Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:

Top 10

2
10%
5
25%
3
15%
3
15%
1
5%
1
5%
1
5%
2
10%
0
N/A
2
10%
User avatar
By UcenikBGD
#166679 Dzimi Batler +4.5 asistencije kvota 1,74 bet365 Unita 2 ✅✅

Dzimi proslu stao na 4 asistencije, mada je na pocetku brzo imao 3 asista a posle posto je mec vec bio resen nije se nesto mnogo ni cimao,kao ni Bam i kompanija iz prve postave. Veceras ocekujem da Atlanta pruzi bar malo jaci otpor pa da i lopta bude malo vise kod Dzimija, koji je u sezoni pravio 8 i 10 asistencija proiv Atlante,a i prosecno ima 5,5 asista po mecu.
User avatar
By malsha9323
#166683 Huerter 11.5 OVER @ 1.86 2 units

Ocekujem kakav takav odgovor ATL posle onog BO u prvom mecu i da probaju da odigraju jednu egal utakmicu do samom kraja. Huerter kao i ostatak Hawksa se nije proslavio u proslom susretu, te je mec zavrsio sa 8 poena, 3/8 iz igre za 23 min.

Veceras ga vidim na njegovih standardnih 30ak min uz 10-12 suteva, koji su uglavnom za tri poena, gde je ova granica pun pogodak na 12.5 bih vec razmislio. Velika je prednost biti bek suter sa 201cm visine, ove sezone je poboljsao procente, Heat koncepcijski pusta dosta suteva za 3 poena, sto je jos jedan plus ovom tipu. Nije neko ko ce da isforsira dok ne predje ovu marginu, vec cemo morati da se uzdamo u nesto bolje procente veceras i nedostatak igre u reketu ATL, te da se trazi neki sut spolja vise nego inace.

Takodje mi je jako bitno da najbolji defanzivci Heat-a nece biti Huerterov matchup:

Butler - Hunter, Trae
Tucker - Gallo
Lowry - Trae
Bam- Reket, Trae

Ipak ostaje u matchupu sa Strusom, Herrom i Robinsonom koji defanzivno nisu toliko angazovani, iako Strus na momente moze da je odigra dobro u skladu sa svojim solidnim fizikalijama za beka.

U 3/5 meceva ove dve ekipe gde nije bio BO, sva 3 puta preko ove margine (15,21,15)
User avatar
By vintage1978
#166684 Jonas Valanciunas over 12,5rebs...koef. 1.74...2 unit-a ✅✅

Bez puno palamuđenja, proslu utakmicu protiv Phoenix-a je imao 25 skokova, mislim da ni ovaj put ne bi trebalo biti ispod 15 komada. U prilog tome ide i cinjenica da je u dvjema utakmicama u sijecnju i veljaci imao 16, odnosno 17rebs.

Duncan Robinson over 9,5pts...koef. 1.86....2 unit-a

Mozda sam se uvatija na lipak ka tić, ako i jesam nece mi bit krivo...ovo ne mogu propustit nakon one predstave u prosloj utakmici sa 27pts od cega trice 8/9...ok, ne ocekujem da ce pucati s takvim postotkom opet, ali ne vjerujem ni da ce ici ispod 9,5pts.

Sritno svima i zivili!
User avatar
By malsha9323
#166688 Bane 18.5 OVER @ 1.83 2 units
Veceras ocekujem jedan mec dijametralno suprotan od prvog susreta. Dosta propusta MEM prvenstveno na skoku, jer im je sistem takav da Adams tu skakacki dosta profitira, medjutim pokazalo se da mu je MIN pretezak matchup, pocevsi od KAT-a, pa preko brzog DLO na piku i Edwardsa na sutu koje ne moze da pokrije.

Bane je eksplodirao ove sezone gde se ustalio kao mozda cak i 3. napadacka opcija. Pouzdan sut za 3 poena i poprilicno dobar i jak prodor jacom rukom kojim moze i na kontakt da ostvari neke poene. To je ono gde ga ocekujem agresivnog veceras, na maksimalnom eksploatisanju nedostatka rim protecta u sistemu Wolwesa gde Vanderbilt gubi minute, uz standardno pogodjene barem 3 trojke. Svidja mi se sto u rotaciji ima sekvence gde je par minuta prva napadacka opcija, pa ocekujem da to veceras dobro iskoristi.

Misljenja sam da bi mogao da dobija i neki sut viska veceras, jer ocekujem Brooksa zrtvovanog napadacki, ne bi li branio Edwardsa na 100% uz maksimalnu potrosnju energije u DEF.

