Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By yoldza
UcenikBGD wrote:Posle kvote 9 na otvaranju Italija Turska, uhvacena i kvota 8 na Polska-Slovacka. Autogol na utakmici. Mada prvi gol na utakmici autogl je kvota 23 je isto lepo.
Maxbet tiket 41273-QHAWZO-22
PIN 7981

Hvala ti za antu iako bolje gadjas kad ne postavis na forum :°●

Od tebe sam ga uzeo iako sam sam sebi rekao da ne moze ante da bude ball handlee jer se Griffin vraca u reket a ovaj onda dribla u mestu nora da bude screener i opet djavo me natjera da ti verujem :twisted: ...

Image
By UcenikBGD
yoldza wrote:
UcenikBGD wrote:Posle kvote 9 na otvaranju Italija Turska, uhvacena i kvota 8 na Polska-Slovacka. Autogol na utakmici. Mada prvi gol na utakmici autogl je kvota 23 je isto lepo.
Maxbet tiket 41273-QHAWZO-22
PIN 7981

Hvala ti za antu iako bolje gadjas kad ne postavis na forum :°●

Od tebe sam ga uzeo iako sam sam sebi rekao da ne moze ante da bude ball handlee jer se Griffin vraca u reket a ovaj onda dribla u mestu nora da bude screener i opet djavo me natjera da ti verujem :twisted: ...

Image

E jbga.
Ja vidim neki maler mi se natovario na Kumpa, sad vidim i koji :mrgreen:
Ma šalim se. Jbga. Lipez omasi neke trojke na Kumpova dodavanja, sve mi u glavi onih 15 asistencija kad su jednom odvalili Majamija i ocekujem da jednom uradi kao Midlton sinoć 8 asista bar. Jbga sve je počelo na onom prvom kad sam ga čekao +4.5asista i on 4 u prvom i ostane. Sledeću ga digli na 5.5 i on i Midlton po 1 2 koliko su imali. I onda mi po granicama Midlton 4.5 a znali su i 3.5 da mu daju ili Kumpo 5.5 a nije prišao 5 prošlu govorilo da jedan ide Lagano + asist od njih dvojice. Naravno verovao sam u Grka jer zna nekad i 10+ da asistira kad ih krene trojka. Sledeću kad vidim granicu odmah ću znati koliko je sati