Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By Goodness
#1579 Evo malo cu se ja uhvatit u ovoj godini statistike igranja na ovom forumu. Sad ce svi parovi biti objavljeni šta ste predvidili bez obzira nalazili se oni na istom listicu ili ne, a sutra cemo u excelu to sredit s postotkom dobitaka i koeficijentima, pa da krenemo.

celavi_stvor : Philadel(h-7,5)-BrookNets 2 ;Indiana Pacers-Miami Heat X2; Houston(h-11,5)-L.A.Lakers 2; Houston - L.A.Lakers 2; Philadel - BrookNets 2
soxx: jamesa over; bryanta over; ellisa over
mestar_10: Bryant 31,5 više
iggidala: Minn - Atl 2 ; Phi - Nets 2 ; Ind - Miami 2 ; Mill - Pho 1 ; Bryant over; Nash over; Harden over
mhkladionicar: K.Bryant over (32.5); A.Kirilenko over (13.5); S.Nash over (10.5)
euskal: Johnson over (16,5); Holiday over (17,5);Minn - Atl 2; Harden under (28,5); Smith over (16,5); Wade over (21,5); Kirilenko over (13,5); Jennings over (17,5); Hou(213,5)-LAL under
hardek: Kobi over (32,5); Mil - Pho ki 1; Cedevita 2; Aston villa x2
McLOVIN: (32.5) Bryant K. više; (28.5) – Harden J. više; (17.5) Bosh C. manje; (19.5) Ellis M. više;(15.5) Kirilenko A. manje
payomb: Paul George under 16,5; Chris Bosh under 16,5; James Harden under 27,5; Brook Lopez over 18,5; Andrei Kirilenko over 14,5; Kobe Bryant over 34,5
badblueboys: Houston-LA 1; Milwaukee - Pho 1; Minesota - Atlanta 2; Phi - Brooklyn under koš.
Pana:Kirilenko 13 vise; Nash 12 vise; Harden 28 manje, Wade 21 vise i Metta 13 vise; Atlanta x2, Houstonn 1 i Milwaukee 1
bjede:Houston (-6,5) - LA Lakers 1; Minnestota (h-8,5)-Atlanta 2/Minnesota under 97,5
Matya: Minnesota- Atlanta 2
SpiGo17: K. Bryant Over; Ellis M. Over; Min – Atl Under; Mil- Pho under; hou – la over; Phi– Brooklyn over; Ind – Mia 2
Goodness: Bosh C (-17,5+) Manje; Lopez B. (-18,5+) Više; Nash S. (-12,5+) Više; Bryant K(-34,5+) Više; Min -Atl 2; Mil - Pho 1; James L(-27,5+)Manje; Harden J.(-28,5+) Manje; Holiday J.(-18,5+) više
lajn777: J.Holiday (18.5) Over; L.James (27.5) Over; Harden (28.5) Under; Bryant (34.5) Over
FriedHarley: Bosh 17,5 manje; Peković 18,5 manje; Bryant 34,5 više; Nash 12,5 više; Milwaukee – Phoenix 1
kinder: Kobe over 32.5, Jeff Teague over 11.5, Brook Lopez over 18.5
dr. mas: K. Bryant 33.5 vise; -C. Bosh 17.5 manje; -J. Harden 28.5 manje; B. Lopez 20.5 manje
ttominac:: Bryant K (34,5) više; Harden J.(28,5) više

kasnije cemo malo uplodat, ali molio bih vas da samo na kraju napisete kolika je kvota na listicu (dovoljna je samo ukupna) da mi je lakse sastavit statistiku da ne uzimam sa super sporta, i stavljajte koje su margine
p.s. danas je atlanta i bryant over najtipovaniji i ispricavam se ako sam kome krivo nick napisaohttp://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_smile.gif
By mjordan23
bedblueboys said

igra li LJames veceras?? pise da je upitan,ali mozda neko ima neke pouzdane i sigurnije informacije
????

