- 13 Jun 2021, 01:57
Ja nigdje nisam imao Claara i N Guesana,a obojica lagano prošli. Balaguer je zabio 4, a prošao je i Pechamblec. A hebi ga,sjeti se kako je "bucko" uništio Andreasa Nielsena u onoj prvoj tekmi sa Vezspremom kada je imao šut 0/5. Tako je danas i Fabregasa.
Ne znam hoču li sutra imati vremena,pa ajmo odmah...
Felix Claar (5.5) under 1.85 SS
Protiv PSG-a 9/9. On je taj koji je držao Aalborg u 1.poluvremenu skupa sa Mollgaardom i Antonsenom na crti kada su zabili 10/13 golova Aalborga. U drugom je Aalborg zabio PSG-u nestvarnih 22 gola,pa je trpao tko je htio i nije realna slika.Ne računajuči 4 gola Rivere iz penala,Nantes je zabio 22 iz igre,a od toga 14 sa krila ili sa crte. Gusta obrana Barcelone izvrsno zatvara vanjske igrače koji su zabili tek 8 golova s vanjskih pozicija.Očekujem i danas,da im večina pažnje bude na Claaru,Sandelu, Christensenu i Mollgaardu,a da više prostora bude za pivote i krila Aalborga,jer samo njihovi golovi ne mogu ugroziti Barcelonu,dok oni vanjske linije mogu.Pivoti nantesa su zabili 8 Barci pa očekujem tu koji gol i od Aalborgovih koji su utrpali 11 PSG-u.Felixa Claara jučer nisam našao u HR kladama,pisao mi je forza da ima negdje 3.5 po margini 2.20. Protiv PSG-a bi to uzeo bez razmišljanja,ali 5.5 kontra Barcelone ni blizu.Naročito pošto on ne puca penale.
Buster Juul-Lassen 2.5 over 1.85
Da se samo nadovežem na analizu za Claara. Zatvaranje vanjskih šutera Aalborga znači mjesta za loptu na crtu i na krilo. Krila Aalborga blago reči očajna kontra PSG-a. 2/4 iz penala i 1/2 iz igre. Znači u čak 35 golova Aalborga krila su postigla čak 1 gol iz igre!? To sve govori kakvu je obranu PSG odigrao u zadnjih 20 minuta tekme kada su primli 18 golova,a nije razlog što su ih krila iskontrirala,več više manje sve na postavljenu obranu. Jull-Lassen je fulao prvi penal kontra PSG-a,pa je pucao Barthold koji je prvoga zabio,pa onda fulao drugoga i opet je pucao Juul-Lassen. Barca često igra grubu obranu,Nantes je imao 4 penala,kao i Aalborg kontra PSG-a. Bude li Juulije koncentriran mogao bi u over,naročito dok je na prvog izvođača penala ovako niska margina.
Aalborg (29.5) under 1.85
Jučer su zabili 35 PSG-u,od toga 22 u drugom poluvremenu,tj. 18 u zadnjih 20 minuta. Barcelona za razliku od PSG-a nije pukla obrambeno kada ih napadački nije išlo od 37-47 minute drugog poluvremena. Mučili su se tada i "na guzove" zabili 3 gola,ali su zato u istom periodu nantesu dozvolili samo 1.Budu li odigrali obranu na vanjskoj liniji kao kontra Nantesa,ne vidim nikako Aalborg na 30 golova. Jučer je vanjska linija Aalborga zabila 21 PSG-u,a zaustavi li Barcelona njih,ne na 8 kao Nantesovu vanjsku liniju, nego na nekakvih 13-14 golova onda ne vidim kako Aalborg može u over.
Svi ovi tipovi padaju u vodu ako Barcelona napravi BO u prvom poluvremenu,ili prelomi do nekakve 45 minute,jer onda moguče vidimo i run and gun,pa svi mogu u over. Ja ču ovo odigrati na neki narodni ili možda u sistem 2/3.