Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
User avatar
By yoldza
#167792 Mcgee ako bude over ssd ga nema u ponudi
Powel over 7.5 los je deff u pnr Bahamac
Doncic over 7.5 ast barem 2 ili 3 ce biti za powel plus ovi ako su imalo pametni poksace da ga udvajaju
User avatar
By sicily
#167812 GIANNIS ANTETOKOUNMPO 3.5 TURNOVERS OVER (1.62)

Prvi meč završio sa 5 izgubljenih lopti s tim da mu sudije u nekoliko navrata nisu svirale više nego evidentne korake, kao i neke 50-50 situacije za faul u napadu koje su išle u njegovu korist... Sumnjam da će sudijski kriterijum u drugom meču u TD Gardenu biti isti, a neminovno je da se i u ovom meču lopta najviše nalazi kod njega u rukama jer je u odsustvu Middletona prinuđen da još više kreira za tim, iskusni Horford ga dosta muči defanzivno tako da bude tu dosta "sumnjivih" dodavanja sa njegove strane, i uz koji faul u napadu i korake ovo bi moralo ući...
User avatar
By VC15
#167832 Drejmond Grin 8.5 poena + 2.05 Soccer
Igrao sam ga i na prvoj, 6 poena za poluvreme i onda isključenje.

Memfis je ostavljao Grinu izuzetno mnogo prostora u pick n roll-u njega i Karija, Drejmond je imao i čist zicer koji je promašio u prvoj četvrtini. Na trojci ima po 5 metara prostora, mada mu trojke i nisu potrebne da bi prešao ovu granicu. Mislim da je 10,5 ako ne i 11,5 mnogo realnije, a očekujem da mu ta granica i bude pred meč broj 3.

Još jedan razlog za over je da je poznat je kao neko ko je posebno napaljen na jakim utakmicama, i sam je priznao da je najgori igrač u istoriji kada su nebitni mečevi u pitanju (to mu je i Ker rekao :)), ovde će biti posebno motivisan zbog trash talk-a sa Morentom i garantovanih zvižduka publike.