Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
User avatar
By Rovinjez
#167660 JJJ over 12,5 pts (1.83) 2 unita ✅✅

ovo je prakticki trka izmedu overa i 6 faula jer je nevjerovatno sta si covjek dozvoljava, trebao bi biti jedan od kljucnih igraca a on ispada svaku utakmicu medutim na ovu granicu moram probati, ako se uspije zadrzati barem 30 minuta na parketu bit ce dovoljno

D'Angelo Russell over 7,5 ass. (2.05) 2 unita

imao je fenomenalne brojke protiv mempisa u regularnoj seriji i svi su ocekivali da to pretoci u ovu seriju medutim jos se jednom pokazalo da su regularna sezona i PO dva razlicita sporta tako da je u ovoj seriji svega jednom prebacio 20 poena ali eto danas je prilika da se izbori sedma utakmica pa ce valjda i on dodatno zapeti napadacki i biti agresivniji sto ce osim poena donijeti i nove linije dodavanja, u ovoj seriji ima 3 overa i 2 undera na ovu granicu sto nije bas bajna statistika za nesto odigrati ali vjerujem u jednu njegovu pravu utakmicu napokon
User avatar
By yoldza
#167662 Tyus Jones over 3.5 ast @1.71 / 2 units ✅✅


U drugom unitu je glavni igrac sa loptom I igrac koji voli da razigrava a uzima aut samo ako je isteku napada I ako je sam ko duh,u pet utak je 3 puta presao I 3 puta stao na granici...mislio sam Moranta over ali 9.5 su ga digli pa mi se ovo vise svidja za veceras..
User avatar
By viljasboas
#167676 Minnesota - Memphis over 56.5 1Q 1.90 ✅✅

Vec sam pominjao ovaj par na prve cetvrtine pre neki dan. Ovo su dve od najefikasnijih ekipa na pocetku, prosli put sam ih pao za poen gde je granica bila 60. Danas posto je odlucujuci mec, verovatno kladze misle da ce im se stisnuti muda, plus na sve to gledaju ostale tekme koje su bile neefikasne, ali ja ne verujem u ovo. Prosli put kad sam imao pad zajedno sa @petkom je bilo 59 koseva u prvoj, a u svim ostalim tekmama je pao over sa brojkama 61, 60, 65, 74. Danas su spustili granicu na 56.5 i ja ovo moram da odigram. RAZLIKA U GRANICI JE BAR 4 POENA ISPOD, jer je komletan mec smanjen za 11 poena u odnosu na prvu tekmu i ocekuje se under. Statisticki iskljucivo igram, bez obzira na otvaranje tekme. Ali mislim da ce Memfis da ubrza od starta, Minnesota drugacije ni ne ume. ;)
Nasao u socceru 55.5.

Patrick Beverley under 3.5 reb 2.35 2 unita

Uuuuuuf ovo je prelepa kvota s obzirom na ulogu udarnog pesadinca Minesotine odbrane. Pas je uvek gore na Morantu, 10 metara od kosa ga cuva, Ja kad ga obidje skupljaju ovi dole i kupe skokove jer igraju zonu zbog decka sa dredovima. U prosle 4 tekme 3, 2, 2, 2 i ja ovo na ovaj koeficijent moram da uzmem. Ovo srecno moze da ne dodje, ali svakako bih stavio pare na ovo ponovo, cak i da uhvati 4 komada.

Ajde zazeleni me veceras :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
User avatar
By Darko1987
#167678 Desmond Bane (MEM Grizzlies) rebounds 4.5 under @1.90 bet365 / 2 units

Ovaj pick kroz čitavu seriju radi dobro, samo jedan meč je imao 6 skokova, ovo ostalo uredno ostajao ispod ove margine, tako da to ne treba mijenjati.

Bane uglavnom na perimetru, po samoj postavci na terenu on je nekako najdalji od defanzivnog skoka. Za ofanzivni skok je suvišno bilo šta govoriti osim ako se neka lopta na sreću odbije do njega (kao prošli meč).

Minus za ovaj pick je svakako minutaža, 40+ minuta zagarantovano i uvijek postoji mogućnost za pokupi neku loptu, al’ Clarke i Morant su mi u ovim tekmama najagilniji i pokupe najviše tih lopti. Postoji nada i mala šansa da se JJJ sačuva od faulova (al’ to je već lutrija) ako kojim slučajem i on bude malo duže na terenu Bane bi trebao imati još manje šansi za defanzivni skok.
User avatar
By Darko1987
#167679 MIN Timberwolves and Both teams to score 100 @2.60 bet365 / 2 units

Po svemu viđenom do sad ova serija ima najveću neizvjesnost, zaslužuje Game 7 i ja sam mišljenja da će do nje i doći. Koeficijent je ovde sasvim realno postavljen, blaga prednost se daje gostima al’ ja ovde idem na neki osjećaj i činjenicu da je Minnesota oba meča odigrala odlično kući i trebala dobiti što bi uradili da nije bilo pomračenja uma i serije -21 pred kraj treće i početkom četvrte četvrtine koliko se mogu sjetiti.

Ključni faktor po meni će biti da se KAT sačuva faulova, jer on svakako može mnogo štete da napravi Grizzlies-ima sa punom minutažom. Takođe je bitno da Edwards i Russell budu na nivou, kad na to dodam da je defanziva na Morant-u bila fantastična oba meča kući (16pts, 11pts), ova 3 uslova ako se ispune mislim da gledamo Game 7.

2 meča su bila na jednu loptu, vjerujem da će i večeras biti gusto do samog kraja, ekipe igraju u ekstremno brzom ritmu iz tog velikog broja posjeda očekujem da oba tima odu preko 100pts jer ima tu dosta ofanzivnog potencijala. Moja neka očekivanja su da će meč završiti sličnim rezultatom kao što je bilo u Game 4.