Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By NYK
lajn777 said

banditos said

NYK said

laptop said

lajn777 said

Evo danasnje analize parova po mojem izboru

J.Holiday (18.5) OVER
Philadelphia danas docekuje opasne Netse kod kuce,nakon 3 uzastopna poraza smatram da je vrijeme da se phila trgne i pokusa ostvarit novu pobjedu nakon one zadnje nad lakersima. Prije 20 tak dana su odigrali neizvjesnu utakmicu u Barclays Centeru koja je zavrsila pobjedom netsa 95:92 ,u toj utakmici je Holiday postigao 24 pts uz sut 9-16 te 3-3 (3pts) ,u prosijeku holiday ispucava 16 suta na kos te je u zadnjih 15 utakmica postigao 116/259 ubacenih lopti, 15/50 (3pts) ,za Holidayevo cuvanje zaduzen je Deron Williams koji je taj posao obavljao solidno,te smatram da ce Holiday danas ubacit svojih 18.5 + i nadam se odigrat izvrsnu utakmicu kako bi pokusao dovest 76erse do nove pobjede.

L.James (27.5) OVER
Miami gostuje kod neugodne Indiane s kojom se ove sezone susrece po prvi put i morat ce ih shvatit krajnje ozbiljno,
Svi vec znamo tko je James i koliko je mocan,danas bi trebao odvesti svoju ekipu do nove druge uzastopne pobjede i uz normalnu minutazu postici over bez previse muke ,D.West je zaduzen da pokvari veselje miamia i zaustavi Jamesa,samo statistika mu nejde u korist jer James dok ga West cuva sa svake pozicije ubacuje iznad svojeg prosjeka.
Ako na sve to dodamo kako James ispuca 18 suteva u prosjeku te 3 za 3 poena ,nebi trebalo bit prevelikih problema.

Harden (28.5) UNDER
Houston danas ima jako tezak ,ali ne i nemoguc posao gostuje u Stemple Centru kod podosta oslabljenih i neprepoznatljivih Lakersa. Lakersima ne dostaje Howard,Hill,Gasol... Zasto Hardena manje ? Jednostavno danas mu je na suprotnoj strani jedan od najjacih igraca lige K.Bryant koji ga vec drugu utakmicu odlicno zatvara i nedaje mu previse prostora ,iako Harden je u zadnje dve utakmice ispucao svoj prosjek nije poentirao dovoljno (15 pts, 20 pts). Druga stvar je ta sto ce se Harden dosta umarat sprjecavajuci Bryanta u napadu koji danas prakticki sam mora potegnut i odvest Lakerse do pobjede i izvuc ih iz krize poraza,uz Bryanta bit ce tu dakako i Nash (12.5) koji je danas dobra prilika za odigrat over.

Bryant (34.5) OVER
Sve o izostancima sam rekao iznad ,tako da ne treba ponavljat.
Samim izostancima Bryantu se otvara i pruza jos vise suteva jos vise ulazaka i poena,svi znamo kako Bryant uzima suteve ne normalno prosjek mu je 25 suteva ,6 za 3 poena...ako uzmemo u obzir da ima utakmica di ispuca 32-41 (sto bi se i danas trebalo desit) podosta lako bi trebao zakoracit u over.Harden se nije pokazao kao predobar cuvar Bryanta uostalom kad krene nitko ga nemoze zaustavit,bit ce puno suteva puno koseva na utakmici,ocekujem puno bacanja za Bryanta te prolazak ove doista visoke granice za normalne igrace ,ali Bryant je sve osim NORMALAN igrac http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_biggrin.gif

ovo su dva Doublea koja cu odigrat...pa eto tko hoce ...nadam se sretnom ishodu http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_razz.gif

ne zelim reci na nisi u pravu, ali ovaj matchup kobe-harden bi usporedio kao i nedavno lebron-durant...i jedan i drugi su se kao sto ti kazes "umarali" cuvajuci jedan drugoga, obojica, pogotovo lbj odlicni defanzivci, obojica opucali 20+ suteva, obojica presli svoj prosjek....
veceras ocekujem slicnu situaciju, obojica sposobni zabiti preko 30 poena jer nemaju drugih toliko kvalitetnih igraca koji bi bez njihovog doprinosa trpali i vodiili utakmicu http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_smile.gif
supersport je malo previse stavio sa 28,5 ali lutrijinih 26,5 na hardena OVER mi je itekakav value

