Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
User avatar
By baja papaja
#155460 Hezonja under 14.5

Klasika ne zna gde bije, polupana glava, Real jaka odbrana u reketu nece lako do poena, a i Uniks ima igrace (ako se mogu tako nazvati) na svim pozicijama pa ima ko da trosi lopte.

Petrusev under 6.5

Ne dobija za sada mnogo minuta, a i kada dobije tesko mu je da dodje do poena, Zalgiris je cvrsta ekipa, iako u nedostatku centara. Efes mora da se trgne i verujem da ce spoljna linija resavati veliku vecinu napada i da ce Filip to posmatrati sa klupe.

Nnoko over 6.5

Ovo ocekujem da prebaci u prvoj, eventualno drugoj cetvrtini. Pocinje utakmicu sa Gudom kao glavnim cuvarom, kome se zavrti u glavi kada igra odbranu, Nema Giedraitisa tako da ce lopta ponajvise biti u Baldwinovim rukama, njemu ce da skupljaju reket pri napadima na obruc te ocekujem nekoliko kvalitetnih lopti za Nnoka.

Fontechio over 4.5 reb

Utakmica sa predikcijom ispod 150 poena, mora se uzeti neko over skokova, Fontechio dobro kupi lopte ove sezone, sada nema ni Giedraitisa i ocekujem da ce ovo da prebaci, nema neke posebne analize

Jekiri under 6.5

Protiv Reala ovo mora da se proba, Do pone moze da dodje nekom poludistancom koja je najblaze receno jako nestabilna ili ofanzivnim skokom, nije pokretan, verujem da ce Tavares i Poirer odraditi svoj defanzivni zadatak i nece mu pustati lake poene. Minutaza oko 20 min, dva puta u sest utakmica isao over i to protiv Efesa i Bayerna.

Srecno
User avatar
By baja papaja
#155500 Baldwin under 11.5

Igraci Reala igraju odlicnu defanzivu i spolja i iznutra, Baldwinu ce biti tesko da probija do reketa ovde a na sut spolja tesko da ce da prebaci ovu granicu. Ocekujem sporiju utakmicu i dosta guranja lopte na spoljne igrace od strane Baldwina.

Granger over 9.5

Bas zbog ovog poslednjeg sto sam napisao ocekujem Grangera over, dobar suter, inteligentan igrac, ima dosta prostora u domacem prvendstvu i ocekujem da ce veceras najvise da vuce u svojoj ekipi.

Nnoko under 7.5

Protiv Reala centre ovog tipa moram da igram under, sve poene postize na obrucu a to ce pored tornjeva Tawaresa i Poirea tesko ici, odlicno pokrivaju svoj visokog igraca u pik igri, ne iskacu mnogo te se ne stvara previse prostora za lake poene, a Nnoko ne moze da prima loptu na postu pa da igra protiv njih.

Srecno.
User avatar
By Emilb
#168451 https://enjazalkhaleej.com/اسم-نور-من-ذهب/
https://myfemalefunda.com/من-الدولار-للريال-العماني/
https://advocatesnairobi.com/سعر-سهم-سيسكو-اليوم/
https://diamonds.tokyo/قيمة-الجنية-الاسترلينى-بالمصرى/
https://starsone.site/الأردن-باسم-عوض-الله/