pise probable i on je rekao da ce bit spreman, ali zasad nije sigurno, mislim da ce ti to bit sigurno tek nakon ponoci
By bedblueboys
#1582 ako pise probable to znaci da je 97 % sigurno,bar je dosada tako bilo.Msm da ce igrati.i bez njega sam tipovao 2,a ako igra to vam je zicer.
By NYK
laptop said

lajn777 said

Evo danasnje analize parova po mojem izboru

J.Holiday (18.5) OVER
Philadelphia danas docekuje opasne Netse kod kuce,nakon 3 uzastopna poraza smatram da je vrijeme da se phila trgne i pokusa ostvarit novu pobjedu nakon one zadnje nad lakersima. Prije 20 tak dana su odigrali neizvjesnu utakmicu u Barclays Centeru koja je zavrsila pobjedom netsa 95:92 ,u toj utakmici je Holiday postigao 24 pts uz sut 9-16 te 3-3 (3pts) ,u prosijeku holiday ispucava 16 suta na kos te je u zadnjih 15 utakmica postigao 116/259 ubacenih lopti, 15/50 (3pts) ,za Holidayevo cuvanje zaduzen je Deron Williams koji je taj posao obavljao solidno,te smatram da ce Holiday danas ubacit svojih 18.5 + i nadam se odigrat izvrsnu utakmicu kako bi pokusao dovest 76erse do nove pobjede.

L.James (27.5) OVER
Miami gostuje kod neugodne Indiane s kojom se ove sezone susrece po prvi put i morat ce ih shvatit krajnje ozbiljno,
Svi vec znamo tko je James i koliko je mocan,danas bi trebao odvesti svoju ekipu do nove druge uzastopne pobjede i uz normalnu minutazu postici over bez previse muke ,D.West je zaduzen da pokvari veselje miamia i zaustavi Jamesa,samo statistika mu nejde u korist jer James dok ga West cuva sa svake pozicije ubacuje iznad svojeg prosjeka.
Ako na sve to dodamo kako James ispuca 18 suteva u prosjeku te 3 za 3 poena ,nebi trebalo bit prevelikih problema.

Harden (28.5) UNDER
Houston danas ima jako tezak ,ali ne i nemoguc posao gostuje u Stemple Centru kod podosta oslabljenih i neprepoznatljivih Lakersa. Lakersima ne dostaje Howard,Hill,Gasol... Zasto Hardena manje ? Jednostavno danas mu je na suprotnoj strani jedan od najjacih igraca lige K.Bryant koji ga vec drugu utakmicu odlicno zatvara i nedaje mu previse prostora ,iako Harden je u zadnje dve utakmice ispucao svoj prosjek nije poentirao dovoljno (15 pts, 20 pts). Druga stvar je ta sto ce se Harden dosta umarat sprjecavajuci Bryanta u napadu koji danas prakticki sam mora potegnut i odvest Lakerse do pobjede i izvuc ih iz krize poraza,uz Bryanta bit ce tu dakako i Nash (12.5) koji je danas dobra prilika za odigrat over.

Bryant (34.5) OVER
Sve o izostancima sam rekao iznad ,tako da ne treba ponavljat.
Samim izostancima Bryantu se otvara i pruza jos vise suteva jos vise ulazaka i poena,svi znamo kako Bryant uzima suteve ne normalno prosjek mu je 25 suteva ,6 za 3 poena...ako uzmemo u obzir da ima utakmica di ispuca 32-41 (sto bi se i danas trebalo desit) podosta lako bi trebao zakoracit u over.Harden se nije pokazao kao predobar cuvar Bryanta uostalom kad krene nitko ga nemoze zaustavit,bit ce puno suteva puno koseva na utakmici,ocekujem puno bacanja za Bryanta te prolazak ove doista visoke granice za normalne igrace ,ali Bryant je sve osim NORMALAN igrac http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_biggrin.gif

ovo su dva Doublea koja cu odigrat...pa eto tko hoce ...nadam se sretnom ishodu http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_razz.gif

ne zelim reci na nisi u pravu, ali ovaj matchup kobe-harden bi usporedio kao i nedavno lebron-durant...i jedan i drugi su se kao sto ti kazes "umarali" cuvajuci jedan drugoga, obojica, pogotovo lbj odlicni defanzivci, obojica opucali 20+ suteva, obojica presli svoj prosjek....
veceras ocekujem slicnu situaciju, obojica sposobni zabiti preko 30 poena jer nemaju drugih toliko kvalitetnih igraca koji bi bez njihovog doprinosa trpali i vodiili utakmicu http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_smile.gif
supersport je malo previse stavio sa 28,5 ali lutrijinih 26,5 na hardena OVER mi je itekakav value

