Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
User avatar
By viljasboas
#168061 Jayson Tatum over 6.5 reb 1.80 Soccer
Sa ovim pickom oprezno, jer ne znam sta Udoka moze veceras da smisli. Ovo uzimam iskljucivo zbog postavke stvari u proslom mecu, gde je on bio na Hillu, Portisu, Connaughtonu, Alenu koji su po coskovima ili na 45 gde Tatum obicno kupi lopte sutnute sa kontra strane, kontrolisuci ove Milvokijeve spolja da ne idu na ofanzivni. Skupio ih je 13 komada lagano, 11def i 2off. Ako bude ista taktika kao i u proslom duelu ovaj pick dolazi sigurno. Ukoliko bude nekih izmena ili sto bi Ameri rekli adjustmenta onda ovaj tip visi u vazduhu, ali po meni ovo ima pricu jer ne vidim razlog zasto bi Celticsi nesto menjali veceras, jer ocigledno im je dobro islo u prosloj tekmi i ovo dolazi mozda i do poluvremena. A i ako promasim skroz analizu moze i da me usere da uhvati 7. :lol: :lol:

Srecno nam bilo veceras :D :D :mrgreen:
User avatar
By Darko1987
#168084 Jae Crowder (PHX Suns) rebounds 5.5 over @1.90 Pinnacle

Jae samo prošlu tekmu stao na 5 skokova, tome je najviše kumovala činjenica da je pokupio 6 faulova te ranije završio svoj nastup. Sve ostale tekme je išao preko 5 skokova.

Bridges je primarno zadužen za Luku, Jae prilično dobro pozicioniran na defanzivnom skoku, zna i u napadu da pokupi po nešto, povećen mu je usage rate u ovoj seriji, u egal mečevima je u igri 35+ min.

Večeras očekujem gust meč do samog kraja, Jae bi trebao imati punu minutažu ako se sačuva od faulova, Luka dosta ciglari sa distance, DFS nije konstantan u šutu, ova 2 meča kod kuće Dallas ih je baš uništio šutem sa distance, očekujem da Phoenix u ovom okršaju zategne defanzivu na max, prilike za skokove će sigurno biti, nadam se da Crowder kupi minimum 6 lopti.
User avatar
By Darko1987
#168090 Jimmy Butler (MIA Heat) rebounds 6.5 over @1.85 Maxbet

Win or go Home tekma za 76ers, očekujem jedan jako gust i nervozan meč na manji broj poena, defanziva će biti na maksimumu u to nemam dilemu.

Bam&Embiid, Tucker&Harden, dva glavna potrošača kod Phile a na njima dva top defendera, Butler odlično pozicioniran za defanzivni skok, siguran sam da će i večeras da pohvata dosta promašaja.

Ako tekma bude gusta do samog kraja Jimmy zagarantovano 40+ minuta, ogroman usage rate, veoma je aktivan na oba kraja terena, zna Butler da pokupi i u napadu po nešto, najčešće svoj promašaj kada je blizu na obruču, očekujem njegovu maksimalnu angažovanost, Bam i PJ ako zategnu defanzivu kako znaju biće dosta promašaja iz koji bi naviše trebao da profitira Jimmy na defanzivnom skoku. 3/5 ima na ovu granicu u ovoj seriji, a jednu od ova 2 meča koja nije prešao je stao na 6.
User avatar
By Darko1987
#168092 Victor Oladipo (MIA Heat) 10.5 over @1.80 Mozzart

Probudio se Oladipo, Spoelstra mu sve više vjeruje, zadnje 2 tekme prilično agresivan, i rutinski prešao ovu granicu. Zadnji meč na poluvremenu je prešao ovu granicu, Blowout ga je sprijčio da veže 2 meča 15+pts.

Očekujem večeras da nastavi u istom ritmu, Lowry je out što mu otvara minute, vjerujem da će biti agresivan kao u Game 4 gdje je iznudio čak 10 penala. Po meni Oladipo x faktor za Heat u ovom meču.
User avatar
By Darko1987
#168139 Jayson Tatum (BOS Celtics) rebounds 6.5 over @2.10 Maxbet

Win or go Home, Game 7, očekujem da Tatum odmara samo na poluvremenu i kada je time out. Prva 3 meča ove serije Jayson je bio mnogo defanzivno zauzet, dosta se tu trošio pa su brojke bile slabije. Ova zadnja 3 meča Tatum i Brown su zamijenili uloge što je dalo rezultat i da Smart nije “ukenjao” stvari u Game 5 ova serija bi bila gotova. Sva 3 meča Tatum 30+pts i preko 9 skokova u prosjeku.

Boston neće mijenjati ništa, Brown je zadužen za Jrue-a, Horford brani Grka, Jayson nema toliko obaveza u defanzivi, dobro je pozicioniran na skoku, Ante i Jrue dosta cigli ispale sa distance, očekujem da Tatum pokupi masu toga.