjima ove sezone. Iako je Pro Recco vodio cijelu utakmicu,gosti su na kraju slavili rezultatom 9-8 (koje im je ujedno bilo i prvo vodstvo na tekmi 56 sekundi prije kraja tekme). Presudio je igrač više koji je kod Pro Recca bio 1/11 a kod Brescie 5/9. Nakon ove tekme sve se seli kod Brescie na bazen i ode li Pro Recco tamo sa 0-2 naslov če itekako doči u pitanje. Vjerujem u pobjedu Recca doma i da će izjednačiti seriju na 1-1 jer su po meni ipak kvalitetnija ekipa od gostiju.
By ottorinator
Rovinjez wrote:manaskov je igrao u prvenstvu protiv dabasa a bit ce danas i publike sta ce ih sigurno jako dignuti

Gdje si to nasao da nece biti publike?

"After a long time, after almost a full season, our Fans can return to the Arena! The timing could not be more perfect, as a good atmosphere will be needed to overcome the four-goal deficit. Come to the Arena and support the boys in any way you can!"

https://handballveszprem.hu/en/article/ ... antes_5962
By forza
#153599 A Palmarsson opet over? Nema ni Raula ni Cindrica danas - on i makuc su tu jedini na srednjem,a Palmarsson je nekako igrac uz Mema kojem na vanjskom Paskval daje najvise prostora i smiju sutirati koliko zele.. u prvoj imo 5 golova msm iz 10 pokusaja ali je i dosta asistirao msm cak 14 puta.. Janc se danas vraca,da znam da ce Dolenec opet prvi pucat 7m uzeo bi Gomeza under 4.5,jer ce vjerovatno po poluvremena on i Janc igrati. Borozan na 2.5 isto mi je samo takav over,pucace 10 puta najmanje.. Isto mi je i Marguc over 4.5.. nema opet shiskareva,sam je na toj poziciji sutira 7m,a ocekujem 3-4 sedmerca za Veszprem danas,ovi ce igrati tvrdu odbranu sigurno da se uzme tako malo vremeena u napadu Veszprema. Misljenja? . btw publike ce biti i u veszpremu(msm do 800 max ljudi) i u barci(1000 ljudi).
By kokolo50
#153601 Kod Barcelone mi je nezahvalo igrati over jer nikad ne znaš kako će Pasqual rasporediti minutažu. Realno svi igrači Barce iz ponude mogu u over jer če biti tekma preko 60 golova,pa bi tu možda čak i 64.5 probao over. Vuko će potegnuti danas,isto kao i Nenadić to je sigurno,pitanje je samo realizacije a 2.5 nije puno jer može i 10 zabiti ako ga ide šut. Ako ga ne ide,onda je vrlo lako i Nenadić na poziciji LV jer ukoliko igra Manaskov onda bi mogao Mahe na srednjeg uz Lekaia. Ako ga imaš 2.5 over po 1.85 onda ga slobodno odigraj jer ima value. Marguć je pucao penale 4/4 u Nantesu,ukoliko mu skinu prvi onda ima tko pucati umjesto njega.U Nantesu je bio jedino pravo krilo za kontre,danas je tu i Manaskov,mada bi mogao lagano preko.On mi je kao i Rivera za over,mada nešto manje ovisi o sedmercima nego Rivera za over. Meni i dalje stoji 3.5 over na Nilssena jer mislim da će Nantesova obrana izlaziti duboko na Veszpremove šutere i to če onda otvoriti prostora na crti. Jučer je zatvorio Aalborg Mensaha i Gottfridssona a ovi su trpali Golli na crtu.Mislim da će nešto slično danas raditi i Nenadiću i Borozanu Nantes,i to bi mogli onda Yahia i Maqueda iskoristiti,kao i Magnus Rod jučer,al aj ga znaj koji od njih.

Evo dok pišem ovo išao sam pogledati ponudu i vidim da su Nenadića digli na 4.5 a Borozana na 3.5 u Supersportu.I zanimljivo je da drže Cindrića na 3.5,ali su Palmarssona spustili 3.5 over na 1.70.
By forza
#153604 ma slazem se i znam al nekako palmarsson uvijek igra najvise,gotovo da ne odmara. meshkova odbrana rupa zesca. a sto se tice vanjskih veszprema ne znam,davis kao da zivi samo od njih pustaju da sutiraju koliko hoce. Nenadica nikad ne bi igrao,evo ja ga imam 3.5 da je 4.5 odigrao bi under,vidio sam i na stranici Veszprema da ga pljuju najvise. Ne znam,ali i da izlaze duboko na Borozana za nekog ko uzme 10 suteva mi je uvijek over,nesto tipa Shved u himkiju,sutira koliko hoce jos nema prave zamjene msm ima je ali Davis ne zna koristiti onog danca koji zna itekako dobro odigrati,ali ga vise u odbrani koristi.. Nilsson mi se isto svidja,ali vidjecu nekako msm da cu dubl Marguc + Borozan ili cu Nillson + Borozan. a sto se sedmeraca tice tu se slazem,mnogo ih rotira gotovo nijedan mec isti igrac ne puca ili je mahe ili marguc ili strlek ili manaskov pa cak msm i nenadic nekada.. vidjecemo :)
By forza
Rovinjez wrote:meni se balaguer najvise danas svida stvarno bi trebao prebaciti ovih 2,5 samo zna imati previse promasaja za krilo kao dibirov kad ih ne ide

da sad u ligi protiv istresa imao 2/5 sto je ocajno za krilo.. :roll:
By ottorinator
kokolo50 wrote:Ottorinator,pa i ja i Rovinjez smo napisali da će biti publike. Di si ti pročitao da je netko pisao da neće biti?

Ma krivo sam procitao, tek sada vidim haha...isprike Rovinjezu a tebi svaka cast za tipove od jucer.