meni nije jasno kako netko moze ovakvu analizu pisat,ova rečenica pogotovo(za Holidayevo cuvanje zaduzen je Deron Williams koji je taj posao obavljao solidno,te smatram da ce Holiday danas ubacit svojih 18.5 + i nadam se odigrat izvrsnu utakmicu kako bi pokusao dovest 76erse do nove pobjede). Znači navodiš kako deron solidno obavlja posao, a onda slijedeća rečenica je da smatraš da će holiday prebacit preko 18.5.Nema veze s vezom. Druga stvar, lakersi večeras igraju u gostima kod houstona, ne u los angelesu, a druga greška je da igraju u Staples centru inače,a ne u nekom nepostojećem stemple centru.I nemoj živjet u zabludi da će bryant sam pobijedit houstona,tako da se harden neće toliko trudit da zadrži bryanta jer zna da je to nemoguće i vjerojatno se neće previše u obrani umarat kako ti smatraš,bryant će zabit svejedno svojih 40-ak kako god ga čuvao harden,jer on većinu šuteva ispuca preko ruke obrambenog igrača.ključ je u ostalim igračima lakersa kako će reagirati jer sam bryant neće bit dovoljan što se ispostavilo dosta puta do sad.

Nije mi se dalo gledat kako se pise dvorana lakersa,nisam doso tu vjezbat pravopis vec dat svoje misljenje i svoje videnje pojedinog para.ako se nekom nesvida nemora i meni sw puno tog ne svidi pa ne zapocnjem odma vrjedanje...ako neko ima nekih problema ili nesto oce se vrjedat....javi se na privat pa cemo to rjesit kao ljudi u 4 oka .hvala.sretno svima danas sa parovima

ni ne izgovara se tako kako si ti napisao,ja bi bbarem na tvom mjestu priznao da sam tek počeo pratit nba i da neke inf još uvijek ne znam i da se učim.. jer iz ovog što ssi napisao sve se to jasno vidi kao i današnji post kada si pitao gdje se moze vidjet ko koga čuva.. ja ću ti odgovorit da nigdje,nego se to dugo vremena prati i onda ti nigdje ne treba pisat ko koga čuva nego sam znaš iz iskustva...nije to nikakvo vrijeđanje nego ispravak netočnih informacija..a ona kontradiktorna analiza za holidaya i dalje ti nema smisla,po onom što si ti napisao čovjek ne zna bi li odigrao over ili under.. ja ti prijateljski savjetujem da ti je bolje malo čitati ove analize i proučavati pa tek nakon nekog vremena parove objavljivati jer to što si objavio nitko nebi odigrao iz tih tvojih razloga.Igrom slučaja te parove uglavnom svi igraju i to zbog puno boljih razloga nego što si ti napisao...
By lajn777
#1625 Ja u niti jednom trenutku nisam rekao da sam ekspert ili da imam vise godosnje iskustvo nba...dapace pratom ga intezivno zadnja dva mj i kladim se samo na njega..trenutno s u plusu nekoliko soma kuna nista ekstra ali zadovoljan s obzirom na nogomet...
Samo ne vidim svrhu foruma ako se clanovi jedan drugom izruguju vrjedaju podbadaju i neznam sza sve ne...
Za holidaya sam ono napisao u stilu da ovaj obavlja solidan posao ali da ocekujem over...solidan posao znaci ono oke ni los ni dobar..da sam napisao lose ga cuva ispalo bi kao da je rupa a nije a nije boga mi ni da ga strpa u dzep...i da ako holidaya krene sutda ce u laganom pveru bit...ja sam analizu napisao ne iz svojek iskustva visegodianjeg niti iz svojeg oaobnog gledanja pracenja utakmice i igraca ve iakljucivo analizom postotaka sutva,realozaciji u napadu obrani...i u tome ne vidim nista lose nit sam trazio kog da to isprati niti ocekujem da me netko sljedi ili neznm sta ali ne ocelujem bome ni da se bzvz vrjeda ismijava ... jer budimo realni nba je 50-50 kad su igraci u pitanju tako da sumnjam da i ti i svi ostali EKSPERTI (kako se drzite) pogadate sve i analizirate bez greske...
By maradona
lajn777 said

Ja u niti jednom trenutku nisam rekao da sam ekspert ili da imam vise godosnje iskustvo nba...dapace pratom ga intezivno zadnja dva mj i kladim se samo na njega..trenutno s u plusu nekoliko soma kuna nista ekstra ali zadovoljan s obzirom na nogomet...
Samo ne vidim svrhu foruma ako se clanovi jedan drugom izruguju vrjedaju podbadaju i neznam sza sve ne...
Za holidaya sam ono napisao u stilu da ovaj obavlja solidan posao ali da ocekujem over...solidan posao znaci ono oke ni los ni dobar..da sam napisao lose ga cuva ispalo bi kao da je rupa a nije a nije boga mi ni da ga strpa u dzep...i da ako holidaya krene sutda ce u laganom pveru bit...ja sam analizu napisao ne iz svojek iskustva visegodianjeg niti iz svojeg oaobnog gledanja pracenja utakmice i igraca ve iakljucivo analizom postotaka sutva,realozaciji u napadu obrani...i u tome ne vidim nista lose nit sam trazio kog da to isprati niti ocekujem da me netko sljedi ili neznm sta ali ne ocelujem bome ni da se bzvz vrjeda ismijava ... jer budimo realni nba je 50-50 kad su igraci u pitanju tako da sumnjam da i ti i svi ostali EKSPERTI (kako se drzite) pogadate sve i analizirate bez greske...

