- 20 Apr 2022, 00:40
01:30h Atlanta Hawks 106.5 under @1.86 bet365 / 2 units ✅✅
Game 1 Miami pokidao u oba pravca, Atlanta nikako nije pronalazila kontinuitet u napadu a dafanzivno su imali mnogo propusta. Meč su završili debelo ispod 100pts, ja i vecras očekujem sličan scenario jer Heat je prilično našpanovan i očekujem da nastave u istom ritmu kako su krenuli.
Capela je out što je veliki nedostatak posebno u zaštiti obruca, a i na ofanzivnom skoku, prave alternative nema.
Collins je konačno krenuo da igra al’ se vidjelo da to nije baš ona top forma. Bogdan čitava sezona toplo-hladno, prvu tekmu su ga baš limitirali. Hunter i Huerter su igrači koji ne mogu sami toliko toga kreirati za sebe, dosta zavise od toga šta će im Trae servirati. Gallo u zadnje vrijeme solidne partije, bio je najbolji strelac kod Hawks-a u toj prvoj tekmi, al’ mislim da ni on nije u stanju protiv ovakvog protivnika svaku tekmu imati visoke procente. I na kraju prva violina Hawks-a, Young se nikako nije naigrao, konstantno iskakanje, duplanje, zatvoren ulaz prema košu, gotovo sve što je uzeo je bilo sa distance i preko ruke. Miami ništa neće mijenjati, Game plan će sigurno maksimalan pritisak na njega jer ako se Young limitira tu je odrađeno više od pola posla.
Heat je prepun defanzivnog potencijala, startnih 5 baš dobro izgleda, defanziva malo pada kada u igru uđe 2nd unit (Herro, Robinson, Dedmon). Nisam siguran da će napad da ide kao u prvoj tekmi al’ sam zato ubjeđen da će defanzivni pristup biti na istom nivou ako ne i jači te sa razlogom očekujem da Atlanta ostaje ispod 107pts.
Ne treba zanemariti činjenicu da je ovo četvrta tekma u 7 dana za Hawks-e, Capela out, Collins izašao iz povrede. Sa druge strane ekipa koja je imala sasvim dovoljno vremena da se osvježi i pripremi za playoff, u Full sastavu, po meni Atlanta nema šta tražiti, jednostavno nemaju “mesa” da izađu na crtu ovakvom protivniku, očekujem sličan skor kao u Game 1.