Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By kokolo50
#154171 Manje-više sve je za narodni.

Slađana Pop-Lazić (2.5) over 1.70 SS

Jučer 4 gajbe kontra Gyora. Zabila je 3 za redom,te onaj za 20-19 i omogučila Brestu da dođe do remija i produžetaka. Budu li danas Vipersice fokusirale obranu na Jauković i prije svega Anu Gros,Pop-Lazić je dovoljno iskusna da to iskorisi i zabije barem 3 gola danas.Jedino je pitanje minutaže jer Foppa igra bolje u obrani,ali mislim da bi ovo danas Slađana trebala preći.

Isabell Gullden (3.5) over 1.80 SS

Jučer samo 2 gola iz igre,oba sa 7 metara,te onaj pobjednički u raspucavanju sa 7m na kraju.Penale u igri su naizmjenično pucale ona pa Gros,te su obje imale 2/2. Danas ne igraju kontra Gyora,več Vipersica pa očekujem i malo balansiranije suđenje nego jučer. Za nju vrijedi kao i za Pop-Lazić,uspiju li Vipersice zatvoriti Jauković i Gros izvana,onda če biti mjesta za Gullden na srednjem. Jučer su Ilina i Dimitrieva zabile 9 golova sa pozicije SV Vipersicama,pa bi mogla i Gulldena danas 4,naročito ako zabije poneki gol i sa penala.

Gyor - CSKA (52.5) over 1.75 SS

Nakon jučerašnje tekme očekujem da se Gyoru danas "otvori" jer CSKA ne igra ni blizu tako tvrdu obranu kao Brest.Niti jedne neče htjeti izgubiti i drugu tekmu na turniru,ali ne očekujem obranu "u kost" te mislim da bi danas Gyor mogao i do 30 golova,a CSKA je sigurno sposoban zabiti barem 23.

Razmišljam si o Nori Mork (4.5) over 1.70

koje bi trebalo nekih 60% proči,ali brine me nekoliko stvari. Jučer je zabila 5 golova i prošla,ali taj 5 je zabila iz penala u pred zadnjoj minuti tekme.Od tih 5 golova 4 je zabila iz penala,ali pucala je tek nakon što je Sulland prvi penal promašila.Sulland i Mork igraju na istoj poziciji,te su jučer zabile ukupno 2 gola iz igre od 33 Vipersica. S druge strane Reinstad,Arntzen i Tomac su sa SV odnosno LV zabile 19 golova.I Sulland i Mork su superiskusne igračice te če zasigurno podijeliti minutažu na DV,jedino je pitanje tko če prvi pucati 7m i zato mi je over na Noru nesiguran.Jedina igračica koja je jučer iz Gyora otišla u over je Kristiansen (6 golova,ne računam produžetke) i to zahvaljuči penalima na početku utakmice,a svih 6 je zabila u prvom poluvremenu. Bude li Mork prva pucala penale onda ima šanse da ode u over.

I naravno Ana Gros (6.5) over 1.85 SS

Jučer 9/10 a taj jedini promašaj je bio sa 7m iz raspucavanja. Do tada savršenstvo,8/8 (od toga penali 2/2) i 1/1 u produžecima. Bude li i danas penali kao jučer,jedan Sulland jedan Gros onda je Ana itekako realna za over. Opalit če sigurno jedno 8-9 lopti danas iz igrete če joj uz pretpostavljene penale trebati da zabije jedno 5 golova iz igre. obrana Vipersica če biti fokusirana na nju,a Ana nije igračica koja če siliti ako navuče 2 igračice na sebe,zato igram Sulland i Pop-Lazić over,ali bez njezinih 7 do 8 golova Brest če teško do pobjede. Igrao bih je na jači listić da je margina za gol manja,a marginu 6.5 ili čak 7.5 igram jedino Neagu.
By forza
#154180 meni je Mork danas za jace over.. Pop Lazic ne bi igrao jer odbrana kakvu Vipersice igraju,pivoti tesko dolaze do golova tokom cijele sezone ne znam da li je ijedna pivotkinja dala neki gol vise,ma da je niska granica i slazem se ako krenu na Gros i Jaukovic agresivno da ce spustati na pivota. Gullden mi se isto svidja,zadnja prilika da osvoji ligu prvaka sa ovim timom jer nakon ovoga napusta ekipu kao i Gros.. Artzenen mi je over 2.5,tesko je cuvati kada krene a 3 gola nije nikakav problem.. znaci gullden,mork i artzenen su mi over,gross ne bi jer fulala je jucer onaj prvi 7m u raspucavanju pitanje je ocel danas uzet i sutirati jer i gullden isto sutira 7m..
By kokolo50
#154182 Artzenen sam i ja gledao,ali me muči ako je ne krene da če Tomac na srednjeg a Reinstad na LV. Osim toga imat če puno posla jer u obrani ima Gros protiv sebe.Kod nje je bitno kako če otvoriti tekmu,mada je 2.5 stvarno mala margina i velike su šanse za prolaz. Mork mi je za over,ali Sulland nije klinka za par minuta da odmori Mork,igrala je za Gyor i repku Norveške + ona je jučer startala koliko se sječam a ne Mork.I jučer je prvi penal Sulland pucala pa nakon šta je fulala Nora je preuzela.A ako Mork danas starta i prva puca penale onda je over skoro 90%.
By kokolo50
#154184 Hald 4 gola u prvoj a Iversen 5 u drugoj u tekmama kontra Odensea.To su pivoti u pitanju. kad su krenuli izlaziti na Abingh i Nycke van onda su pivoti dolazili do lopti. A i kontra Rostova je pivotkinja zabila 4,pa iz Mercatora prije toga 4. Imaju pivoti mjesta za over kada su jaki pucači vani,jer imaju u Vipersu logiku da im protivnički pivoti ne mogu dobiti tekmu,daok jaki pucači mogu.
By forza
kokolo50 wrote:Arntzen u overu. 3/7 ali tri gajbe su tu.

ma doce gotovo sve over kako se igra :D ako se ne umrtvi igra,ali poznavajuci Vipersice tesko jer one igraju norveski pravo.. Arntzen masina,steta sto ode iz Vajpersica