Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By Rovinjez
#154535 Stakhovsky vs Rinderknech 1 (1.83) bet365

za francuza ce ovo biti prvi mec u zivotu na travi a zna se koliko je to specificna podloga i kako se nije lako naviknuti na nju, ukrajinac je dobio i federera na wimbledonu tako da nema potrebe govoriti kakva je njegova igra na travi, naravno on nije na nekom svom vrhuncu i karijera mu ide prema kraju ali svejedno je favorit po meni ovdje, prije dvije godine kad se zadnji put igralo na travi u halleu prosao kvale pa ispao u 2. kolu sa 1-2 protiv herberta

Dylan Nahi over 4,5 (1.75) SS

mali je eksplodirao i igra nevjerovatno, igrat ce citavu utakmicu na svom krilu vrlo vjerovatno tako da cu ga opet uzeti, uz to probam i over 29,5 prvo poluvrijeme po 1.85 jer ocekujem da bude spektakl od utakmice na puno golova
By kokolo50
#154536 Ne da mi se previše šarati...

Rovinjez,slažem se za Nahia naročito jer se danas ne očekuje na lijevom Prandi,koji vidi samo gol,nego Mičo Hansen koji itekako zna dati loptu na crtu i na krilo.

David Balaguer (2.5) over 1.85 SS

Balaguer,Rivera,Gurbindo i Kiro če danas imati poseban motiv jer igraju protiv "svoje" Barcelone. Barca je ove godine dobila obje tekme kontra Nantesa,a Balaguer nije odigrao niti jedan meč.Vratio se u tekmama kontra Kielcea i naročito u 1/4 finalu kontra Vezsprema,kada je zabio 4 i 6 golova. Vrlo vjerojatno svih 60 minuta na krilu, a bili Gurbindo ili Kiro na DV uigran je sa obojicom još iz Barce i lopte če na krilo sigurno dobiti,a onda je u pitanju realizacija.

I malo za narodni...

Dragan Pechamblec (2.5) over 1.85 SS

U dve tekme kontra Barce ove sezone 5 i 2 gola. Pivoti Nantesa su u te dve tekme dobili čak 24 lopti na crtu. Pitanje je minutaže,jer tu je i Figueiras (Molnar sumnjam da če dobiti minute danas),ali i realizacija. Po margini 2.5 na narodni za over ide.

Ludovic Fabregas (3.5) over 1.85 SS

Iako su uz njega tu još Frade,Sorhaindo iThiagus (potonja 2 više za obranu), Ludovic je prva opcija u napadu. "Bucko" Nielsen zna "unerditi" pivote kao kontra Vezsprema, ali mislim da je Nantesu danas prije svega bitno zaustavit tranziciju i krila Barce,a na postavljenu igru jaku vanjsku liniju,i zato igram Fabregasa over ali na narodni. Margina mi je za gol prevelika pa ne ide za jače.

Mičo Hansen (6.5) over 1.85 i Valero Rivera (4.5) over 1.85. Obojica su "narodni" tipovi.Obojica pucaju penale i mogu do kraja 1.pol. u over. Kod Miče mi je grana ipak malo prevelika ( očekuje se i Nikola Karabatić danas,mada realnije u obrani),a Rivera puno ovisi o penalima. Taman za neki laganini narodnjak.
By forza
#154537 Mem over 4.5 mi je nekako najsigurniji. SS 1.85 over

Nema Palmarssona nema manje bitneg Langara pitanje je koliko Entrerrios moze u ovim godinama i ovako slabo igra kao i Makuc,mozda po tome Cindrica prije overa ali Mem je prva napadacka opcija s polja i kad je Palmarson tu.Ima strasan sut,uzima dosta lopti,dosta precizan - ove sezone u grupnoj fazi opa puta prosao ovu granicu kontra Nantesa,ocekuje se dosta golova i ovo se mora uzet a svida mi se jos iz Barce Fabregas over jer vjerujem da ce igrati 90% napada on malo odmoriti da dobiju koju minutu u napadu Frade i Sorhaindo koji su ipak bitniji u odbrani.

Sandell over 3.5 SS

Vjerovatno prva napadacka opcija u Aalborgu,ima svu slobodu zadnjih par mjeseci igra u brutalnoj formi,gotovo na svim mecevima dolazio over. Zadnje dvije utakmice u ligi kontra Silkeborga zabio 16 golova iz 24 suta (10 i 6). Kontra Flensburga je imao u prvom mecu 8 od 9 sut u drugom samo 5 suteva i 3 gola.. Parisova odbrana nije bajna,vole igrati na veci broj golova a Sandell to moze preci,jer ce sigurno imati nekih 10 suteva minimalno danas i trebaju ga ako zele cudo i kontra Parisa.
Last edited by forza on 12 Jun 2021, 14:25, edited 1 time in total.
By kokolo50
#154544 Ja nigdje nisam imao Claara i N Guesana,a obojica lagano prošli. Balaguer je zabio 4, a prošao je i Pechamblec. A hebi ga,sjeti se kako je "bucko" uništio Andreasa Nielsena u onoj prvoj tekmi sa Vezspremom kada je imao šut 0/5. Tako je danas i Fabregasa.