meni nije jasno kako netko moze ovakvu analizu pisat,ova rečenica pogotovo(za Holidayevo cuvanje zaduzen je Deron Williams koji je taj posao obavljao solidno,te smatram da ce Holiday danas ubacit svojih 18.5 + i nadam se odigrat izvrsnu utakmicu kako bi pokusao dovest 76erse do nove pobjede). Znači navodiš kako deron solidno obavlja posao, a onda slijedeća rečenica je da smatraš da će holiday prebacit preko 18.5.Nema veze s vezom. Druga stvar, lakersi večeras igraju u gostima kod houstona, ne u los angelesu, a druga greška je da igraju u Staples centru inače,a ne u nekom nepostojećem stemple centru.I nemoj živjet u zabludi da će bryant sam pobijedit houstona,tako da se harden neće toliko trudit da zadrži bryanta jer zna da je to nemoguće i vjerojatno se neće previše u obrani umarat kako ti smatraš,bryant će zabit svejedno svojih 40-ak kako god ga čuvao harden,jer on većinu šuteva ispuca preko ruke obrambenog igrača.ključ je u ostalim igračima lakersa kako će reagirati jer sam bryant neće bit dovoljan što se ispostavilo dosta puta do sad.
By mjordan23
#1585 prvo da se pohvalim da sam sinoc jedan od rijetkih koji je prezivio nakon 3h ujutro. zivio sam do negdje pola 6 ujutro, a onda me big al nokautirao, falio mu je 1 kos (po obicaju kod mene, ako nije 1 poen, onda je 1 kos). danas je novi dan, mora se malo srece vratit!!

MIN - ATL - 2 - bez x2 ili ki2 ocekujem cistu pobjedu i iskoristavanje odlicnog koef 2. MIN nema love, lee, budingera, peko ce igrat uz malu bol, rubio igra, ali pise da ce imat manju minutazu. pa ako ih ne mogu dobit ovako osakacene (haha odmah mi u glavu uletili nene, crawford i washington), onda ih treba natjerat da naprave sve sklekove ko chuck norris.

wade (21,5) vise - igrao lebron ili ne - wade po meni ide na vise. u playoffu ih je rasturao svaku utakmicu, osim jedne zato sto su skuzili sistem protiv indiane, ako indiana nije nasla rjesenje za taj problem, opet ce im zabit puno. bosh je isao na pick'n'roll gdje je izvlacio hibberta daleko, wade bi lako prosao pored njega i nitko mu vise nije smetao pod kosem. onda kad vise nije htio ic daleko za boshem i ostao pod kosem, wade bi ostao sam na sutu s 2-3 metra. nadam se veceras njegovim 25+ brojkama. (ind nema grangera, sto je jos povoljnije za wadea). znam da nije playoff i ta nabrijanost, ali sistem je sistem, ako s njim pobjedjujes, primjenjuj ga. poeni wade-a tada - 5, 41, 28, 30, 24, 29. u regularnom dijelu - 24, 28. pa ako bude imao sut 3-57 kao sto mi se dogadja ovih dana, ja tu ne mogu nista.

lin (13,5) manje - uzima malo suteva, nash ga pojeo za dorucak s mlijekom prosli put. inace ne prelazi cesto ovu granicu, a protiv lakersa ove sezone 4 i 5 poena uz sut 2-8 i 2-9 s tim da je u jednoj zabio 1-1 slobodno bacanje. e sad, ne igraju howard i gasol pa ocekujem vise suteva s njihovih pozicija npr. asika, a i ako uzme opet 8-9 suteva, treba mu 7-9 da bi presao granicu ili 6-9 i 2-2 slobodna bacanja. takav postotak ne ocekujem ni od vrhunskih igraca i sutera, a kamoli njega sto znaci da ostaje samo broj suteva. eto nadam se da nece podivljat i uzet vise od 10.

