iggidala said
denis0709 said
cipi cips said
iggidala said
Isto tako bi izdvojio B.Lopeza >18.5< 1.85!!
Dobro znamo kakvo je stajaliste Phile sa centarske pozicije.. A isto tako znamo kako se snalazi Lopez na toj poziciji,danas mu nebi trebalo biti problem prebaciti ovu marginu jer nevidim koji bi ga veliki igrac iz file trebao zaustaviti kad ga nema
cuvat ce ga Lavoy Allen i Hawes,ocekuje se neizvjesna utakmica i puno minuta za Brooka koji je u odlicnoj formi,zadnjih 6 tekmi sve sami overi(proslu protiv Kingsa 15 min-15 poena!).I veceras ce se naigrati pored ovoga dvojca
prošlu protiv Kingsa je igrao 16 minuta i zabio 18 koševa i ostao u underu , jako sam si dobro zapamtio jer me koštao puno para...(ne izgubljenih nego nedobivenih)
također treba spomenuti da je več igrao protiv Phile(ne tako davno 23.12) i također ostao u underu zabivši smo 14 koševa!!!
Ali pogledaj mu sut. 5-14. Pogledaj koliko je uzeo suteva... Da ga je islo bez problema bi iso u over!!
Ma covjek je u strasnoj formi,isao je proslu under samo zbog blowouta.dobro mu idu i slobodna kojih ce biti dosta veceras.U svakom slucaju vidim ga u overu.
Falcao said
josh smith 17.5+ ili horford 16.5+ ?
Definitivno Josh Smith.Jos se nezna hoce li igrati Pekovic tako da nebi riskirao s Horfordom.Ako Smith bude uzeo suteva koliko i proslu tekmu,s boljom realizacijom vidim ga u 20+
USA Today's Sam Amick reported Monday night that the Bucks and Scott Skiles will part ways, and Jim Boylan will take over on an interim basis.
Tip:VIŠE
(28.5)HOU - Harden J.
(17.5)MIA - Bosh C.
Tip:MANJE
(19.5)MIL - Ellis M.
(15.5)MIN - Kirilenko A.
na prvi pogled bi ovako odigrao,a nisam jos siguran za bosha i hardena,al mislim da bi trebalo doc do raspucavanja izmedu lakersa i houstona tako da bi glavni igraci trebali ic u over,a bosha sam previse puta pao na overu tako da cu ga najvjerovatnije odigrat manje...
McLOVIN said
(32.5)LAL - Bryant K.
(28.5)HOU - Harden J.
(17.5)MIA - Bosh C.
(19.5)MIL - Ellis M.
(15.5)MIN - Kirilenko A.
na prvi pogled bi ovako odigrao,a nisam jos siguran za bosha i hardena,al mislim da bi trebalo doc do raspucavanja izmedu lakersa i houstona tako da bi glavni igraci trebali ic u over,a bosha sam previse puta pao na overu tako da cu ga najvjerovatnije odigrat manje...
Pricekaj za Kirilenka informaciju o igranju Pekovic,ne bude li ga,mogao bi lako u over.Doduse,kod mene je 13,5 granica
Smith over 16,5
-proslu se nije proslavio ubacivsi 12(4-18),ali imao je neku ozljedu pa vjerujem i da je to razlog slabije igre.Inace u gostima u gostima ubacuje 17ppg(7-16),nerijetko pogadja trice(42%) u 35 min,a unazad 3 utakmice je jos popravio prosjek ubacaja 18+ uz 18 uzetih lopti(oko 42%) i skoro 38 min provedenih u igri.U zadnjih 6 gostovanja cak 5 puta je prelazio ovu granicu(Wash 17,Phila 17,Hou 17,NOH 23,Det 20),jedino ga je Cle ostavio na 7(2-11).
Holiday over 17,5
-u zadnje 3 utakmice je isao ispod ove granice uz 14ppg,sta je puno skromnije od onog sta moze jer je prije toga u 3 utakmice prije ove losije serije zabijao preko 25 koseva u prosjekulDanas nakon 2 tj igraju doma i ocekujem da bude na nivou zadnjeg medjusobnog sraza kad je imao 24 kosa.Doma ubacuje 18,3 ppg(8-17) u 38 min.
Atl
-Atl je dobila zadnjih 11 medjusobnih,od toga zadnjih 6 u gostima.Na gostujucim parketima ima skor 9-6,ali zanimljivo nije izgubila vise od jednom uzastopce.Kad ima 2 dana odmora skor im je 3-1,a domacin 2-2.Nakon poraza u zadnjoj imaju 8-4 od toga 6-2 u gostima i sta je najbitnije domacinu nedostaje najbolji igrac LJubo koji je obnovio ozljedu desne ruke koju je nedavno slomio i mora vidit oce li biti potrebna operacija,idemo dalje Rubio je propustio zadnje 4 zbog ozljede i trebao bi zaigrat,ali pitanje u kakvom je stanju,Pekman je takodjer pod ?,Otprije im nedostaju Roy,Lee,Budinger tako da im ostaje na raspolaganju jedino Kirilenko iz prve petorke.Atlanta je manje vise kompletna,a Harris i Petro su takodjer pod? za sutra,ali oni ionako nisu previse bitni za ekipu.Meni je ovo dovoljno da odigram po 2,10 kvoti
Harden under 28,5
-bez obzira na izvrsnu formu u kojoj je cak 7 puta prelazio ovu granicu u zadnjih 10 utakmica,ostaje cinjenica da nikad nije ubacio vise od 21 kosa u dosadasnjih 23 matchupa sa Bryantom.Danas ne ocekujem iznimku i mislim da ce ga Kobe strpat u mali djep i pokazat tko je gazda
toliko za danas od mene i sretno onima koji isprate pokoji par,naravno i svima ostalima
Falcao said
a josh smith 17.5+ ili lopez 18.5+ ?
Sigurniji mi je centar Netsa,u formi je odlicnoj.Smith oscilira dosta,al on je igrac koji uzima dosta suteva tako da se s njim nikad nezna,premda mi je za veceras izgledniji u overu