treca smena wrote:@Darko uputi nas malo sta i kako.
Mislim da ovaj forum pored kladjenja moze da se razvije i kao forum ljubitelja NBA. Ozbiljno moze da se razvije jer mu je trziste ogromno, jer imamo jednu veoma bitnu stvar a to je da svi pricamo na ovom podrucju istim jezikom.
Ne mogu još o svim detaljima jer ostaje još par nekih sitnih korekcija. Uglavnom, ukratko, kontaktirao sam 90% forumaša koji su ove sezone pisali na forumu, bili aktivni na neki način, predložio mini ligu u kojoj će se isključivo pisati o prijedlozima, uz naravno određene uslove.
Uspio sam skupiti sasvim pristojan broj ljudi kojima je stalo do foruma i žele unaprijediti isti. Naravno ići će i tabela u kojoj će se voditi učinak svakog člana, najbolji je onaj koji bude imao najveći procenta pogodaka. Liga će trajati mjesec dana. Ako sve bude kako treba, u martu nastavljamo gdje će postojati mogućnost proširenja jer sam siguran ako sve bude išlo kako sam zamislio da će jos neki sigurno htjeti učestvovati u svemu ovome.
Zadnjih 4-5 dana sam se baš aktivirao, pisao sam mnogima, neki nisu pristali iz svojih razloga što svakako poštujem, al’ oni su tu i dalje uz nas sa svojim prijedlozima.
Svaki dan će se otvarati nova tema, a ove ostale sitne detalje oko takmičenja cu sutra postaviti ovde na forumu.
Svi smo ovde iz istih razloga, želimo vidjeti i uzeti nešto korisno, pokušati naći neku grešku klade i na kraju krajeva zaraditi neku lovu. Svi koji budu tu ce se potruditi da se formu vrati na stare staze slave.
Klanovi, prepucavanja, svađe ZBOGOM!!!!
Siguran sam da ćemo uraditi dobre stvari…