Matchup DLO, ne potcenjujem njegovu odbranu, jer nije to vise rupa iz prethodnih godina, napredovao je, uostalom stvar voljnog momenta, narocito u njegovom slucaju.

Ako se JA ne zapali i ubaci 40+ poena sto se nadam da ce Pat usporiti, vidim Bane-a na nekih 20ak poena veceras uz solidne procente iz igre, minutaza je tu, faulova se sacuvao u proslom mecu, nadam se da ce i u ovom.
User avatar
By Pekiii
#166694 Vcr uzimam dva para u double

-29,5+/J.Morant(MEM) - VIŠE
klada - bet 365
kvota - 1,83
ulog - 2unita

Stvari stoje ovako poraz MEM u prvoj utakmici i vcr jednostavno nesmiju dopustit sebi poraz a ako do toga misle doci JA ce morati itekako potegnut jer se ovdje radi o brutalnom igracu prava zvijer strasna brzina kontola skok sut a jednom davno sam pisao bez ikakvih problema svakoj ekipi u NBA moze dat preko 30+ i jednostavno ga je jako tesko cuvat a ovaj mec cijene 240 poena pa se itekako ispalit odigrat

(AS)-7,5+/K.Lowry(MIA) - VIŠE
klada - bet 365
kvota - 1,86
ulog - 2unita

Ovo je Lowryeva specijalnost jos od kada sam ga pratio u Torontu a ovdje u Miamiu opet ima extra dobru ekipu oko sebe vrsne igrace da iskoriste njegova razigravanja , prosla tekma imao 9 asist uz veliki BO a vcr ga realno opet ocekujem oko 10

Ekipa sretno vcr
LP
User avatar
By Dejo
#166695 Desmond Bane 18,5 + 1,83 kvota 2 unita

Memfis ne sme da dozvoli da minesota ode na 2-0 tako da ocekujem odgovor od njih veceras. Kako ce Beverli kidisati na Morenta odlucio sam se za Bejna koji ima iza sebe dobru sezonu, odlican je u sutu za tri, kada Morent odmara lopta je kod njega. SRECNO SVIMA
User avatar
By Darko1987
#166699 01:30h Atlanta Hawks 106.5 under @1.86 bet365 / 2 units ✅✅

Game 1 Miami pokidao u oba pravca, Atlanta nikako nije pronalazila kontinuitet u napadu a dafanzivno su imali mnogo propusta. Meč su završili debelo ispod 100pts, ja i vecras očekujem sličan scenario jer Heat je prilično našpanovan i očekujem da nastave u istom ritmu kako su krenuli.

Capela je out što je veliki nedostatak posebno u zaštiti obruca, a i na ofanzivnom skoku, prave alternative nema.
Collins je konačno krenuo da igra al’ se vidjelo da to nije baš ona top forma. Bogdan čitava sezona toplo-hladno, prvu tekmu su ga baš limitirali. Hunter i Huerter su igrači koji ne mogu sami toliko toga kreirati za sebe, dosta zavise od toga šta će im Trae servirati. Gallo u zadnje vrijeme solidne partije, bio je najbolji strelac kod Hawks-a u toj prvoj tekmi, al’ mislim da ni on nije u stanju protiv ovakvog protivnika svaku tekmu imati visoke procente. I na kraju prva violina Hawks-a, Young se nikako nije naigrao, konstantno iskakanje, duplanje, zatvoren ulaz prema košu, gotovo sve što je uzeo je bilo sa distance i preko ruke. Miami ništa neće mijenjati, Game plan će sigurno maksimalan pritisak na njega jer ako se Young limitira tu je odrađeno više od pola posla.

Heat je prepun defanzivnog potencijala, startnih 5 baš dobro izgleda, defanziva malo pada kada u igru uđe 2nd unit (Herro, Robinson, Dedmon). Nisam siguran da će napad da ide kao u prvoj tekmi al’ sam zato ubjeđen da će defanzivni pristup biti na istom nivou ako ne i jači te sa razlogom očekujem da Atlanta ostaje ispod 107pts.

Ne treba zanemariti činjenicu da je ovo četvrta tekma u 7 dana za Hawks-e, Capela out, Collins izašao iz povrede. Sa druge strane ekipa koja je imala sasvim dovoljno vremena da se osvježi i pripremi za playoff, u Full sastavu, po meni Atlanta nema šta tražiti, jednostavno nemaju “mesa” da izađu na crtu ovakvom protivniku, očekujem sličan skor kao u Game 1.