šta mislite o nashu over (12,5)??
Goodness said
evo u supersportu bryant na 34,5lihvari
![]()
šta mislite o nashu over (12,5)??
Ja se razmisljam ili Nash over 12 ili MWP over 13? Bilo bi lepo da moze da se napravi neko glasanje na forumu, npr stavi se igrac i glasaju ljudi over ili under... admine mogao bi ovo da uzmes k obziru
Paul George under 16,5 - neće se puno naigrati uz Jamesa, mislim da će se igra Indiane više bazirati na igru ispod koša gdje su West i Hibbert i tu su podosta jači od Heata
Chris Bosh under 16,5 - kao što rekoh, Indiana je puno jača pod košem i teško će se Bosh naigrati pored Westa i Hibberta
James Harden under 27,5 - vrijeme je da i bradonja jednom ode u under nakon neznam ni samo koliko uzastopnih overa, u prilog tome ide i što ga čuva Kobe, koji je jedan od najboljih obrambenih na toj poziciji i protiv kojeg je Harden u oba match-upa ove sezone išao u under
Brook Lopez over 18,5 - čovjek je u odličnoj formi i ne vidim tko bi ga iz Philliya mogao zaustaviti, a znamo da su izostankom Bynuma tanki pod košem
Andrei Kirilenko over 14,5 - ove sezone igra 33 minute u prosjeku i uzima oko 10 šuteva po utakmici, ali s obzirom da je Love out i Peković upitan trebao bi uzeti koji šut više i lagano otići u over
Kobe Bryant over 34,5 - nema se tu što puno pričati, izostankom Howarda i Gasola Kobe će uzimati još više šuteva i mislim da mu neće biti problem preći ovu marginu, makar je podosta velika
Od ovih 6 ću izabrati 2-3 i odigrati za jači ulog, nadam se da neću pogriješiti u odabiru
Houston-LA-1 1,45 (lakersi dosta oslabljeniHoward definitivno je obnovio povredu,Hill ne igra,Kao ni Gasol,pa ovakav Lakers je samo topovska hrana,(ionako je on i kompletan nikakav,staro orudie koje sve vise tone)
Milwaukee-Feniks-1 1,45 Reko sam sve za Fenikse unazad,da je prav krs posebno otkada je otisao Nash.Milwaukee cvrsta i dobro uigrana ekipa,koja i daleko jaci protivnici dobija .
MInesota-Atlanta-2 2.05. Kvota ce do nocas pasti jos.razlog neigranje startera Minesote Malcom Lee,Kevin Love,Pekovic,vraca se Ricky ,ali koliko je spreman da da nesto od sebe ne znam,previse je otsutan,nema tak kontinuitet igara,mislim da nece pomoci puno.Atlanta stabilan i cvrst tim.mislim da dobija ovde.
Fila-Brooklyn- under poene.Ne znam koliki je under ali sigurno 185-186.Aki igraju kao poslednju medjusobnu tekmu,kada je bioto sahovski mec,gde su tesko postizale poene obe ekipe,a ne verujem da ce da bude drukcije i nocas.under se sam po sebi namece.Ali sa rezervom jer ne znam kolika ce biti granica,ako je ovakva ,koju sam pretpostavio,lagano dolazi.
Drugi tiket: Harden 28 manje, Wade 21 vise i Metta 13 vise. Hardena cuva Black Mamba i koliko god bio dobar i lucidan igrac, pored njega se nece naigrati, posebno kada se ovaj napali. Vidim da su na Kobija digli granicu na 34, sto mi je previse, da je 30 odigrao bih vise sigurno. Wade mislim da ce vise da odigra nego prethodnu utakmicu, a i James vuce neku povredu, naravno verujem da ce igrati i uputiti 15-20 suteva, ali i pored toga prelazi on ovu granicu. Mette World Peace ce veceras imati veliku minutazu i morati da povuce vise nego do sada zbog povreda visokih igraca LAL-a i izostanka dosta igraca iz prve petorke.
Treci tiket: Atlanta x2, Houstonn 1 i Milwaukee 1. Po meni je ovo najsigrurnije za veceras. Neverujem da ce Lakersi previse uraditi protiv Houston-a, jos uvek se nisu sastavili, a i puno povreda kod gostiju. Milwaukee ce oduvati nejaki Phoenix koji je los ove sezone i po meni vazi za jednu od najgorih ekipa trenutno. Atlanta vazi za dobru ekipu i pokazuju mnogo vise nego sto se od njih ocekivalo posle odlaska Johnson-a. Imaju finu hemiju u ekipi i dobar centarki tandem, dok Minesota kuburi sa povredam i veceras ce biti bez vecine dobrih igraca.