Ne znam hoču li sutra imati vremena,pa ajmo odmah...

Felix Claar (5.5) under 1.85 SS

Protiv PSG-a 9/9. On je taj koji je držao Aalborg u 1.poluvremenu skupa sa Mollgaardom i Antonsenom na crti kada su zabili 10/13 golova Aalborga. U drugom je Aalborg zabio PSG-u nestvarnih 22 gola,pa je trpao tko je htio i nije realna slika.Ne računajuči 4 gola Rivere iz penala,Nantes je zabio 22 iz igre,a od toga 14 sa krila ili sa crte. Gusta obrana Barcelone izvrsno zatvara vanjske igrače koji su zabili tek 8 golova s vanjskih pozicija.Očekujem i danas,da im večina pažnje bude na Claaru,Sandelu, Christensenu i Mollgaardu,a da više prostora bude za pivote i krila Aalborga,jer samo njihovi golovi ne mogu ugroziti Barcelonu,dok oni vanjske linije mogu.Pivoti nantesa su zabili 8 Barci pa očekujem tu koji gol i od Aalborgovih koji su utrpali 11 PSG-u.Felixa Claara jučer nisam našao u HR kladama,pisao mi je forza da ima negdje 3.5 po margini 2.20. Protiv PSG-a bi to uzeo bez razmišljanja,ali 5.5 kontra Barcelone ni blizu.Naročito pošto on ne puca penale.

Buster Juul-Lassen 2.5 over 1.85

Da se samo nadovežem na analizu za Claara. Zatvaranje vanjskih šutera Aalborga znači mjesta za loptu na crtu i na krilo. Krila Aalborga blago reči očajna kontra PSG-a. 2/4 iz penala i 1/2 iz igre. Znači u čak 35 golova Aalborga krila su postigla čak 1 gol iz igre!? To sve govori kakvu je obranu PSG odigrao u zadnjih 20 minuta tekme kada su primli 18 golova,a nije razlog što su ih krila iskontrirala,več više manje sve na postavljenu obranu. Jull-Lassen je fulao prvi penal kontra PSG-a,pa je pucao Barthold koji je prvoga zabio,pa onda fulao drugoga i opet je pucao Juul-Lassen. Barca često igra grubu obranu,Nantes je imao 4 penala,kao i Aalborg kontra PSG-a. Bude li Juulije koncentriran mogao bi u over,naročito dok je na prvog izvođača penala ovako niska margina.

Aalborg (29.5) under 1.85

Jučer su zabili 35 PSG-u,od toga 22 u drugom poluvremenu,tj. 18 u zadnjih 20 minuta. Barcelona za razliku od PSG-a nije pukla obrambeno kada ih napadački nije išlo od 37-47 minute drugog poluvremena. Mučili su se tada i "na guzove" zabili 3 gola,ali su zato u istom periodu nantesu dozvolili samo 1.Budu li odigrali obranu na vanjskoj liniji kao kontra Nantesa,ne vidim nikako Aalborg na 30 golova. Jučer je vanjska linija Aalborga zabila 21 PSG-u,a zaustavi li Barcelona njih,ne na 8 kao Nantesovu vanjsku liniju, nego na nekakvih 13-14 golova onda ne vidim kako Aalborg može u over.

Svi ovi tipovi padaju u vodu ako Barcelona napravi BO u prvom poluvremenu,ili prelomi do nekakve 45 minute,jer onda moguče vidimo i run and gun,pa svi mogu u over. Ja ču ovo odigrati na neki narodni ili možda u sistem 2/3.
By ottorinator
#154546 Konjuh - Samsonova 1 @1,65 SS

Prije 6 dana igrale na turniru u Bolu na zemlji gdje je Konjuh prosula vodstvo 6:1 4:2 i Samsonova dobila 6:1 6:7 4:6. Za Konjuh je trava najdraža podloga, puno bolja od zemlje i mislim da je danas vrijeme za prvu pobjedu protiv Samsonove od koje gubi 0:2 u mečevima a koja nema zapaženijih rezultata na ovoj podlozi. Konjuh je prije 4 godine igrala 4. kolo Wimbledona gdje ju je dobila V. Williams, 2015 sa 17 godina je osvojila Nottingham. E sad ne znam kakva je nakon svih silnih povreda koju su je zadesile, ali mi se čini da se polako vraća. Jučer i jedna i druga bez problema prošle prvo kolo kvalifikacija. Za manji ulog jer svi znamo kakvo je čudo ženski tenis. Da mi je netko prije mjesec dana da će Krejcikova osvojiti RG rekao bi da nije normalan.