jennings (17,5) vise - solidna forma, inace njega obozavam igrat na b2b utakmice na manje jer prolazi glatko svaki put. ne znam da je jednom prosao ovu granicu u b2b utakmicama. eto, tako sam odlucio njega igrat po broju dana odmora izmedju utakmica, mozda mi je kriva logika, al sto se mene tice, moze bit suprotna ako prolazi. tako je odigrao 6 utakmica dosad u kojima je imao 2 dana odmora, daleko najbolja statistika, prosjek poena 25,7. poeni - 22, 23, 19, 34, 25, 31. bilo je tu ekipa od NOH do MIA i SAS

smith (16,5) vise - ovo je na vlastiti rizik, jednostavno smatram da ce se jako puno ic preko njega u napadima i da ce imat 20+ suteva. glupo bi bilo da idu na horforda vise nego na smitha, a i inace on vise vuce u gostima. nadam se da nece pocet utakmicu kao sto zna sa 1-7.

harden (28,5) vise - ovo ne bih preporucio nikom da ne padnete zbog mene jer je granica 28,5. ja ga jednostavno igram jer ako sam na ikom dobio, to je harden, covjek mi je bio u overu bar 10 utakmica zaredom jer mu je granica tad bila postavljena na 23,5 sto je bilo smijesno pa su dizali na 24,5 25,5 26,5 a on nizao 29+ utakmice. harden je zasluzio da ga igram dok ne padnem na njemu. kobea danas ne diram jer je granica 34,5 malo su pretjerali za moj ukus. a sto se tice te rasprave - harden je u 11. mjesecu dok je bio na prosjeku od 20-23 jer se prilagodjavao houstonu igrao protiv lakersa i zabio 20 poena. cuvao ga je kobe koji je dobio 4 osobne - za njega jako rijetko, harden je izveo svojih 10-tak bacanja. onda ga je dio utakmice cuvao meta svjetski mir i isto do kraja imao 4 osobne. u drugoj utakmici ga nije isao sut i gotovo, ali u prodorima je opet kobe napravio 4 faula pa ga je opet preuzeo svjetski mir na cuvanje. izveo 10-tak slobodnih. okolnost koja mu sad jos ide na ruku je da nema stupova gasola i howarda zbog kojih je nakon prodora morao bacat loptu u ogromnom luku i djelomicno zato jos vise fulao. ne dirajte mi hardena na kojem zaradjujem ko mamic na gladnim brazilcima iz favela :) )

uff, ovo je bilo opsezno. sto kaze OT - ovo je koncept listic koji se dijeli na 2-3 dijela nakon ponoci ovisno o vijestima i osobnom izboru. normalno da ne ocekujem da ce proc svih 6 parova, ni blizu. sretno svima, dabog da dobili veceras!!
By mjordan23
bedblueboys said

ako pise probable to znaci da je 97 % sigurno,bar je dosada tako bilo.Msm da ce igrati.i bez njega sam tipovao 2,a ako igra to vam je zicer.

meni to i nije zicer ni blizu, al ajde, svatko ima svoje razloge i logiku. sretno
By mjordan23
mjordan23 said

prvo da se pohvalim da sam sinoc jedan od rijetkih koji je prezivio nakon 3h ujutro. zivio sam do negdje pola 6 ujutro, a onda me big al nokautirao, falio mu je 1 kos (po obicaju kod mene, ako nije 1 poen, onda je 1 kos). danas je novi dan, mora se malo srece vratit!!

MIN - ATL - 2 - bez x2 ili ki2 ocekujem cistu pobjedu i iskoristavanje odlicnog koef 2. MIN nema love, lee, budingera, peko ce igrat uz malu bol, rubio igra, ali pise da ce imat manju minutazu. pa ako ih ne mogu dobit ovako osakacene (haha odmah mi u glavu uletili nene, crawford i washington), onda ih treba natjerat da naprave sve sklekove ko chuck norris.

