- 28 Apr 2022, 00:32
Nikola Vučević (CHI Bulls) assists 3.5 under @1.80 bet365 / 2 units ❌
LaVine i Caruso su večeras out što je po meni ogroman hendikep i u napadu (LaVine) i u defanzivi (Caruso) tako da očekujem jedno gaženje Bulls-a i kraj ove serije.
Vučko kao i ostali igrači se prilično muči u ovoj seriji, nema hemije u ekipi, previše individualnih riješenja i soliranja, Milwaukee ih je 3 tekme spustio ispod 100pts iako je tim prepun ofanzivnog potencijala.
Ne znam od kud ova granica, ni jedan meč u seriji nije imao 4 i više tačnih dodavanja?! Da li kladionce misle to što su LaVine i Caruso out da će Vučko imati više loptu kod sebe i više asistirati pa ova margina, nisam siguran koji je razlog, al’ neko moje mišljenje je da on nema baš puno opcija kome da doda i da će se mnogo više okrenuti šutevima nego li da dijeli loptu.
DeMar će biti dominantan ball handler, očekujem da će ga Bucks-i baš pritisnuti i on će biti primiđen često da gura loptu. Nikola će vrlo često biti meta gdje ja očekujem da većinu tih lopti šutne. Bice tu sigurno par situacija gdje će Vuč gurnuti extra pass al’ nema tu nekih šutera okolo, tako da prihvatam taj rizik.
Postoji mogućnost da upiše asistenciju iz uručenja, al’ ako Milwaukee odigra defanzivu kao u 3 od 4 meča ove serije, spuste Chicago ispod 100pts Nikola ostaje ispod ove margine.
Vjerujem i u blow out al’ to je faktor na koji se ne može toliko računati, ako ih nagaze od starta Vučko gubi minute, pada usage rate što svakako još više utiče na pick.