Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
User avatar
By yoldza
#167620 Tobias Harris over 7.5 sk @1.75 / 2 units ✅✅

Danas bila 1.95 kad sam ja igrao ali eto ne stigoh da danas pisem pa sad predlazem ovu ...name Fila često ulazi u zonu 3-2 gdje su pod kosem Embid,Haris ,Green gdje kad probije zonu vanjski igrac Toronta Mebid ide na blokadu a onda Haris kupi ili ako sutaju za tri Embid gradi a Haris kupi sk,kao sto je Darko napisao u analizi za Hardena u 5 utak 3 puta je dosao over I ta tri preko granice za 3 -5 sk I jednom je samo stao na margini danasnjoj 7...mislim da ce danas Fila igrati sa prvim petorkama preko 40 min jer ako se udje u game 7 onda je tu samopuzdanje na 0...Haris zbog postavks igre I minutaze uzimam ove skokove
User avatar
By toshiba86
#167621 Fenix-NOP 1 AH- 2 tečaj 1.76 ulog 2 unita ✅✅

Dakle očekuje se da Booker zaigra noćas mada po meni ima vrijednost i bez njega .Fenix je u zadnjoj pokazao sav svoj potencijal CP odigrao vrhunsku partiju Bridges isto a ako Booker zaigra noćas čisto sumnjam da bi ga riskirali ako nije bar na 90% u redu nego ga riskirat za dalje jer je realno očevikat da oni prodju.NOP se odlično drži ali ako se gleda cijela se igra bazira na 2 igrača Ingramu i Mc Calumu i Valetu dok po meni Fenix ima puno širi roster + moguć Booker.
User avatar
By malsha9323
#167622 Suns WIN and both teams to score 100 @ 2.70 2 units ✅✅

Na osecaj, isti tip kao i prosli put, "nesrecno" pao sa masom promasenih suteva NOP-a u poslednjem minutu. Ne znam sta bih vise dodao sem da mi se cini da zavrsavaju ovu seriju veceras, uzevsi u obzir da se ocekuje i povratak Bookera, value postoji, kvota odlicna, NOP bolji na domacem terenu, trebali bi ovo pokriti.
User avatar
By yoldza
#167624 DeAndre Ayton over 1.5 ast @2.25 / 2 units ✅✅

Dve utak kad nije bilo bookera je bas podbacio u ovoj kategoriji jednom sam ga pao od te dve utak ali brigis debilko u cistoj kontri na njegovo dodavnje je promasio polaganje zicer...I on ostao na 1 ast ali evo zadnju utak je vec imao 3 ...nisu to ast tipa Jokic ali jesu tipični screen I urucenje za igraca tipa Pain koji ide do kraja na ulaz ili sad kad se vratio Booker on okrene ledja deff I pravi taj screen ast ili urucuje loptu Bookeru koji iza/preko aytona suta na kos...pa tako je u pet utak 2,4,1 ,1 ,3 ast imao ove dve utak po 1 ast je bilo bez bookera...
User avatar
By Jazavac
#167629 Jonas Valanciunas 12,5 sk + @1,80 soccer 2 UNITA

Dosta Sk grabi protuv Aytona. Minus je sto ce se Booker vratiti pa ce vrv biti manje cigli I samim Tim manje def sk. Ipak, ono sto je karakteristicno je da je imao mnogo off skokova, tako da I ako Booker igra ocekujem da predje granu.

Scottie Barnes 7,5 sk + @1,75 soccer 2 UNITA

Svaki put preso granu cak I kad je igrao samo 26min. Msm da cr igrati dosta duze vcrs I pokupiti ootrebne skokove.
User avatar
By malsha9323
#167631 Alvarado trojke 0.5 OVER @ 1.74 2 units

Isto na osecaj, svojom borbenoscu osigurao 15+ min u ovoj seriji, uglavnom da igra flastera na CP3 kada se lomi. Iako visok samo 183 cm ,ne libi se da se zaleti na obruc, ali uglavnom sutira za 3 poena. 4/5 na ovu marginu u susretima do sada.
User avatar
By Emilb
#168440 https://myfemalefunda.com/طيران-اجنحة-الشام-دبي/
https://myfemalefunda.com/رقم-شركه-فيس-بوك/
https://sanakanwalfashion.com/أسعار-النفط-الخام-برنت-اليوم/
https://advocatesnairobi.com/سعر-ريال-سعودي-مقابل-دولار/
https://advocatesnairobi.com/سعر-صرف-الدولار-في-سرمدا/