wade (21,5) vise - igrao lebron ili ne - wade po meni ide na vise. u playoffu ih je rasturao svaku utakmicu, osim jedne zato sto su skuzili sistem protiv indiane, ako indiana nije nasla rjesenje za taj problem, opet ce im zabit puno. bosh je isao na pick'n'roll gdje je izvlacio hibberta daleko, wade bi lako prosao pored njega i nitko mu vise nije smetao pod kosem. onda kad vise nije htio ic daleko za boshem i ostao pod kosem, wade bi ostao sam na sutu s 2-3 metra. nadam se veceras njegovim 25+ brojkama. (ind nema grangera, sto je jos povoljnije za wadea). znam da nije playoff i ta nabrijanost, ali sistem je sistem, ako s njim pobjedjujes, primjenjuj ga. poeni wade-a tada - 5, 41, 28, 30, 24, 29. u regularnom dijelu - 24, 28. pa ako bude imao sut 3-57 kao sto mi se dogadja ovih dana, ja tu ne mogu nista.

lin (13,5) manje - uzima malo suteva, nash ga pojeo za dorucak s mlijekom prosli put. inace ne prelazi cesto ovu granicu, a protiv lakersa ove sezone 4 i 5 poena uz sut 2-8 i 2-9 s tim da je u jednoj zabio 1-1 slobodno bacanje. e sad, ne igraju howard i gasol pa ocekujem vise suteva s njihovih pozicija npr. asika, a i ako uzme opet 8-9 suteva, treba mu 7-9 da bi presao granicu ili 6-9 i 2-2 slobodna bacanja. takav postotak ne ocekujem ni od vrhunskih igraca i sutera, a kamoli njega sto znaci da ostaje samo broj suteva. eto nadam se da nece podivljat i uzet vise od 10.

jennings (17,5) vise - solidna forma, inace njega obozavam igrat na b2b utakmice na manje jer prolazi glatko svaki put. ne znam da je jednom prosao ovu granicu u b2b utakmicama. eto, tako sam odlucio njega igrat po broju dana odmora izmedju utakmica, mozda mi je kriva logika, al sto se mene tice, moze bit suprotna ako prolazi. tako je odigrao 6 utakmica dosad u kojima je imao 2 dana odmora, daleko najbolja statistika, prosjek poena 25,7. poeni - 22, 23, 19, 34, 25, 31. bilo je tu ekipa od NOH do MIA i SAS

smith (16,5) vise - ovo je na vlastiti rizik, jednostavno smatram da ce se jako puno ic preko njega u napadima i da ce imat 20+ suteva. glupo bi bilo da idu na horforda vise nego na smitha, a i inace on vise vuce u gostima. nadam se da nece pocet utakmicu kao sto zna sa 1-7.

harden (28,5) vise - ovo ne bih preporucio nikom da ne padnete zbog mene jer je granica 28,5. ja ga jednostavno igram jer ako sam na ikom dobio, to je harden, covjek mi je bio u overu bar 10 utakmica zaredom jer mu je granica tad bila postavljena na 23,5 sto je bilo smijesno pa su dizali na 24,5 25,5 26,5 a on nizao 29+ utakmice. harden je zasluzio da ga igram dok ne padnem na njemu. kobea danas ne diram jer je granica 34,5 malo su pretjerali za moj ukus. a sto se tice te rasprave - harden je u 11. mjesecu dok je bio na prosjeku od 20-23 jer se prilagodjavao houstonu igrao protiv lakersa i zabio 20 poena. cuvao ga je kobe koji je dobio 4 osobne - za njega jako rijetko, harden je izveo svojih 10-tak bacanja. onda ga je dio utakmice cuvao meta svjetski mir i isto do kraja imao 4 osobne. u drugoj utakmici ga nije isao sut i gotovo, ali u prodorima je opet kobe napravio 4 faula pa ga je opet preuzeo svjetski mir na cuvanje. izveo 10-tak slobodnih. okolnost koja mu sad jos ide na ruku je da nema stupova gasola i howarda zbog kojih je nakon prodora morao bacat loptu u ogromnom luku i djelomicno zato jos vise fulao. ne dirajte mi hardena na kojem zaradjujem ko mamic na gladnim brazilcima iz favela http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_smile.gif )

uff, ovo je bilo opsezno. sto kaze OT - ovo je koncept listic koji se dijeli na 2-3 dijela nakon ponoci ovisno o vijestima i osobnom izboru. normalno da ne ocekujem da ce proc svih 6 parova, ni blizu. sretno svima, dabog da dobili veceras!!

ispravka, nash nije igrao proslu ako se dobro sjecam. moj bed
By OT
#1589 Večeras je rekordno veče po svemu..prvo mislim da je svaki živi rob na područiju bivše Juge stavio Kobea over jer su kvote pale na 1,50 i 1,55 ,a u prilog ovim "rekordima" ide i činjenica da je ovo največa granica koju ja pamtim na igrača u regularnom djelu sezonu.U play off sam viđao da James ide i na 37,5 ali ovo ovako nikada.