kolko ja vidim slabo se pogadja, ima par dobitnih listica tamo u jednom dijelu foruma, ali vecimo koliko god pratim analize nikad nisam dobio niti kune ako bih se drzao tih parova
nba se igra za publiku, svaka utakmica je utakmica zivota, to je jucer i washington pokazao
tako da, prije bih rekao stvar srece
a ti sto si u plusu par somova unazad 2 i pol mjeseca, ili imas jebeno srece ili zivis u snovima, prijatelju nemoj se ljutiti ali nba je kurva sto se tice kladenja, isto sto i zenski tenis

pozzzz
By MvP39
ElLoco7 said

Evo i vcrs nekih parova:

K. Bryant 34,5 OVER - Lakersima fale Howard, Gasol i Hill uz vec povrijedjenog manje bitnog Blakea.. veceras ocekujem silovanje lopte od strane Kobea plus sto Houston prima bruku koseva..

A. Kirilenko 14,5 OVER - Minnesoti fali 4-5 igraca, i ako ce Pekovic vjerovatno igrati, rus bi trebao lako prebaciti ovu granicu..

Minnesota-Atlanta 2 (1,95 kvota) - nije mi jasno zasto je uopste ovolika kvota na dvicu, Atlanta je odlicna ekipa, dok su domacini pogodjeni nizom povreda..

Sretno svima!

zasto trpate forum sa ovakvim parovima koji su vec 5 puta objasnjeni...
By Matya EllisMVP
#1628 Svi smo mi bili jednom početnici nije to nešto čega se treba sramiti. Ako netko nesto ne zna ili ne razumije neka se javi i siguran sam da ce dobiti brz odgovor. Ako netko nece tu pisati postoji i PM, evo meni se mozete javiti ako trebate neki link za stream, vijesti o ozlijedama ili sl. A šta se tice ovih matchupova daleko najbolja stvar kako to pohvatati tko koga cuva i tako je gledajuci utakmice, ali jbg ne mogu svi biti budni cijele noci i gledati tako nesto zato je to i najteze. Najcesce se medusobno cuvaju igraci koji igraju na istim pozicijama, ali naravno da ima iznimki pa 1. cuva 2. ili 3. cuva 4. i sl.
Ovdje smo da pratimo ovaj show od NBA-a i da u konacnici uzmemo neku lovu kladionicama. WinkLaugh
By Matya EllisMVP
#1629 Maradona, ako inace igraš listice kao ovaj koji si danas postavio sa koeficijentom preko 100 mozes prepisat od samog boga al i dalje neces pogodit. Smanji brate broj parova malo. Wink Da igraš 2, 3 ili 4 para po listicu bilo bi love vjeruj mi
By ivan1988
ivan1988 said

Lebron over
Bosh under
DeronWill under
Pekovic under
Smith over
Joe Johnson over

može neki komentar, ne ANALIZA, nego kratki osvrt :D
By Hakim
#1632 Treba malo glava da puca ujutru na poslu i da ti bude teško za izdržati radeći taj dan jer si prije toga gledao GS koji naravno uvijek igra u 4.30h po našem vremenu a znamo kad završava. Tako da nisi spavao ni 2 sata, a gospoda dođe pa pita ko koga čuva da nebi morala pratiti do zore e nemože gospodo barem ne od mene. Ujutro kad ti bude zujalo u glavi znat ćeš ko je koga čuvao i slijedeći put :-) Pozzz
By maradona
Matya said

Maradona, ako inace igraš listice kao ovaj koji si danas postavio sa koeficijentom preko 100 mozes prepisat od samog boga al i dalje neces pogodit. Smanji brate broj parova malo. http://nbaknights.com/wp-content/sp-resources/forum-smileys/sf-wink.gif Da igraš 2, 3 ili 4 para po listicu bilo bi love vjeruj mi

odigrao sam listic i sa 3 para, ali taj drzim za sebe, uglavnom su to parovi i kombinacije koje niko i ne igra,
a ovako nesto odigram kad dan prije dobim neku siću pa onda onako neopterećeno udarim
ako prodje-prodje