Probacu i sa srednjim ulogom povecani hendikep na Houston. Na h-5,5 kvota je 1,85, milim da cu probati sa -15,5 ili tako nesto posto neverujem da Lakersi mogu puno u ovoj utakmici.
Da nije bilo jebenog Popovicha i ne stavljanja Duncana u zadnjoj, bio bi lijepi plus. I njegovog šuta 5/14. Ovako je lijepi minus.
Za danas mi se sviđa:
Houston (-6,5)-LA Lakers 1
S obzirom na trenutno stanje obiju momčadi ova mi se margina čini malo preniska.
Lakersi su u rasulu. Kemija u ekipi ne postoji, D'Antoni nije uspio ništa promijeniti, previše je ega na istom mjestu i to jednostavno ne ide. Danas uza sv to igraju bez Howarda, Gasola i Hilla! lol Dakle, froncourt ne postoji! Tko ima u ponudi, dobro bi bilo uzeti overe Asika i Pattersona. Mislim da Lakersi jednostavno danas nemaju šanse. Ne bi imali ni da su u punom sastavu, a ovako pogotovo.
Rocketsi su ugodno iznenađenje sezone. Igraju lijepu i brzu košarku, sa puno šuteva i poena. Doma su posebno jaki i skidali su i puno jače ekipe od Lakersa u ovakvom stanju. Kad nametnu svoj ritam, onda rijetko tko ima šanse. Ionako tanka klupa LA-a danas praktički neće ni postojati! Overe Hardena i Kobea ne bi dirao jer je moguće šamaranje!!
Minnestota (h-8,5)-Atlanta 2/Minnesota under 97,5
Minnesota je nažalost rasturena ozljedema. Previše ih je i previše je važnih igrača da bi ekipa mogla normalno funkcionirati i imati neki dobar ritam. Rubiju, Budingeru, Royu, Leeju i Howardu odnedavno se priključio i glavni igrač ekipe, Love, koji ionako nije na bio razini nakon što se oporavio od prethodne ozljede koju je sad obnovio (lom ruke). Zadnju utakmicu doma ih je Portland dobio, na kraju i ne tako lako, ali bilo je na trenutke i 20+ razlike! Rotacija je jednostavno pretanka, bez Lovea i Rubija ekipa se muči. Stoga mislim da će slično biti i danas protiv obrambeno dobre ekipe Hawksa. 2 također nije isključena za hrabrije!
mestar_10 said
Kobe Bryant Broj poena igrača 31,5 tip: više Bwin
Ovde kod mene ga nema ispod 33.5,ali mislim da ce i to preci..
bedblueboys said
najpametnije za danas po meni:
Houston-LA-1 1,45 (lakersi dosta oslabljeniHoward definitivno je obnovio povredu,Hill ne igra,Kao ni Gasol,pa ovakav Lakers je samo topovska hrana,(ionako je on i kompletan nikakav,staro orudie koje sve vise tone)
Milwaukee-Feniks-1 1,45 Reko sam sve za Fenikse unazad,da je prav krs posebno otkada je otisao Nash.Milwaukee cvrsta i dobro uigrana ekipa,koja i daleko jaci protivnici dobija .
MInesota-Atlanta-2 2.05. Kvota ce do nocas pasti jos.razlog neigranje startera Minesote Malcom Lee,Kevin Love,Pekovic,vraca se Ricky ,ali koliko je spreman da da nesto od sebe ne znam,previse je otsutan,nema tak kontinuitet igara,mislim da nece pomoci puno.Atlanta stabilan i cvrst tim.mislim da dobija ovde.
Fila-Brooklyn- under poene.Ne znam koliki je under ali sigurno 185-186.Aki igraju kao poslednju medjusobnu tekmu,kada je bioto sahovski mec,gde su tesko postizale poene obe ekipe,a ne verujem da ce da bude drukcije i nocas.under se sam po sebi namece.Ali sa rezervom jer ne znam kolika ce biti granica,ako je ovakva ,koju sam pretpostavio,lagano dolazi.
na supersportu je 187...znaci da bi trebal biti under