Monta Ellis & Brandon Jeninngs OVER 19,5 (M.E) 17,5 (B.J)

Igram ovu dvojicu u overe večeras je nekako posebna noć za njih kao prvo okreće se neki novi list nakon dugog niza godina na klupi Bucks-a otpušten je Scott Skilles,a Bucksi kreću nekim drugim pravcem.Nakon 5 godina ne očekujem da se nešto dramatično preokrene za jednu utakmicu ali neki naboj i motiv više očekujem pogotvo od ove dvojice.Igraju protiv Sunsa koji su nešto ala Orlando i ubjedljivo su najlošija ekipa po postotku primljenih trojki i mislim peti ili šesti najlošiji po postotku poena primljenih iz reketa i tranzicije.Imaju visoki postotak izgubljenih lopti po utakmici,a to sve ide u prilog ovom dvojcu.Ellis je odličan šuter mislim ono solidan i svakako da kada mu se otvori prilika i te kako zna da pogodi,a večeras tih prilika mislim da neče da fali jer Sunsi su čista katastrofa u odbrani trice.Za Jeninngsa večeras vidim dosta prostora na ulazu pod koš,u tranziciji gdje je mnogo brži i bolji do svega što Sunsi imaju da ponude.Dragič nema apsolutno nikakve šanse da se nosi sa Jenningsom brži je od njega,jači,veči,talentovaniji i sve kako ide u paketu.Što se tiče ostatka Sunsa ja nemam pojma da mi neko nacrta kako oni igraju ili šta traže a za Buckse je sve jasno jedini cilj je play off. Večeras kod kuće kreće neka nova serija,neki novi život bez Scotta Skillsa i mislim da nema boljeg načina da se otvori nego pobjedom,a lideri treba da istupe i urade svoje to su svakako u ekipi Bucksa Ellsi i Jeninngs.

Bucksi 5,5 H1

Gore sam spomenu večinu ali da i ovde kažemo riječ dvije o ostalim . Definitivno otkriče ove sezone je Sanders koji igra fenomenalno i mislim da neče biti večih problema za njega da zatvori Scolu,a Gortat se sam čuva.Bucksi imaju i odličnu klupu prije svega predvođeni Mike Dunleawy.JR koji je jedan od boljih šutera u ovoj ekipi,Ersan Iliyasova je out koliko znam prema posljendim informacijama ali ima šanse da zaigra isto odličan igrač dobar u skoku solidan šuter prototip roll plyaer igrača kakvog svaka ekipa želi.Marquis Daniels nekoliko je sezona bio zanačaj dio rotacije Bostona igrač koji može da pogodi kada treba,odbrana mu nije najajača strana ali za ono što odigra sasvim je solidan. Luke.M.Moute je jedan od najboljih odbranbenih igrača kako se to kaže on ball defense,nije neka ofanzivna radilica ali zato skok,odbrana i sav prljavi posao su pod njegovom jursidikcijom.John Henson je rokie koji me strašno iznenadio stvarno je odličan koliko to rokie može biti skače,poentira,asistira igra odbranu isto tako jedan mnogo zahvalan igrač i rad u progresu može on još da napreduje.U svakom slučaju puno su bolji od Sunsa koji su sklepani s brda s dola tako da očekujem da večeras zaista Bucski pobjede, mada sve je moguće ali ipak se nadam da Bucksi idu na pobjedu...
By bjede
bedblueboys said

ako pise probable to znaci da je 97 % sigurno,bar je dosada tako bilo.Msm da ce igrati.i bez njega sam tipovao 2,a ako igra to vam je zicer.

Bude li i dalje ovakvih komentara, ovaj forum nema smisla.
Ali uzalud je nekome govoriti...