kokolo50 wrote:Mads mensah 4. I on u overu. Marguc stao na 3. Bilo je 6 penala na tekmi,a njemu je Mirko skinuo onaj prvi. A Radivojević 4/5 penali,i ništa iz igre. Imam i ja double Golla,Kasparek pa sam tu negdje na svom. Evo,igrači koji pucaju penale su podbacili,a Wanne nije igrao za Flensburg,nego Jondal,pisao sam da bi se Wanne i "labud" Hanssen mogli nazabijati danas. Jondal 6 a labud 7. I čim nema Wannea Gottfridsson puca penale pa je i on laganini u overu.
Jesi ti pisao na radnicima pod nickom jazavac slucajno
kokolo50 wrote:Jesam forza. Pisao bi i ovdje ali nick je zauzet.
Skonto sam po necemu da si ti to je labud
volleyball handicap -1,5sets
njemacka-argentina 1
iran-kanada 1
nizozemska-slovenija 2
FTC Budapest (-2.5) - Marseille 2 2.00 SS
Druga utakmica na rasporedu Final8 Eurolige,koje se igra u Beogradu.Dok ovo pišem Pro Recco je u prvom 1/4 finalu dobio Waspo Hannover 16-9 i to je jedina lagana utakmica za favorita bila danas.Iako je FTC bio pobjednik skupine,a Marseille tek 4. u svojoj,odnos snaga na bazenu je po meni nekakvih 60/40 za FTC. FTC ekipu čine uz igračle Mađarske repke Gardony,Zalanki,Gergo Fekete,Marton Vamos te kapetan Denes Varga,uz jednog Grčkog (Fountoulis) i jednog Srpskog (Jakšić) reprezentativca. Marseille s druge strane od igrača ima sve ono najbolje što Francuski vaterpolo ima,ali tu su i Dejan Lazović na golu, te Uroš Čučković,Vladan Spaić,Ante Vukičević,Igor Kovačević te veliki Andrija Prlainović.Ekipa koja je za svaki respekt,te koja u jednoj utakmici sigurno može Mađarima pomrsiti račune. Ovisit če i kod jednih i kod drugih realizacija igrača više,a kako na ovakvim turnirima uvijek zna biti iznenađenja,ja se nadam da Marseille može držati koliko toliko neizvjesnu tekmu i pokriti ovaj hendikep.
Jug (+2.5) - Brescia 1 1.45 SS
Jug u 1/8 finala ide na aktualnog prvaka Italije Bresciu koja je nakon dugo vremena skinula sa trona Pro Recco,te slavila u seriji 3-1.Jug je s druge strane poražen u 2 finala. Prvo je Radnički bio bolji u finalu Triglav lige 14-12,a zatim su na domačem bazenu nakon peteraca izgubili i domači trofej od Mladosti,i to nakon što su u seriji vodili sa 2-0. Predvodnik Brescie je jedan od najboljih igrača današnjice,bivši Jugaš Maro Jokovič,Talijanski reprezentativci golman Del Lungo te Presciutti i Renzuto, Srpski reprezentativac Đorđe Lazić,te dva Grka Nikolaidis i uz Jokića odličan strijelac Vlachopoulos. U Gružu su svjesni da im je ovo jedina prilika da koliko toliko spase sezonu,i iako če biti izuzetno teško dobiti ovako jaku Bresciu,ja se nadam da Jug može odigrati dobru tekmu te ako ne iznenade da bar ne izgube 3+ golova razlike.
Iz kup utakmice FINAL4 Kiel - Lemgo neču nikoga uzeti,jer bi mogao biti i BO pa je pitanje kako če Jicha rasporediti minute.Iz druge tekme imam dva igrača,ali samo za narodni.
Marino Marić 1.5 over 1.70 SS
U repki bi ovo ne bio zicer nego "i kuču i njivu"ali u Melsungenu je to druga priča. Zna MArino dobiti lopti na crtu,ali na lijevom vanjskom je "drvo" Julius Kuhn koji samo i isključivo gleda gol,dok Kai Hafner koji je desno zna dodati,ali radije daje na krilo Kasteningu ili Reichmanu,ovisno tko igra na desnome krilu. Jedinu pravu loptu može dobiti sa srednjeg od Domagoja Pavlovića.Ako če igrači Hannovera izlaziti na Kuhna i Hafnera,a vjerujem da hoče, onda bi mogao Marino dobiti 4-5 lopti na crtu i zabiti barem 2. Uzimam ga isključivo zbog male margine,da je 2.5 onda bi propustio.
Julius Kuhn (4.5) over ?
Ali ne po koeficijentu 1.55 iz Supersporta. Sinoć je bio 1.75,ako to i dalje nađete onda se isplati jer Kuhn samo i prvenstveno gleda prema golu a opali nekakvih 10+ šuteva po tekmi.Bude li ušao u ritam može i u 15 minuta u over,ali samo za narodni i samo za 1.75 minimum.