Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By jakovica
#1656 A ja obožavam, kad odma padnem u 1. četvrtini, niti će Houston dobit, niti će Kobe zabit 33+ poena, proklet bio NBA, bar za mene. Nema tu kruha :(
By jakovica
#1658 Baš se danas našo igrat timski i asistirat kad igraju sami rookiji i D-Ligaši na terenu, a kad je Howard i Gasol neće dodat ni da su sami pod košem.
By SpiGo17
#1659 ovaj nba je posto smijeh ovi zabili 34 kosa od toga kobe samo 2 ! wtf? a i svi zivi trpaju , ocajan miami..drugi put zaredom. ovo je uzas nad uzasima...smeca
By SpiGo17
#1660 odigram 3 puta na kobe over i ni jednom ne ude. vise nikad necu igrat na mrtvi broj poena igraca to su sve supci :D
By jakovica
#1661 Evo, nisam se kladio mjesec dana i dobio 2 zaredom sad na nogometu i malim ulozima, samo da bi jučer NBA napravio svoje sa OKC i SAS porazima, a danas još ja idijot povećo ulog i hitio u bunar sve teško stečeno na Kobe-a i Houston, neću ni lipu više stavit na NBA nego ga samo navijački pratit, ili bi možda bilo bolje da igram sve kontra normalnog jer u NBA-u na 1 normalan dan bude 9 nenornamlnih
By SpiGo17
#1662 ma ovaj miami je uzasan stoke jedne...
kobe takoder, nikad vise broj poena pa da ja neznam sta !
pogotovo na ove " face "

padam miami, kobe over -.-
By dr.Mas
#1663 Tako lepo me krenulo,ali mora Koby da rusi jebo sebe,ili mora cudo da se desi da on ubaci preko 34,kad je za citavo poluvreme ubacio svega 6!! A sve ostalo ima da prodje.. Confused