Italy england
Score 0-0
Italy win after penatly
12:30 Bahrein-Portugal 2 1.20
08:30 Mektic/Pavic- Musseti/Sonego 1 1.25
@2.77 Supersport
Sutra ujutro nas ocekuje klasik izmedu Spanjolaca i Norvezana. Figueras je pivot spanjolaca meni iskreno ne posebno drag ali ovdje ga moram odigrati. Na SP u Egiptu nije briljirao, dijelio je minutazu sa Marchanom te mi se cak Marchan vise svidio na tom turniru. Ovdje nije u sastavu te vecina minuta pripadaju Figuerasu sto je on odlicno iskoristio protiv Njemacke sa realizacijom 5/6.
Norvezani vec duze vremena muku muce sa branjenjem pivota, u prvoj utakmici im je Moraes dao 3 komada. U posljednjoj medusobnoj Spanjolci su takoder dosta igrali na pivota te je Marchan u Egiptu zabio 6 golova sa crte. Granica je dosta niska, odlicno otvaranje turnira te puno minuta i vjerujem dosta lopti za Figuerasa bi trebalo biti dovoljno za 3 gola i prolaz ovog para.
Portugal nakon poraza od dobrog Egipta nema pravo na kiks u ovoj utakmici Bahrein je umalo iznenadio Svedsku ali kvalitetom su dosta ispod jakih europskih reprezentacija i ocekujem.laganu pobjedu Portugala uz ozbiljan pristup.
Mektic/Pavic su najbolji par svijeta i to nam.cijelu ovu godinu demonstriraju. Nakon sto su uzeli Wimbledon idu i ovdje po zlato i ne vidim tko ih moze zaustaviti. U prvom kolu su dobili neugodan brazilski par te vjerujem da ce lagano pobjediti u ovom mecu gdje bi im.protivnici ipal trebali vise odgovarati. Musseti i Sonego su dobri singl igraci dok u parovima imaju samo jedan zajednicki mec, ipak premalo za najbolji par na svijetu.
Jos mi se svida Myrhol vise od 2.5 gdje raste kvota na 2.20 za over a ocekujem lagana 3 gola od njega jer spanjolci takoder kriminalno brane pivota i Pekeler i Golla su sa lakocom dolazili i zicere i zabijali golove
SergioRodriguez wrote:09:15 Figueras 2.5 vise 1.85
12:30 Bahrein-Portugal 2 1.20
08:30 Mektic/Pavic- Musseti/Sonego 1 1.25
@2.77 Supersport
Jos mi se svida Myrhol vise od 2.5
WIN
Figueras 10 komada, razvaljivanje Norvezana preko pivota.
Mektic/Pavic uz puno muke a za Portugalce samo dragi Bog zna kako smo uspjeli proci.
Myrhol nije nastupio danas
Josh Okogie over 10,5pts
Patty Mills over 21,5pts
Evan Fournier over 20,5pts
Nas dvojac je dosao na olimpijadu samo s jednim ciljem a to je zlatna medalja. U orva 2 susreta su se dosta namucili i u nekim trenucima i visili ali kada je bilo najbitnije pokazali su kvalitetu i sve su blize tom zlatu po koje su dosli.
Nakon Wimbledona i trave vjerujem da im je trebalo malo prilagodbe na drugu podlogu i da cemo od njih vidjeti sve uvjerljivije predstave.
Sa druge strane mreze ih ceka dvojac koji ima samo 4 zajednicka meca u karijeri od toga 2 prije nekoliko godina.
Ovdje su pobjedili oba meca po 2:0 te po meni iznenadili izbscivanjem Murraya/Skupskog koji su sigurno kvalitetniji par.
Nemam puno objasnjenja, Mate i Nikola su najbolji par svijeta i ocekujem da to i ovdje opravdaju, nadam se malo sigurnije i lakse nego u zadnjem mecu gdje smo se tresli do posljednjeg poena.
09:15 Bjornsen 2.5 vise 1.85
Dvoumio sam se kojeg krilnog uzeti kod norvezana ali ipak sam se odlucio za desno krilo, iskusnog Bjornsena koji ovo prvenstvo igra jako dobro. U prve dvije utakmice je prebacio ovu granicu protiv Brazila ( 3/4) i Spanjolske ( 4/6 ) i vjerujem da ce i ovdje zadrzati visok postotak realizacije. Cesto je prvi u kontri, dobije 2,3 lopte na krilo standardno i ovu malu granicu bi trebao glatko proci.
Prvenstveno razlog zasto igram na Bjornsena je obrana Argentine i njihovo pustanje krilnih igraca.
Primili su od oba njemacka krila po 7 komada...Kastening koji je desno krilo kao i nas junak je imao 7/8 a Schiler sa druge strane 7/10.
Protiv Francuza su dopustili 5 suteva sa desnog krila te su kombinirano Abalo i Porte dali 3 gola.
Bjornsen igra punu minutazu, ukoliko dobije barem 5 6 suteva na desnom krilu sto su Argentinci dozvoljsvali dosad na turniru onda prolaz ovog para ne moze i ne smije doci u pitanje
12:30 Figueras 3.5 vise 1.85
Nazalost digli mu granicu ali ocekivano. U 2 susreta 5/6 i 10/11 i totalna dominacija s njegove strane. Spanjolci mu guraju puno lopti, odlicno ga koriste i dok ovako igra nema razloga ne igrati ga. Marchana ovdje nema te svu minutazu u napadu uzima Figueras.
Brazil dosta pusta na pivotu, Francuzi im dali 9 komada s crte a Norvezani 5.